Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korondisz

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átcímkézés közben buktatott le egy vállalkozót az élelmiszerlánc-felügyeleti hatóság egy múlt heti ellenőrzéskor. A Nagykálló környéki felvásárló telepen éppen mintegy 21 tonna román származású dinnyét csomagoltak át egy áruházlánc piros-fehér-zöld trikolórral…..
Mivel nem vagyok hajlandó ennyi nap távlatából sem szóra méltatni azt a megelőlegezett durranástól totálisan mentes monológot, amelyet Orbán Viktor Tusnádfürdőn (értsd: Erdélyben, otthon) lenyomott, beszéljünk inkább másról. Az ország "elsimonosodásának" szellemében…..
Órák óta vívódom. Be kell mennem a cébéába. Muszáj. A környéken nincs máshol friss tőkehús, az uram meg bolognai spagettit szeretne.  Nincs idő máshová menni, ezer a dolgom, s mind fontos, tényleg minden perc számít. Másfél órát utaztam hazafelé a melóból, ha elkalandozom…..
Megfogadtam, hogy idén nem húzom fel magam feleslegesen olyan hülyeségeken, amiken nem tudok változtatni, mégis akaratlanul valami furcsa, megmagyarázhatatlan érzés tört rám, amikor a Nemzeti Útdíjfizetési…..
Amikor szerdán véletlenül megláttam Hajdú "nyálgép" Péter műsorában Norbit és Rékát, már beugrottak a korábbi hírek arról, hogy a legvisszataszítóbb sztárpárok versenyében örök dobogós Schoberték tőzsdére kívánják vinni részvényeiket. S valóban, csütörtökön…..
Nem tudom, megint mit nem értünk. Engem Varga Mihály meggyőzött: úgy nem lesz gyermekéhezés Magyarországon, ha Hollywood magyar sztárja, és minden idők legnagyobb kaszinóbizniszben utazó filmese, Andy Vajna, megkapja az őt megillető évi 7 milliárd forintos adókedvezményt. Nincs…..
Én hülye, aki jegyet vettem VÁSÁROLTAM a holnapi kutyát nem érdeklő Chelsea-Fradi meccsre. Nem azért, hogy Orbán Viktor, Tarlós István vagy Kubatov Gábor veretes beszédeit hallgassam a politikába fulladt magyar foci és fociba fulladt magyar politika utolérhetetlen sikereiről. Nem…..
korondisz 2014.08.10 06:46:25
@kézműves étcsokinyuszi: Miért nem említesz akár egyetlen hazugságot is a cikkből? Most komolyan, titeket ezért fizetnek a fideszből, hogy ilyen semmitmondó hozzászólásokkal védjétek a mundér sosem volt becsületét?
Mi nem igaz szerinted? A főtaxi akciója, vagy a közszolgálatiak ingyenjegye? Vagy nem kerül 14.85 milliárdba a stadion? Vagy a diktátor a saját zsebéből fizette? Írd már le, vagy takarodj innen a jó büdös f-ba...Menjél a birkamenetre okoskodni, ott biztosan megértő fülekre találsz érvek nélkül is...
Múlt héten a húgom meglepett egy adag Bravo matricával 1997-ből. Backstreet Boys, Kelly Family, DJ Bobo, ahogy kell. Utóbbi gyorsan fel is került az előszobatükörre, én meg azon gondolkoztam, hogy hogy a fenébe lehet az, hogy konkrétan emlékszem ezekre a matricákra és még például…..
Ha van olyan testrész, amely az érdeklődés középpontjában áll, akkor az a női mell. Nehéz eldönteni, kit érdekel jobban, a heteró nőket vagy a heteró férfiakat - persze a meleg nőket és a biszexuálisokat se felejtsük el... Akiket azonban zsigerileg legjobban érdekelhet, azok a…..
korondisz 2014.07.08 17:38:00
@Mészáros Laci: Minkét esetben tévedsz.
1. Amerikában nem szabad lelőni senkit. A törvény szigorúan bünteti. Annyi ott az életfogytos mint egy itteni nagyváros lakossága.
2. Lehet hogy ezt Te álszentségnek gondolod, de nálam egészen biztosan nem az. Nem vagyok kíváncsi rá és kész. Kamu hogy nem lehet megoldani másképp, nem írom le századszor hogyan, mások már leírták.
korondisz 2014.07.08 17:56:24
@Mészáros Laci: Ha betörőnek vélsz??? Ezt Te sem gondolod komolyan... Ha rád törnek éjszaka,(ezt fel lehet ismerni)akkor mostmár (hálistennek) Magyarországon is lelőheted, illetve még Európa több országában is. Tudod: az én házam, az én váram...
Azt sem hiszem hogy komolyan gondolod, hogy én vagy bárki kommentelő kismamák melle után leselkedik...Értsd meg, jó néhány dolog van, ami nem tartozik másokra. Természetesen a egy volt kismama által említett "perk félreeső padja" nem tartozik ide, beszélni sem érdemes róla. Amit nem kéne: Strand,bkv,belváros,pláza,étterem.
Kaptam egy magánlevelet, azzal a kéréssel, hogy adjam közre a benne felvázolt problémát. Az illető huszonéves srác, akinek a szex puszta frusztráció, kudarcok sorozata. Azt szeretné, ha a dolognak erről az oldaláról is beszélnénk. Úgyhogy alább következik a levele, majd az…..
Sok jobboldali barátom, ismerősöm és rokonom van. Nagyon jól megvagyunk egymással, mert mindannyian úgy gondoljuk, hogy attól, hogy másképp látjuk a dolgokat és másképp vélekedünk a világról, még nem kell egymás torkának esnünk. És bármilyen szörnyű liberálisnak is hangzik…..
korondisz 2014.02.12 07:52:56
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Döbbenet hogy micsoda ökörségeket irkálsz összevissza...
Nem tudom miért gondolod például, hogy a trafikosok tönkremenetele volna a mutyizás nemlétének bizonyítéka. Azt jelenti csupán, hogy attól, hogy valaki sok kopogtató cédulát gyűjt, vagy fideszes rokon, még nem lesz kereskedő...Annak is kiváló bizonyítéka, hogy a világtörténelemben először, olyasmit tudtak alkotni, amivel kivétel nélkül mindenki nagyon rosszul járt. Az állam bukott évi százmilliárdot a feketekereskedelem ötszöröződése miatt, a dohányosok ha kapnak is fideszes cigit az drága, a trafikosok meg csődbe mennek mert nem értenek hozzá.
Az általad említett létpénz és hasonló hazugságok egyik ellenzéki párt programjában sincsenek benne, közük sincsen hozzá...De ha mutatsz linket az ellenkezőjéről akkor kitöltheted az szavazólapomat ápr 6.-án...
A közmunkát az általad lenézett Gyurcsány vezette be, a diktátor csak kibővítette azt négyszázezer fővel, hogy jól mutasson a statisztika. Most ezek az emberek napocskákat rajzolgatnak, sokan köztük két diplomával.
A kommented tehát nyilvánvaló hazugság, amelyet még te magad sem hiszel el. Legalábbis remélem.
A címben említett összeget Charles63-nak kellett volna kifizetnie, hogy megszabaduljon üdülési jogaitól. Sikerült találnia egy olyan helyet, ahol 10% a jutalék, és csak a felét kérték előre: Történetemet azért osztom meg a közzel, hogy akik hasonló ügyben keresnek megoldást,…..
korondisz 2013.04.26 10:54:55
@Charles63: Nem olvastam el a kommenteket, áruld már el nekem légyszi hogy mi értelme megvenni egy ilyen jogot...A 76 illetve 120 rongy önmagában is elegendő 4-5 nap korrekt szállásra (bárhol,nem mindig ugyanott)nem beszélve a hatmilla éves kamatáról amivel együtt már akár két hónapot is nyaralhatunk...(amikor akarunk, nem amikor lehet)De csak ha van kedvünk! Ha épp nincs, megmarad a lóvé...Én ezért kábé ötven forintot tartok reális árnak, nem hatmilliót...
Cigányvadászat-per 131.850 forint 2012.10.28 18:19:34
„Gyere – int a rendőr – semmi baj nem lesz”. Kissé riadt a finom vonású, fekete hajú copfos, kiskamasznak látszó tizennyolc éves lány. A rendőrség „előállította”, átadják a bíróságnak, a szünetben még a vécéhez is elkísérik, azután felszívódnak, nem várják…..
korondisz 2012.11.04 05:18:14
@látjátok feleim szümtükkel: Azt is felháborítónak találom, hogy fenyegetőzésnek veszed azt, hogy egyszer majd mindenkinek tanulni és dolgozni kell a kenyeréért...És hogy én közéjük tartozom? Két hétnél tovább még nem voltam munkanélküli, igaz érettségim és két szakmám mellé nyelvet is tanultam, és ennek ellenére sem derogált kitanulnom ingyen (támogatásból)az autóbusz vezetést, és azt csinálni amikor nem volt más. Kanadás válaszod után írd le nekem azt is, ők mit tanultak, illetve mit tettek azért hogy ne más tartsa el őket...Előre is köszi!
korondisz 2012.11.06 16:22:48
@korondisz: Miért van az hogy tudtam előre, te is el fogsz tűnni? Legalább az ötödik vagy, akinek feltettem ezt a kérdést, és mind megfutamodtatok...Könnyebb rasszistázni meg hadoválni összevissza, mint válaszolni egy egyszerűnek tűnő kérdésre...Sajnálom, de nem ússzátok meg...Minden posztban nektek fogom szegezni a kérdést ( korondisz 2012.11.04. 05:07:11 ) ha másért nem, akkor azért hogy megint eltűnjetek, és befejezzétek az ajvékolást.
„Elmennek a francba, és onnan kezdik a választ” – panaszkodott szinte Miszori László bíró, amikor a szolgálati szabályzat kiskátéját kezdte idézni Urbán Vince tűzvédelmi szakértő arra a kérdésre, hogy a tatárszentgyörgyi tűz milyen bűzt okozhatott. Szakértőket…..
korondisz 2012.10.26 18:16:11
@canahari: Jól kibújtál te is a válaszadás alól. Nem baj járasd csak a cigányok ülepében a nyelvedet ,az való neked...
Egyébként honnan veszed, hogy egyetértek az öléssel? Megvetem a gyilkosokat, ezeket is, meg az összes többit is, csal láttam hogy itt sok a szakértő...Naivan azt hittem valamelyikőtök majd megválaszolja hatodjára feltett Kanadás kérdésemet, de mindannyitok a könnyebb utat választja inkább...
A magyar sportolók a 2012-es olimpián és paralimpián sokkal eredményesebben szerepeltek, mint Pekingben. A pozitív közösségi élményre és nemzeti büszkeségre éhes közvélemény egyetértésével a magyar állam pénzjutalommal honorálta a sportolók eredményeit. A paralimpiai…..
korondisz 2012.09.21 18:07:33
korondisz 2012.09.21 19:05:46
@kanálwarrior: Én aggastyánokról beszéltem, Nyilasi Tibi meg mondjuk nehezen nevezhető annak...Na mindegy. Ő sem hiszem hogy annyiért akarna fellépni mint Dzsudzsák, és ezt mindenki így látja jónak.
korondisz 2012.09.22 04:55:46
@Belagezapista: Követelte valamelyik résztvevő Usain Bolt tiszteletdíját, arra hivatkozván hogy ugyanolyan értékes ember mint ő?
Néhány napja volt féléves a Ryanair budapesti bázisa, a mai budapesti sajtótájékoztatón a vezérigazgatót Michael O'Leary-t kísérő Henrike Schmidt kisasszonyt, a cég Magyarországért is felelős kereskedelmi és marketing vezetőjét kérdeztük. Fél éve az ünnepi…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..