Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg nem akarnánk semmit sem hozzátenni Hajós András HírTv-ben sugárzott beszédéhez, petícióolvasó hangulat van na, én is fogalmaztam nemrég egyet a világbékéről, meg hogy tarthatatlan, hogy nincs egy rendes csokiautomata az Index szerkesztőségében, fel is olvasom holnap reggel a Mokkában.…..
Az egyetlen hírérzékeny tévécsatornán az utóbbi órákban valami ismétlés ment – egy mentősökről szóló műsor – aztán egy vérforraló beszélgetést ismételnek Tamás Gáspár Miklóssal és Schlett Istvánnal. Sehol egy helyszíni bejelentkezés Császár…..
A zavargások legjobb poénjára négy napot kellett várni. Innen nincs tovább, persze Toroczkai László még végigfuthat tüllszoknyában a Körúton a rohamosztag elől menekülve. Császár Attila az imént élő adásban odarohant egy autóhoz, hogy a bent ülőktől számon…..
Tök szép emberi érzelem a szeretet, ami tudvalevőleg mindent legyőz, F. Sándor esetében például az újságírószerű viselkedés utolsó nyomait is. Micsoda igazságtalanság, hogy mindig a Hír Tv-t nézem, amikor nem személyesen katasztrófaturistáskodom, forduljunk más csatornák…..
A Nap-keltében azt mondta az In-Kal Security vezetője, hogy ma valószínűleg nyugi lesz, mert pár napba beletelik, amíg újraszervezik magukat a még szabadon futkosó köztörvényesek. Úgyhogy tévézhetnénk, ha lenne mit nézni. Lesz például egy Gálvölgyi-show, az első ebben a…..
Amellett, hogy együttérzek a gázspray-vel lefújt, és kővel hasbadobott Hír Tv-tudósítókkal, és véletlenül sem vitatom, hogy egyedül ők voltak a veszélyes frontvonalban, azért a vicces dolgokra még felkapom a fejem. Szóval megérkezett a magyarázat a Hír…..