Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eastcoast

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A brit filmipar mindig is képes volt rá, hogy nagy meglepetéseket okozzon és olyan filmekkel ékesítse a filmgyártást, amelyre Hollywood rothadó filmmagja egyre kevésbé képes. Az Attack the block pont ilyen: brit suttyókat helyez a középpontba és olyan elképesztő érzékkel figyel…..
Miután mi már kitocsogtuk magunkat a vérben, közöltünk megannyi hulladék és ígéretes horrorkritikát, Jones lelkét pedig elvitte valami paranormális szörny, úgyhogy itt a legvégén most ti jöttök:Melyik filmet ajánlanátok Halloweenra, amely személyes kedvenc a számotokra (rövid…..
eastcoast 2011.10.31 13:08:49
Mintha az előbb valami fura hangot hallottam volna, fogalmam sincs, mi lehetett az, lehet, hogy csak fingottak a szomszédban, de a biztonság kedvéért holnap első dolgom lesz, hogy felszereljek vagy 40 kamerát a ház különböző pontjaira, mert ez azért mégiscsak különös, és jobb…..
A játékról bővebben itt olvashattok, és arra kérek mindenkit, hogy ezt lehetőség szerint tegye is meg, mert a szabályok be nem tartása súlyos következményeket von maga után! :DA feladvány:A megfejtés:Pinhead..
A játékról bővebben itt olvashattok, és arra kérek mindenkit, hogy ezt lehetőség szerint tegye is meg, mert a szabályok be nem tartása súlyos következményeket von maga után! :DA feladvány:Na, még egy hulla nektek:Hujjujj, itt már megint eksön van.A…..
eastcoast 2011.10.30 21:04:47
@Dr.Jones: akkor pláne bocs a spoilerért, és nézd meg, tényleg szórakoztató. Ezt a filmet meg sajna tuti nem láttam, mert az utolsó képre biztos emlékeznék, de nem adom fel :-)
A játékról bővebben itt olvashattok, és arra kérek mindenkit, hogy ezt lehetőség szerint tegye is meg, mert a szabályok be nem tartása súlyos következményeket von maga után! :DA feladvány: A megfejtés:A dolog..
eastcoast 2011.10.30 19:32:37
@Dr.Jones: Nem szemrehányásnak szántam a megjegyzést, nem kell mentegetőznöd :) Nem ismerem a keresőalgoritmusokat, ha printscreenelt képre is ilyen prímán rátalálnak, az egyfelől tök jó, de a játék szempontjából szomorú.
Továbbra is fenntartom, hogy jobb volna, ha ezt a "csalási" lehetőséget valahogy kiszűrnétek - például, ha posztolás előtt ti is rákeresnétek minimum a google image search-el az adott filmkockára, és csak akkor adnátok fel, ha az nem bírkózik meg vele. Inkább legyen kevesebb feladvány, de azok legyenek izzasztóak, nem adva esélyt kerülőutakra.
A fenti képet pl. öt példányban is megtalálja a gugli. (ettől függetlenül gratulálok Swarmnak, a blogja alapján nem nehéz elhinnem, hogy tényleg fejből ment a megoldás)
eastcoast 2011.10.30 19:46:35
@Dr.Jones: Akkor a googlenek is jár egy pont :-)

"ha lesz még hasonló játék"? Ne hülyéskedj, legyen! :-)