Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hexa

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A miniszterelnök hat interjúkötete közül kettő a közszolgálati rádióban elhangzott beszélgetéseket tartalmazza. Nem lepődnék meg, ha megjelenne a harmadik is, leginkább ama interjúk, amelyeket péntek reggelenként Kocsis Éva készített vele két-három hetenként, fél nyolc után néhány perccel. Kivéve a…..
Soros György gonosz cionista-amerikai multi-milliárdos, tudatta a köztévé a ma esti híradójában. Persze azt, hogy Soros gonosz és cionista, nem a fideszes állami hírműsor szerkesztői állították, hanem csupán beidézték Ali Hámenei ajatollah két héttel ezelőtt Iránban elmondott gondolatait.  Ha…..
A CEU bezáratásával összeáll a kép. Összeáll egy személyiség rajz. A szélsőséges elvtelenségé. A FIDESZ nekimegy Sorosnak és bezáratná a CEU-t, elfogadja a pénzt, de támadja az EU-t, demokráciát színlel, de illiberális politikát hirdet, EU-s kötvényeket árul, de dörgölőzik az oroszokhoz. Aki régen…..
hexa 2017.04.02 08:32:21
@jolankovacs: "Valószínűleg azt sem tudják, hogyha igazán megrázná magát kb 24 óra alatt dönthetné be az országot és a forintot"
Valószínűleg te sem tudod, miket csinál ez a jótétlélek, pl. hogy próbálta meg bedönteni az OTP árfolyamát 2009-ben. De persze, tudjuk, mindenki fizetett troll, aki ezt az arcodba dörgöli.

index.hu/gazdasag/tozsde/2009/03/26/soros_allt_az_otp_oktoberi_megtamadasa_mogott/
"A PSZÁF közel félmilliárdos bírságot rótt ki a Soros Fund Management LLC-re"
Svájcról hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy minden flottul megy, pontosak, precízek. Mint már jó párszor kiderült, és ezt alátámasztja Ági mai posztja is, azért ez nem feltétlenül és nem minden területen van így. Üdvözöllek titeket a svájci egészségügy világában! (Gyorsan hozzátéve, hogy…..
Az OECD egy tanulmányában a munkaerő hatékonyságát vizsgálta. Ez alapján arra jutottak, hogy a magyarok jelentősen le vannak maradva az átlagtól. Míg az OECD átlagában 50-es a mutatószám (a GDP-t osztották le a ledolgozott órák számával), addig hazánkban mindössze 35.  A…..
hexa 2017.01.16 06:34:27
Sokszor hozzák fel a Nyugat-Európához képest alacsonyabb GDP és egyúttal bérek indokaként azt, hogy a magyarok már így is sok munkaórát tesznek le az asztalra. Van, aki viszont az alacsony hatékonysággal magyarázza, hogy ennek ellenére alacsonyak a bérek.  A valóság azonban az,…..
hexa 2017.01.13 18:50:26
@histar007: "Teljesen egyetértek azzal, hogy az itt ki nem fizetett bérekből tartjuk el a nyugato"

Nem ez volt a cél az EU bővítésnél? Közben nekünk eladták, hogy nyithatunk kávézót Bécsben. (A lószart, mama!)
Ez a kérdés sokszor felmerül bennem, és számtalan helyen és közegben feltettem már. Mindig más válaszokat kapok, de vannak ismétlődő motívumok. Néha nincs türelmem a dologhoz, de legtöbbször belemegyek az érdemi vitába, és az esetek több mint felében sikerül valamilyen konszenzusra jutnunk. Egy…..
hexa 2016.09.17 18:04:50
@val: Nekem már az is elég lenne, ha visszabújna oda, ahonnan előmászott ez az ocsmányul magyarozó szarcsimbók.
Beindult Bayer Zsolt szerecsenmosdatása a jobboldalon. A nemtelen feladatot a Mandiner vállalta magára. Miután Orbánék kitüntették az elmúlt 25 év legmocskosabb szájú újságíróját, soha nem látott méretű tiltakozáshullám indult. Majdnem százan küldték eddig vissza Ádernek a lovagkeresztjüket, köztük…..
hexa 2016.08.27 09:38:37
@a nagy hohoohooo: Ezek szerint még mindig szabadlábon vagy.
Kép: Császi Ádám Viharsarok című filmjéből Vidéken nincsenek melegek. Vidéken agglegények és vénkisasszonyok vannak. “Szegény Pista nem talált lányt magának, pedig fiatal korába milyen szép szál legény volt! Úgyhogy most az anyjával meg a macskájával lakik.” “Az Erzsi meg a Juli mindig is nagy…..
hexa 2016.07.24 15:05:12
@pamut: Igen, látjuk, hogy egy barom vagy. Itt egész konkrétan 2 buzi vitatkozik mindenkivel: az egyik Sólyom Tomi, a másik pedig szerény személyed. Mielőtt elkezdesz nyígni, a probléma nem azzal van, hogy buzik vagytok, hanem azzal, hogy hülyék. Ennyit akartam. Uff.
Csütörtökön eldőlt, a britek kilépnek az Európai Unióból, így valóra vált az EU rémálma, hiszen a brit szavazók szoros eredménnyel, de leszavazták az uniós tagságot. A referendum máris súlyos következményekkel járt, David Cameron brit miniszterelnök péntek reggel bejelentette lemondását,…..
Van az úgy, hogy az ember, amikor belevág a határátkelésbe, elképzelni sem tudja, hogy még egyszer visszaköltözik Magyarországra – aztán az élet másként hozza. Ez történt a Végtelen… talán blog szerzőjével és családjával is. Aztán ha már Thaiföldről visszatértünk Európába, megnézzük, mekkora…..
Mindenki azon sír mostanában, mennyire nehéz jó fiatal informatikusokat találni. Meg ha talál is az ember néhányat, megtartani őket hosszú távon meg szinte lehetetlennek tűnik. Biztos rengeteg kifinomult oka van a jelenségnek, de ki szeretnék emelni most két fontos gondolatot, miszerint Az IT…..
hexa 2016.06.20 07:04:29
@belekotty: Ez nálatok szegény hülye libsiknél valami álgemájn-beütés? Ha nem találtok senkit, akit utálni lehet, akkor jönnek a takarítók (és a tesztelők)?
hexa 2016.06.20 08:47:41
@belekotty: Nem csalódtam benned, egy seggarcú kis pöcs vagy. BTW könnyen lehet, hogy több közöm van a témához, mint neked, pubi. :)
A KARD Az egyetlen bajuk Sorossal 2016.06.04 21:18:21
Hallunk itt mindent. Háttérhatalom. Kommunista és egyben monopolkapitalista. Még a miniszterelnököt is "le akarta kenyerezni" az ösztöndíjával, de ő nem hagyja magát. Sőt, vissza is fizetik neki az ösztöndíjakat. Vagy nem. Megy itt a sorosozás, sőt lassan párhuzamosozásba csap át. Csak a lényeg…..
Az atomfegyverekről szóló hidegháborús dokumentumok titkosítása részben idén járt le, így közzétették, hogy az USA atombombái milyen célokra voltak rögzítve. Mivel Magyarország a keleti blokk része volt, így hazánkra is több töltet volt ráállítva. Tipikusan repülőterek…..
hexa 2016.06.04 15:14:36
@dumdidum42: “ha kiírtották volna a magyarokat aztán Ausztria betelepítette volna a térséget, akkor lenne remény az itt lakóknak.”

Te Dömdödöm, melyik trágyadomb alól másztál ki?
Egyébként a hozzád hasonló libsik miért nem tanulják meg legalább alapszinten a magyar nyelvet? A “kiírtották” helytelen, helyesen: kiirtották.
A mondatot nagybetűvel kezdjük. A központozási hibákat inkább hagyjuk!

BTW A kotont pont a hozzád hasonlók miatt találták ki. (Sajnos apád nem ismerte.)
Borsos Betti A majd egy évtized élelmiszeriparban töltött éveim során egyszer sem mutatkozott akkora igény a "halal" deklarált termékek, alapanyagok iránt, mint napjainkban. Természetesen ez a jelenség egyáltalán nem új keletű, viszont a kereslet most rohamos ütemben nő. ..
hexa 2016.05.02 05:35:03
@Billy Pilgrim: A blog.hu-n vagyunk, egyébként pedig index címlap még most is. Már csak ezen nem elhanyagolható tények türkében sem hiszem, hogy magyarokon kívül bárki mást érdekelni fog. Ezen érdeklődés is kimerül 15+ hozzászólásban. Mondhatnánk, hogy érdekli a halált.
Ilyen posztok alatt magyarozni is csak neked jut eszedbe, úgyhogy húzz szépen vissza oda, ahonnan előbújtál!
Tschüssi!
A versenyszerű testépítés egyik lényege a minél nagyobb izomtömeg összehozása, ami nem kicsi feladat és hosszú évek keserves munkája szükséges hozzá. A szervezet próbál idomulni a terheléshez és felvenni a tempót, de amint egy kis szabadidőt és leállást kap, azonnal bontani kezdi az izmokat, mivel…..
hexa 2016.04.23 14:40:25
@Gyűrött Papír: "Viktor Martinez úr feje mitől lett keskenyebb?"

Abbahagyta az olvasást is.
Szerencsére nem állnak le a szerzők egy napját bemutató posztok (ne is álljanak, ha kérhetem, a hataratkeloKUKAChotmail.com címre küldhetitek őket), ma például Zürichbe látogatunk Rumitom segítségével, aki egy átlagos napját írta le. Speciel ami engem illet, azt a munkába…..
Az, hogy egy 77 embert lemészároló neonáci tömeggyilkost háromszobás luxuslakosztályba zárnak, már csak mifelénk, Európa barbár és elmaradott alvégén készteti hörgésre az embereket. Aztán ez a figura megnyeri az embertelen tartási körülmények miatt indított perét a norvég állam ellen. Én pedig azt…..
hexa 2016.04.21 22:25:33
@vajdasagi: Példát? Rólunk? Mármint a cigányainkról, akik a nyolcvannyolc éves asszony fejét szétverik, megerőszakolják, szemét kinyomják, lábát levágják?

"Vádemelés a 88 éves nénit feldaraboló cigány mészáros ellen" Forrás: kuruc.info/r/35/36164/
Két napja néztem meg a 444 videóját, amiben a rend éber őrei olyan szinten alázzák e saját magukat és a demokráciát, hogy azt elmondani nem lehet. Én hatalmasat röhögtem ezen és nem bírtam eldönteni, hogy melyik a szörnyűbb: a, tényleg ilyen hülye bajusz elvtárs, btelefonból kapta a parancsot, hogy…..
hexa 2016.03.14 21:03:50
@birka menet: " ti díszbarom seggfej magyarjai máshoz "
Te a fenti undorító rasszista szarcsimbók rokona vagy? Esetleg ő az apád, anyátok pedig közös?
Bizonyára sokan elgondolkodtak már azon, milyen merész távlatokat nyújt a hazai szolgáltatóiparban a kopasz, kigyúrt fiatalemberek megjelenése a piacon. A Nemzeti Választási Irodában tett látogatásuk ugyanis rávilágított arra a tényre, hogy mennyire felesleges a sok jogi csűrcsavarral, írott és…..
hexa 2016.03.13 20:34:11
@pamut: "Orbán kopasz fogdmegjei MEGERŐSZAKOLTÁK a magyar demokráciát"
Bárcsak téged erőszakoltak volna meg! Rád férne.
hexa 2016.03.13 21:07:30
@pamut: Nem vagyok fideszes, de te egy hisztis, paranoiás, menstruáló hülye vagy.
Lehetséges, hogy Csehszlovákiában találták fel a szelfibotot, majdnem ötven éve? - csodálkozik a The Verge, a rangos amerikai tech hírekkel foglalkozó weboldal...
hexa 2016.03.06 10:33:19
@bikmakk: " A szlovákok történelmét nem lehet elválasztani a magyarokétól. Szent István, Szent László, Nagy Lajos vagy akár Mátyás király ugyanúgy a szlovákok királya is, mint a miénk."

Akkoriban Magyar Királyságról beszélünk és a magyarok királyáról, lásd rex Hungariae. Az ún. szlovákok pedig akkoriban mint tótok jelentek meg. Egy népcsoport, kisebbség, ha úgy tetszik.
Kezdjük a lényeggel, hiszen rengeteg a félreértés ezzel a témával kapcsolatban: 1) Nem, nem jó ugyanaz a motorolaj mindegyik gépjármű-típusba; 2) Nem, a különböző motorolajok között nem csak minőségi különbség van; 3) Igen, érdemes mindent tudni a motorolajról és a gépjárművemről annak érdekében,…..
hexa 2016.02.22 23:16:38
@Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos:
Szerintem ő telet akart írni, és kisebb számot. Másként a mondatnak nincs értelme.
Ettől eltekintve amit ír, rendben van, azt leszámítva, hogy az európai modellek esetében többnyire ACEA minősítést adnak meg.
Rossz kedvem tele. Van néhány százmillió európai polgár, akiknek igaza van. Van néhány ezer komplett hülye, akik viszont elvben irányítják Európát. Ez a keverék aztán kiad egy olyan helyzetet, amely nem ismeretlen a civilizációk bukásának történelemében. Ha hasonlattal…..
hexa 2015.11.15 12:06:19
@ARP: "A világban a terrorista merényletek célpontjai 90%-ban muszlimok."

És gondolom zen buddhisták mészárolják őket halomra. Brávó.

"Azok a szerencsétlenek akik a terror elől menekülnek"

Azoknak a gyerekei mészároltak a Charlie Hebdonál. Chérif Kouachi és Saïd Kouachi nem menekült már semmi elől: oda születtek.

"Potenciális terroristák osztják az észt, a jövő náci mészárosai,"

Örülök, hogy eljutottál a többségi -normálisan gondolkodó- társadalom nácizásáig. Mindezt egy újabb iszlamista terrortámadás másnapján.
Te undorító barom!
  2015. szeptember 13-án a Mandiner szemlézi Plankó írását a 444-ről. Plankó röszkei helyszíni tudósítóként ugyan nem tér el forradalmi módon a 444 irányvonalától, de cikkének hangvétele egyértelműen azzal a kontraproduktív kiegyensúlyozatlansággal próbál szakítani,…..