Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andai Kati

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013.december.14 - FészeKabaré (munkabemutató) Még sohasem játszottam kabaréban. Nézni nagyon szerettem régen a TV-ben Alfonzót, Kabos Lászlót, Kazal Lászlót, Major Tamás és Psota Irén Jenő-Lujza párosát, Salamon Béla mindig egyforma, de ellenálhatatlanul vicces alakját, és…..
FÉSZEK SZÍNHÁZ | BLOG Glossza 2012.12.13 08:00:00
Guszti megkért, hogy írjak a hobbijaimról. Nincsenek. Fiatal koromban mindenfélét csináltam, verset írtam, korcsolyáztam, tükrös faliképeket eszkábáltam, festettem, de igazából az életen kívül csak a színház érdekelt. Már diplomám volt és Kaposváron dolgoztam, de nyaranként…..
2012. október 17. - Gyenge vagyok A tegnapi Gyenge vagyok előadáson teltház volt. A nézők csendben figyeltek. Talán kissé nehezebben hangolódtak rá, talán meglepte őket a téma. A második résznél úgy éreztem, mindkét fél magára talált. Mivel nagyon közel vagyunk…..
Március 30-án láttam a "Műköröm" c. darab utolsó előadását. Olyan magával ragadó volt, hogy csak a végén vettem észre, hogy elzsibbadt a lábam. Ezért járunk színházba. Ennek az odaadó, belefelejtkező figyelemnek a megtapasztalásáért. Amikor megszűnik az "én" és eggyé…..
Ma [február 25., szombat] olyan próbát tartottunk, hogy nincs súgás. Én egy életen át úgy tanultam meg a szöveget, hogy próbák alatt, súgó után mondva szépen besétált a fejembe. Előadáson sohasem szorultam súgásra. Igenám, de itt más a…..
Negyvenhat évvel ezelőtt bekerültem egy "színjátszó" csoportba. Máig tartó barátságok, a világnézetem kialakulása, sorsom menete - mindennek ott a kezdete. Most, életem vége felé, újra egy ilyen csoportban létezem. Ugyanannyi idős fiatalok a tagjai, mint én voltam akkor, és…..