Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sparti300

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyugalmazott milánói érsek egyértelműen nemmel válaszolt a címben feltett kérdésre és amikor a héten egy református lelkésznőnek szegeztem ezt a kérdést, egy tréfásnak szánt riposzttal bújt ki az érdemi válaszadás alól. Pedig néhány bibliai történet rögtön eszünkbe juthat, mondjuk a bűnbeesés,…..
Sparti300 2020.03.16 20:53:14
Tegnap szabadságon voltam. Hogy mi ebben az érdekes? Valójában semmi. Kicsit tovább aludtam, több időm volt zenét hallgatni, olvasni, híreket böngészni, természetesen mindenhol a koronavírus a fő téma, úton-útfélen erről beszélnek. Egy idő után kezdtem unni a semmittevést, fogtam hát magam és úgy…..
Sparti300 2020.03.13 18:40:59
@kéki béla: Meg fogsz lepődni ha anyádat megkérdezed, hogy mit tettem annak érdekében, hogy segglyukon át szülessél meg-:)
Sparti300 2020.03.13 19:12:45
@gauchos: Baszki te mű hülye! Én nem a sima influenzáról írtam hanem a madárinfluenzáról aminek a tünetei TELJESEN meg egyeznek a korana vírus megbetegedéseivel és elhalálozásaival, ezért van összefüggés a madárinfluenza és a korona vírus között. Amikor az orvosok és a virológusok is csak rébuszokban beszélnek a korona vírusról, (feltételezéseket mondanak a mai napig), mert senki nem mer állast foglalni ez ügyben csak ti a indexes homokosok doktorátusai. Ajánlom neked is, hogy ragadj össze Bécikével és akkor meg nyugodtok egy teljes hétre.
Sparti300 2020.03.13 20:19:52
@gauchos: Ami linket küldtél, ott is csak annyi jön le, hogy csak feltételes módban mernek nyilatkozni azok az orvosok és kutatók akik próbálják beazonosítani a vírust de még csak nevet sikerült adni neki.. Még ők is csak próbálkoznak mint az ebolával. Olyan állításokat próbáltok be bizonyítani a tudós,felfedező,homokos indexes Bécike blogíró társaddal, amire még a tudósok is a választ keresik a mai napig is. De mivel ti a bécikével tudjátok a megoldást mert már beazonosítottátok a vírust, segíthetnétek a föld nevű bolygón mert sokkal több fizetést kapnátok a WHO-tól mint apátoktól Körösi Ákostól. Annak tudatában amit leírtál, nem kellene rázni a lábadat, mert egy virológus szemében te is csak egy egyszerű ember vagy egy fűszál IQ-jával.
Miközben egyre nő a megbetegedések és sajnos a halálos áldozatok száma és a vírus egyre terjeszkedik érdemes megfontolni a zsidó hagyomány, a Tóra álláspontját a vírus elleni harcban. Elsősorban a legfontosabb, hogy tartsuk be az orvosok, a szakemberek és az ország vezetésének utasításait és…..
Sparti300 2020.03.13 08:41:57
@zs0lt1k6: Gondolom a cigány törzsről azért nem ír a posztoló, mert köztudott hogy porban fürödnek mint a verebek. Magyarul, szárazon tartják mindenhol a bőrüket.
A Századvég legújabb felmérése szerint a magyarok 80 százaléka továbbra is a szigorú határvédelem mellett állnak. A kutatás alapján megállapítható, hogy a megkérdezettek 82 százaléka értesült arról, hogy a szíriai katonai konfliktusok, illetve a török államfő nyilatkozata nyomán újabb tömegek…..
Sparti300 2020.03.08 20:49:42
@lbalazs67: A kérdés az, hogy miért kellene erősíteni Orbánnak azt a 50x erősebb rabszolgatartó Nyugat-Európát amikor még mindig kódusbaszta a Magyarország?
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Biztosan sok sorstársam van, aki ezekben a „munkaerőhiányos” időkben is a munkát keres. Én Magyarország déli, kissé elmaradott szegletében élek, ahol nemigen lehet egyik napról a másikra…..
Sparti300 2020.02.18 20:05:27
@Szumátriai Patkánymajom: A cigány, zsidó, Ny-európai vállalkozók nem mocsadékok itt Magyarországon? Ha még 10 emberke kísérte volna be a raktárba a balesetet szenvedő hölgyet, akkor is elvágta volna a kezét vazzeg.
Amikor kimegyünk egy jó nagyot túrázni és kint is töltjük az éjszakát, hajlamosak vagyunk túlpakolni a zsákunkat. Már egy ilyen egyéjszakás túra alkalmával is sokat változhatunk ezen a téren, ha felismerjük a hibákat és tudjuk mit akarunk és mit várunk egy ilyen kalandtól...
Sparti300 2019.12.07 18:04:02
@Khibu Hiker: Szia! Köszönöm a választ, kicsit felületesen néztem a képek azért nem láttam meg a szűrőt. Igazából csak a szűrt víz mennyisége lepett meg, ami 300ezer lit. állítólag, v. csak elírás? A többi hasonló szűrők is ilyen árfekvésben csak 2-4ezret tudnak szűrni, ami 18ez. tud az meg 150.rugó. Tehát meglepően sokat tud a kütyü, az itteni honlapon:www.insportline.hu/vizszures 16800Ft árulják ( itt ugyan csak a l/p-t írják az össz teljesítményt nem), feltételesen ha igazak az adatok. Írtad hogy van neked is ilyen, azt megtudnád mondani, hogy milyen szűrő betét, v. katalizátor van benne? Üdv!
Stefan Braun, az életművész divatkreátor „Az ember azért eszik – írta apám Paprika című magyar szakácskönyvének az előszavában –, hogy éljen. A magyar ember azért él, hogy ehessen.” Ez a mondat nemcsak találóan pontos, de egyúttal össze is foglalja, milyenek a magyarok. A magyar zsidóság…..
Sparti300 2019.04.27 22:12:02
@éteIízesítő: Csak a magyar parlamentben kell körbe nézni és rá fogsz döbbenni arra, hogy mekkora baromságot írtál.
A hiénák csak erre vártak. Lesik, szinte scrutinize-olják a híreket - és ahogy történik valami, lecsapnak. Falkában, előre, a tények és a háttér ismerete nélkül - elég, ha a gyanú felmerül -, a feleket meg nem hallgatva, azonnal ítélkeznek. Megmondják, ki a tettes, kik a…..
Újra fiatalok gyűlnek Bokros Lajos háza elé. Lassan szokásukká válik. Úgy tűnik, komolyan gondolják, hogy visszaszerzik Bokros „ellopott” EP mandátumát. Nem engednek. Sőt, ezúttal már nehéz tüzérséget is alkalmaznak. (Egy lakókocsi formájában.) A most meghirdetett…..
Egy indai tankönyv szerint amíg a zöldségek fogyasztása erőt és egészséget ad az embernek, addig a hús egyaránt leépíti a testet és a szellemet is. A húst fogyasztók gyakran csapodárak, hazugok, nem tartják be az ígéreteiket, becstelenek, lopnak, verekednek és…..
Nyugdíjas kedvezmény, amelynek alig van párja Európában A hárommilliós nyugdíjas réteg minden kormány kedvence, a legnagyobb egységesnek mondható szavazói blokk. Nem véletlen, hogy dúljon bár elszegényedés, munkanélküliség és recesszió az országban, a nyugdíjak…..
Sparti300 2012.09.19 21:23:24
@HiphopStar: faszfej! a nyugdíjas nem adózik szerinted? 27% áfa vazzeg.
Naiv ügyfél visszamenekült Írországba, és azóta sem érti, hogyan kerülhetett 345 ezer forintba 5 hónap fűtés egy 60 nm-es panellakásban: Tavaly 5 év külföldi száműzetés után volt "szerencsém" otthon letelepedni próbálni, de 5 hónap után feladtuk a feleségemmel és…..
Most lép hatályba az a jogszabályváltozás, amely újabb pofon lesz a rokkantnyugdíjasoknak. A szabályváltozás szerint az özvegyi nyugdíj szempontjából a rokkantnyugdíj egyenrangú lesz az öregségi nyugdíjakkal, így nagyon sok rokkantnyugdíjas még inkább a tönk szélére kerül.…..
...mert mindent lefednek a jó hollandok térkővel. Persze parkok azért akadnak, és a járdákon, falakon is díszlenek növények. Kocsis Martina dísznövénykertész kollegám nem csak Németországban kutatta a helyi utcafronti zöld trendeket, hanem Hollandiában is járt, ahol…..
Valamikor a 90-es években, ha valaki felvetette, hogy a hunoktól származunk, kiválasztott ázsiai nép vagyunk, szelíd sajnálattal átitatott megértéssel néztünk rá, mint egy injekciós királypártira, sejtettük: a közelben MIÉP-gyűlést tartanak. Manapság a szittyák a Kurultájon…..
Mint arról már bizonyára mindenki értesült, a mobilszolgáltatók sajátos módon értelmezték a józan ésszel kivitelezhetetlen telefonadót. Jakab Andor azt is megírta már, hogy ezzel a trükkel az adót is leáfázták, Ági a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnél érdeklődött,…..
Sparti300 2012.08.06 22:17:03
@AutosVilli: végre aki kívülről nézi a rothadó magyar parlamentet.
Micsoda átalakulás: Szegedi Csanád elvesztette magában a jobbikost, de megtalálta a zsidót. Isteni szerencse, hogy az Európa Parlamenti képviselő fixen megvan, rettenetes pofára esés lenne ennyi szenvedés után elveszteni a nettó 6200 eurós fizetéses, egy középpárt kádereit…..
Sparti300 2012.08.06 15:58:54
@dr. mesterseges szinezek: melyik lelencből bérelted a pulyáidat, hogy ilyen büszke vagy rá?
Sparti300 2012.08.06 17:27:36
@Zébácsi: Igen Jézus is homokos volt,egyszerű a válasz rá: pucu nélkül abba az időben igen nehéz volt gyereket csinálni, tudod (szűzmáriának) Egyébként azon a területen amit te zsidóföldnek hívsz, ógörögül beszélt mindenki pl: görög, római, perzsa népek,és nem véletlen utoljára (héber hordák) is.
Sparti300 2012.08.06 18:42:49
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Egy kicsit időzarban vagy és összekevered/mosod egy ősi néppel a zsidókat, őket hívták perzsáknak(akiktől te is származol,persze ha nem vagy cigány csak akkor) akik beszélték az arámi nyelvet,hát aztán úgyi utána nem a zsidók hódítottak ha nem Nagy Sanyi ( nem a Máv szakszervezeti vezetője), aki végig gyalogolt Palesztinán át Egyiptomig(i. e. 333–331). Szóval ezért beszéltek ógörögül abban az időben. Tudom szarul esik de a te Jézuskád is kénytelen volt 330 évre rá ógörögül folytatni párbeszédet a Római helytartóval, hogy milyen szögben feszítsék keresztre. Egyébként meg a zsidóknak semmi történelmük sincs a siratófalon és a hét tekercsen kívül, amit persze nem győznek hazugságokkal bizonygatni 2000 éve.
Lelki - és egyben testi - fejlődésem egyik fontos állomása a testedzés. Körülbelül 25 évig éltem rendszeres sportolás nélkül..... Számomra ennek egyik kimerítő formája a futás. Margitsziget, 5350 méter, ugyan nem egy 800 km-es zarándokút, de fejlődés szempontjából…..