Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nathanp

175 bejegyzést írt és 302 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Róla van szó, így szurkol így pedig énekel nagyjából arról, hogy amikor meghallod a ritmust, táncra perdülsz, ha a Vatreni támad, bármi lehet, mert szamba, Copacabana, mindenki énekel, megnyerjük a vébét vagy megmutatjuk a csupasz seggünket. (Ha rékeresel a…..
Emlékeztek a spanyol-jugoszlávra a '82-es vébéről? Dehogy emlékeztek, nem is éltetek akkor! Spanyolország volt a házigazda, és a második csoportkörben játszottak a jugókkal. Mindkét csapat egy-egy döntetlennel érkezett. (A spanyolok Hondurasszal játszottak 1-1-et, Jugoszlávia az…..
A büszke horvát egót és önbecsülést ajvárral kenegeti a tény, hogy az Eb-döntőt pont az a két csapat játssza, akik épp hogy megelőztek minket a csoportkörben. Lehetnénk mi is a döntőben, hiszen az olaszok nem tudtak megverni, a spanyolok elleni győzelem pedig ott volt Ivan…..
Slaven Bilić jól mondja. Világversenyeken, sztárcsapatok ellen mindig erőn felül teljesít a Vatreni, és képes a meglepetésre. A 2:2-es biscotto-ról ő is és Del Bosque is úgy beszél, mint egyszeri Mol-szóvívő az INA-bizniszt ért bundavádról. A csapat ma megérkezett Sopotba, a…..
A Vatreni szurkolóit a füstbombák, görögtüzek, és déligyümölcsök alapján a közvélemény könnyen balkáni huligánoknak könyveli el. De nem minden katona háborús bűnös. Képes poszt. Perišić nem örül a rendbontásnak Vukojević, az önkéntes tűzoltó sem Ami…..
Mi hrvati! Hírek travarica mellé 2012.06.15 15:08:00
Bilić beszólt utódjának Az olaszok elleni meccs után a horvát tévének ma adott értékelésében a kapitány reagált a közvetítés alatt a taktikára vonatkozó kritikákra. "Nem értem, hogy nem vették észre a kommentátorok, hogy a második félidőben  4-2-3-1 felállásra…..
Mi hrvati! Az olasz meló 2012.06.14 15:59:00
Leszámítva a jugó utódállamok elleni, jó adag nacionalista hőbörgéssel színesített derbiket, a horvát fociközvélemény, azaz az egész nemzet csöcsöstül-bőröstül, két válogatott ellen csinál presztízskérdést a győzelemből. A németek és az olaszok ellen. Mai…..
A horvát humor nem ismer határokat, ha fociról van szó. Luka Bulić, aki nem először ír vicces szöveget egy ismert dalhoz, a L'Italiano dallamára szól be az olaszoknak. Di Natalét és Balottelit anyucihoz és az ő mortadellájához küldi haza, Prandellinek fehér zászlót…..
A horvát utánpótlás-válogatott Kristijan Ipšát 2008-ban, a horvát-olasz U21-es Eb-selejtezőn könyökölte arcon Balotelli. Aztán persze őt kellett hordágyon levinni. "Balotelli a meccs első percétől suttyóskodott. Amit művelt, több volt mint durva játék és…..
Azért nagy öröm, hogy a lesajnált, futottak még válogatottak csinálják meg nekünk az Eb-t. Lehetne persze keresni a törvényszerűségeket, hogy a dél-amerikaiak Mexikóban '86-ban vittek mindent, meg az ázsiai vébén a koreaiak, ugye, de ezt hagyjuk meg a szakíróknak, meg az…..
Az olaszok elleni meccsünket Howard Webb vezeti majd. Az angol bíró a selejtezőkön már fújt a Vatreninek, ráadásul pont azon az athéni derbin, ahol lecsúsztunk a csoportelsőségről. A 2:0-s vereség után Bilić dicsérte Webbet, aki szerinte végig kézben tartotta a meccset, és nem…..
A fejedet használd, fiam!, ez volt Mandžukić papa első tanácsa, ami aztán be is jött. Super Mario két gólt fejelt az íreknek, amivel rögtön nemzeti hős lett. Apu nem szeretne lemaradni, most éppen arról számolt be, hogy vasárnap reggel egy katicában látta meg fia és a…..
Mi hrvati! Balhé 2012.06.11 09:38:00
Poznani kávéház-tulajdonosként én is műrattan ülőkéjű székeket vennék a teraszomra. A személyzet könnyen mozgatja, slaggal könnyen kijön belőle a hányás, és nem üt akkorát, ha a szurkolók egymást vagy a rendőröket dobálják vele. A tegnapi ír meccs előtt a horvát…..
 PletikosaSrna, Ćorluka, Schildenfeld, StrinićRakitić, Vukojević, Modrić, PerišićMandžukić, Jelavić. (A kapitány hivatalosan egyébként csak egy órával a meccs előtt hirdet keretet, de szinte biztos, hogy ez lesz.) Nincs sok meglepetés, a felállás klasszikus 4-4-2, a sokak…..
akiraly kolléga már négy évvel ezelőtt bemutatta, hogy horvát szurkolótábor nincs tökös induló nélkül, sőt a drukkerek maguk éneklik fel a lelátórengető refrént. Akinek nincs kedve visszakattintani, nézze meg a 2008-as Srce Vatrenót (Tüzes szív), ami egyébként két évvel…..
div[id^="MicroPollDiv"] { width: 254px; margin: 0 auto; }A nők nem a fociért rajonganak, hanem a játékosokért. Lányok, asszonyok, válasszatok magatoknak kedvencet a horvát válogatottból! Vedran Ćorluka 192 cm - 26 éves - nőtlen stLight.options({…..
Nagy napja lehetett a warkai bringakölcsönzőnek tegnap. A horvát válogatott szálláshelyén előbb Bilić mester és segítői pattantak kerékpárra,jobb oldalt a szövetségi kapitány az elmaradhatatlan kotonspakában, középen Aljoša Asanović, az első független horvát gól…..
A Sevilla és a Vatreni középpályása, Ivan Rakitić Van Persie és Xavi mellett a nemrég megjelent új Adidas Predator egyik reklámlába. Most is abban nyomja. Egyébként a jó szabadrúgásnak két titka van. 1. Fuss neki 2. Csűrd be a ficakba…..
Tegnap kétszáz, horvát zászlót lengető gyermek sorfala mellett gördült be a válogatott busza Warkára, oldalán a Naš ponos je naša snaga (Büszkeségünk az erőnk) felirattal, hogy elfoglalja alkalmi szállását a festői városkától öt percre található Sielanka farmon. A…..
Szegény Olić jó eséllyel kerül be a szezon szuperlúzer-válogatottjába az idén. Nem elég, hogy a Bayernnel mindent elveszített, amit lehetett, pályafutása talán utolsó nagy tornáját is kénytelen kihagyni.  A szombati norvégok elleni felkészülési meccsen Bilić edző a 2.…..
Mi hrvati! Szólalj meg horvátul! 2012.06.03 07:21:00
Itt van az előszezon, tehát nagy eséllyel indulsz a napokban Krkre, Pagra, vagy a Kvarner öbölbe. Tudjál megszólalni horvátul a foci-Eb alatt!  Jó estét - Dobra večer! Asztalt szeretnénk négy főre - Jedan stol za četvoro!  Lesz ma meccs a tévében? - Bit će danas utakmica…..
Mi hrvati! Torres is tart tőlünk 2012.06.01 07:45:00
A C csoport favoritjai nyilván a spanyolok és az olaszok, de mivel egyikük sem szeretne utólag beégni, miután hazaküldtük őket, nyilatkozataikban rendesen odanyalnak. A horvát népsportnak például ilyet szólt Fernando Torres: Elégedett vagy a szezonoddal? A Chelsea-ben idén se…..
Mi hrvati! Velük nyerünk Eb-t 2012.05.31 19:51:00
A legkisebb induló ország így lehet Európa legnagyobbja: csoportmeccsen az íreket nagy játékkal, hárommal verjük, az olaszokkal unalmasan ikszelünk, a spanyolok eggyel lenyomnak, de mivel a digók csak egyet lőnek az íreknek és kikapnak Xaviéktól kettővel, gólkülönbséggel mi…..
Mi hrvati! Mi, hrvati? 2012.05.31 09:30:00
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség sikeresnek ítélte meg a magyar-horvát pályázatot a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokságra, így a két ország közös kandidálása bekerült a legjobb három közé. /Index/MTI-2005. november/Elbuktuk a 2012-es foci-Eb-t is. Az előzetesen szinte…..
Malo nas je al nas ima Bilic hosszabított és keretet hirdetett Kis foci, nagy öröm Dajčland, Dajčland, aufviderzen Ubij, ubij, ubij turčina..