Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forestman

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IslandersA Pirates téma 1989-ben került bemutatásra, és először itt jelentek meg a standard minifigura fejek helyett szakállas, félszemű kalóz arcok. A Pirates sorozat a kalózok és a birodalmi katonák (feltehetően Spanyol, Angol, Portugál katonák keveréke) harcáról és…..
Három napja mutattuk be a Green Day legújabb kislemezét a szeptemberben megjelenő ¡Uno! című albumról, ami egy három részes nagylemezsorozat első darabja lesz. A korábban megismert Oh Love-hoz most egy videó is készült, ahol egy rakás groupie mellett - Billie Joe-n kívül - új…..
Holnaptól nem lesz kockagyár, az a helyzet. Rájöttem, hogy az elmúlt hetek félgőzön futását nem annyira tudom csinálni. Vagy teljesen, napi posztolással és nagy-nagy odafigyeléssel megy a cucc, vagy sehogy. Ehhez a normális ügymenethez viszont sajnos most sem erőm, sem kedvem, sem…..
Ha már mindenáron a modelleket akar kiadni a LEGO, az lenne a szerény javaslatom, toljanak állat-modelleket, mert az ezerszer érdekesebb, meg nem is dobálnak bombákat más emberekre, legfeljebb csak tojnak rájuk. A Brit madarak című albumot DeTomaso77 készítette és töltötte fel a…..
Bár a megjelenési "szabályokat" egybeszedő posztban igyekeztem megkímélni mindenkit a véleményemtől (leginkább, hogy a beszélgetés a maga útját járja), a repcsi kapcsán most mégiscsak elmondom mit is gondolok róluk. Mindenek előtt: egyáltalán nem gondolom azt, hogy a kisfiúk…..
Forestman 2012.05.12 20:52:25
@tutuka: A LEGO nem meri meglépni, s nem is fogja meglépni. De ha olyan hülyék, hogy igen, csak magukra vessenek.

Inkább adnának egy exkluzív magyar puszta készletet, pulival, kilenclyukú híddal, gémeskúttal, nyájjal :-)
Királyok nélkül nincsen Castle sem, noha viszonylag későn jött be ez a figura. Sajnálatos módon királyból kevesebb is jutott mint varázslókból és boszorkányokból. (A teljesség, és pontos érthetőség kedvéért ajánlom, hogy fussátok át a Kastélyok képes történetét,…..
Azt már tudjuk, hogy a LEGO szakemberei komoly kutatást végeztek a célközönségen belül, amikor a Friends témát tervezték, de a részletekről szinte semmit nem tudtunk meg - egészen mostanáig. És úgy tűnik, a dán cég lánydisegnerei jó munkát végeznek. Bár játszani…..
Ha van köztetek olyan, aki már olvasott 2008-ban is, az talán emlékszik arra a nem túl magas színvonalú, ám felettébb vitára, mely a BrickArms fegyverei (és terroristái) kapcsán alakult ki a blogon. Az én álláspontom nem sokat változott azóta, egy mosolygós náci tiszt, vagy egy…..
Forestman 2012.03.20 17:51:14
@tutuka: az USA is gonosz a birodalma. Egyébként a szovjetek ukránok millióit éheztették halálra, a britek-amcsik halálra bombázták Drezdát, Truman Japánra 2 atombombát dobatott. Mindegyik egy kutya! Az usákoknak ugyanúgy voltak lágerei stb. Nem akarok kötekedni, de a szövetségesek is legalább annyira bűnösök, mint a német kollégáik!
Alig pár napja posztolta ezt a képet Brιcĸo a Flickerjén. Csöpp kis alkotás, és annyira agyoncsempézett, hogy igaziból még az is benne lenne a pakliban, hogy ne szeressem. A témaválasztása miatt azonban mégis tetszik. 1940-ben Anglia (és London) a német légiterrort nyögte, az…..
<a href="http://polldaddy.com/poll/5989312/">Szerinted melyik (részlet) érik készletté?</a> A Koppenhágában megrendezett LEGOWorld 2012 kiállításon reflektorfénybe került egy-két kiállított darab, amik közül néhányról folyik a találgatás, hogy…..
Nem szerelmem a moduláris építészeti vonal, mindenesetre kíváncsisággal kísérem figyelemmel az újonnan kijövő készleteket. Az eddig zömében kereskedelmi létesítményeket felvonultató sorozat egy igazán fontos, közfeladatokat ellátó darabbal bővül, ráadásul nem akármilyen…..
Kedveled vagy megveted? Megveszed vagy a polcon hagyod? Ha a második kérdésre igent mondtál, a készletet március 1-től 40 Euróért magadévá teheted. | A magyar helyesírás rendíthetetlen őrei pedig ne bántsanak: ezért írtam úgy a poszt címét, ahogy. |..
Forestman 2012.02.22 18:11:57
A gyászos Knight Kindgoms II után kellett egy hézagkitöltő sorozat, ami nem szerves része a Castle sorozatnak, pedig joggal hihetnénk azt. Ez a téma pedig a Vikings, amelyet a Castle 2005 és 2007 közötti pihenő időszakán állítottak pályára.  A készletek 2005-ben landoltak a…..
Paul McCartney a most megjelenő Kisses on the Bottom című albumát úgy jellemezte, hogy ez az a lemez, amit még a Beatlesszel akart megcsinálni. Új szólólemezére McCartney 12 olyan feldolgozást tett, amit annak idején gyerekként hallgatott Liverpoolban, plusz két olyan saját…..
A CHIP Magazin februári számának dvd-mellékletén legós tartalom van. Egyszerűen csak annyit írnak róla, hogy a legó teljes világát elrejtették a korongon (exkluzív videók, útmutatók, programok). Valaki látta már? Érdemes megvenni (a címlap szerint egyébként épp most…..
Forestman 2012.01.30 17:13:09
Előzőleg bemutattuk a monorail téma 3 csodálatos készletét; mai posztunkból megismerhetitek a kiegészítő készleteket, melyek meglévő monorail rendszerek bővítésére szolgáltak. Olvashattok továbbá a rendszer működését biztosító elemekről is. Bár az alapkészletek…..
Talán már többen vagytok, akiknek nem újdonság: megvásárolhatók a 6. széria gyűjthető legóemberkéi (természetesen már hazai beszerzési helyeken is). Mivel azonban nem mindenki legó-hírekre kiéhezett junkie, talán nem haszontalan szólnunk az új fehér tasakokról pár…..
Forestman 2012.01.13 21:35:32
@Lili.hu: Én is itt vagyok 2 rák(3 évesen és 15 évesen), 16 műtét, 2 évnyi kemó, és kb. 7-8 sugárkezelés után, s engem még is érdekel a pénz. Én sok minden átértékeltem. S azóta amennyi nekem tetsző legót meg tudok venni, az megveszem. :-)
De azért tízezreket nem költenék legóra, illetve csak akkor ha milliomos lennék. Legóval nem laksz jól :-)
Forestman 2012.01.13 21:46:48
@Lili.hu: Petőfi is sokat költött, aztán jó szegény lett a végén :-) Maldív-szigeteki nyaralás... politikus vagy? :) Azoknak van ennyi pénzük, maldív-szigetekre az átlagpolgárnak nincs pénze :P De tudod, a pénz nem boldogít :-) Vannak akiknek x millió forintot összeszedtek alapítványok, nekem egy fillért nem adtak, de jobb is. A sok pénz tönkretett volna, pláne ha nem dolgoztam érte. :-)
Borzalmasan sokat kellett várnunk arra, hogy legóék rendesen felmelegítsék a kórházas vonalat. A készletek sora (?) egy olyan mentőautóval kezdődik, amely őszintén meglepett a formájával, arányaival. Simán eszembe juttatja a 20 éve elmúlt aranykor készleteit, még akkor is, ha…..
Viszonylag ritkán szentelünk külön posztot egy legó-filmnek. Az ok egyszerű: elképesztően sok kering belőlük a video-megosztókon, de többségük még így is semmilyen/gagyi. Sokan úgy hiszik, hogy túl nagy felkészültségre és/vagy technikára nincs szükség egy-egy ilyen film…..
Forestman 2012.01.12 21:39:04
Az Architecture sorozat mindig is közel állt hozzám. Szeretem a miniatűr, valósághű bigyókat, amik hasonlítanak igazi dolgokra. Hát még ha LEGO kockákból vannak... A blogon eddig két kisebb készlettel találkoztunk közelről: a 21001 Empire State Building és a 21003 Space Needle…..
Korábban már bemutattam nektek a Pirates vonal legnagyobb bázisait, melyek kalandosak, és hangulatosak. Ám a tengerek ékkövei csak most jönnek. A nagy-nagy hajók, melyekkel szelik a bütykös (vagy csempézett) vizeket. A beugró 500 elemtől indul, tehát csak is a legkeményebb, és…..
Van egy olyan érzésem, hogy a címet olvasva többen vagytok most olvasók úgy, hogy fogalmatok nincs arról, miről fog szólni ez a poszt, mint akik egyből dekódolni tudják a MISB fordulatot. MISB = mint in sealed box, ami magyarul körülbelül annyit…..
Tavaly egy szép hosszú posztban összegyűjtöttük, hogy bloggereink milyen készleteket szeretnének megszerezni 2011-ben. Itt az ideje elővenni a listát, hogy ellenőrizzük, mit tettünk végül, magunkévá, és mit nem. Sajnos nem küldött mindenki választ, mi már csak egy ilyen…..
Forestman 2012.01.02 18:40:19
@Haynau: Szerintem meg nem :)
Ugyanis a brickset szerint már kb. 40 embernek van belőle. Ha második féléves készlet lenne, akkor mit keres a SAH-on?
Forestman 2012.01.03 19:33:53
@crusaderman: legómárkaboltban 3800 ft-ért lesznek a battle packok :-)
Forestman 2012.01.04 18:15:04
@crusaderman: Droid escape 6900 ft, ez még nem olyan vészes. 4637 1919 ft (152 alkatrész, 2 fig).
Hitviták ide vagy oda, minden városba kell ilyen kocsi, és minden gyűjteménybe kell ilyen kerék: |forrás: Brickset| A Friends-lányok lakhelyének magyarításáról szóló szavazásunk/ötletelésünk még mindig tart! Vannak egész jó ötletek, de olyan talán még mindig nincs, ami…..
Forestman 2012.01.03 19:08:26
@Greg36: Hehe, igaz :D
Forestman 2012.01.03 21:26:43
@Darth Brick: Ha nincs, hát nincs! :) De sebaj! Mivel rendes minifiget fogok beletenni, ezért jut hely a kormánynak! :)
Mikor minden csak arról szól, hogy minden rossz, sőt egyre rosszabb, a kockagyár nem tehet mást, mint posztol valami vidámságot, hogy mégse csak az új áfáról, meg a világméretű összeesküvésekről szóljon az év eleje. Tier értékel egy készletet minden idők legcukibb, és…..
Forestman 2012.01.03 18:50:57
@Tier: Tölts fel még kérlek, mert nagyon jó!