Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berszi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Monty blogja FILM: Tizenhárom nap 2012.10.25 00:12:00
Az idegháborúÉppen ötven évvel ezelőtt élte át a világ a hidegháború talán legaggasztóbb időszakát, melyet utóbb kubai rakétaválságként emlegettek. A Szovjetunió titokban közepes hatótávolságú ballisztikus rakétákat telepített a szigetországba, melyeket az amerikai…..
w A tűz csiholója 2011.04.12 06:57:00
Az elmúlt ötven év apróbb megtorpanásoktól és helyi anomáliáktól eltekintve egy sikertörténet volt az emberiség életében. Atom-világháborút megúsztuk, és nőttön növekedett minden, a világgazdaság legalább három százalékkal évente, a bolygó lakossága kétszeresére,…..
Öregednek, de így is zúznak Stallone az elmúlt években kétszer is – először a Rocky Balboa, aztán a John Rambo révén – bebizonyította nekünk, hogy öregedő akciósztár létére maradt még benne elég kraft ahhoz, hogy valami újat mutasson nekünk, ami persze nem új, inkább klasszikusan bevált recept, de…..
Berszi 2010.09.17 00:13:20
érdemes megnézni ezt az előzetest róla, zseniális:
www.youtube.com/expendables

a geek blogon volt róla egy jó vélemény, mégpedig az, hogy bár buta akciófilm, egyvalamit újra a helyére tesz: a sok nyálvámpír és tiniboy után a férfiről alkotott ideál képet
60 napja, március 31-én adták át a friss-ropogós-többszázmilliárdba került autópályát, az M6-ost. Bevallom, én azt hittem, az alagutakkal lesznek majd problémák, mert  ugye ott van az a pár méter vizes lösz az alagutak felett ... de nem, nem ez történt. Az M6-os…..
Monty blogja FILM: A titánok harca 2010.04.27 08:50:00
Látott itt egyáltalán valaki titánt? Pár hete érkezett a hazai mozikba a 3D-s mozitechnológia állítólagos új üdvöskéje. Az Avatar kapcsán már kitértem arra, hogy az új, vagy inkább újra divatba hozott 3D jót tehet az internet és a televízió csizmája alatt fetrengő mozikultúrának, mivel olyan…..
A Földnek azon a részein, ahol hisznek az ilyesmiben és nem bolondultak bele a vásárlásba, Karácsonykor megünneplik, hogy a Seregek Ura a Béke Hercegét küldte el teremtményeinek, hogy… de ez nem szentbeszéd, hanem egy hadászati-rendvédelmi blog karácsonyi bejegyzése. Sajnos…..
Berszi 2009.12.30 20:14:36
Hali!

Ősszel volt szerencsém Ypres-be (és környékére) eljutni, ekkor írtam is egy post-ot a blogomba róla:

atomtorp.blog.hu/2009/10/20/i_vilaghaboru_ypres

A sztori leírás talán nektek nem olyan érdekes (kicsit inkább magamnak is írtam), de a multimédiás tartalmakat ajánlom! :)

(megemlítve a Karácsonyi Béke is)

üdv, Berci
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
w Alapítványból birodalomba 2009.11.17 07:00:00
Innentől három hétig zárva vagyunk. Nyitás Télapó után, Szeplőtelen fogantatás napján. Népünnepély nélkül, csendben, nyakkendők szűk körében alakult meg a szövetségi Európa. Alkotmányának elfogadása olyan esemény, amit majd a történelemkönyvek fognak értékelni, és…..