Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stamp7

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie…..
stamp7 2019.01.14 09:33:03
@FCUK5: csavargattak a karjat, nehogy kart tegyen masban vagy magaban?
Tenyleg kar meg a billentyuzetet is koptatni, hogy az ember veled beszelgetest folytasson.
Az M4 Sport gyerekekről és gyerekeknek szóló, Kisbajnok című műsorának több riportjába is sikerült belecsempészni némi reklámot a 2Rule-nak, Mészáros Lőrinc vadiúj sportmárkájának, szúrta ki a hvg.hu. A műsorban először a felcsúti fociakadémia keretein belül működő RealTanoda növendékei kaptak…..
stamp7 2018.07.26 10:18:26
@teéjesenmindegy: ha’de itt a kozteve musorvezetojen volt a sportmarka logoja. Ritkan nezek koztevet, ha ez bevett gyakorlat, akkor ok. Alig varom a Meszaros es Meszaros Kft munkaruhajaban hireket sorolo “hiradosokat”. ;)
Ha eddig esetleg bárki is szégyenkezett volna amiatt, mert volt egy olyan érzése, hogy a magyar kormány és az általa gründolt cselédmédia a tenyerét dörzsöli, valahányszor egy fanatikus barom felrobbantja magát Nyugat-Európában, most már ne nagyon korholja magát. Már az is szép volt, hogy pár…..
stamp7 2017.05.24 13:41:20
@Behajtó70: az megvan, hogy a briteknek a kelet-európai bevándorlókból van elegük? Ott is a hülyébbeknek, mert az már nem jut el az agyukig, hogy konkrét iparágak dőlnének be nélkülük. Plusz a Brexittel magukat szívatják, mert kötelezettségeik ugyanúgy lesznek, ha a piacokhoz hozzá akarnak férni, csak a beleszólásuk lesz kevesebb (nuku vétójog). Ettől még az egykori gyarmataikról ugyanúgy dőlhetnek hozzájuk akár az iszlamisták is.
stamp7 2017.05.24 14:00:47
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Hát ez az. Ettől kapok agyérgörcsöt. Biztos vannak a kelet-európaiak között akik visszaélnek a juttatásokkal, de bőven jól járnak velünk. Nincsenek köztük szélsőségesek, integrálódnak, de ellenük fakadnak ki, nem a gettókat létrehozó X-edik generációs EU-n kívülről érkezőkből.
Rákay Philip idén is megrendezi a Magyarország, szeretlek-napot a köztévén, ami tavaly egymilliárd forintba fájt, és senki nem látta, mert ki az isten akarna egy napon át pántlikás, turulmadaras, csujogatós magyarkodást nézni, ugye. A tavalyi hétvége (idén már csak egynapos lesz…..
stamp7 2014.08.22 08:19:05
@erdelyik: Az M1 mai "ertekteremto" musorabol: Rex felugyelo, Szivtipro gimi, Capri az almok szigete, Molly es Mops, Parizsi helyszinelok, Eszak es del, Twin Peaks. Szoval orzik ok az erteket, csak az ertek most aza 80 milliard, amit minden evben eltapsolnak, es erdemi nezettseget csak a tuzijatek kozvetitessel meg olyan sportesemenyek kozvetitesevel ernek el, amit kizarolagosan ok kozvetitenek. Ez utobbival mondjuk nincs gondom, de minek erre vagy ot csatorna, meg vannak sport tv-k.
György Bence, a TV2 hír- és programigazgatója egy közös versenyre hívta ki az RTL Klubot tegnap, egy közös tévéműsort szeretne indítani, amiben a két nagy csatorna arcai mérkőznének meg mindenféle vicces ügyességi feladatban, amiket a nézők adnának nekik. A Till Attilát…..
stamp7 2014.05.14 12:48:52
@SemBoga: ott a pont
Lassan az rtlen fut az egyetlen hirado,ahol meg barmit is adnak a kiegyensulyozottsagra. Ez azert par eve viccnek ia rossz lett volna. Valasztasi idoszakban tv2-t nezni siman felert egy atnevelo tabor agymosasaval.
stamp7 2014.05.14 14:33:44
@robinsoncrusoe: nyivan nem ez az elsodleges hirforrasa egyetlen ertelmes embernek sem. Egyreszt, mert "kenyszerusegbol" mind bulvarosodnak, masreszt,mert neha eszelos hulyesegeket kepesek leadni. Nem is ertem,h a szerkeszto,foszerkeszto,h engedhet at neha dolgokat.
Közösségi Izautálat Bár a cím elárulja a lényeget, de lássuk be, nem csak ez számít,  hisz megannyi történés van a villán belül. Lilu – az egyszemélyes divatrendőrség, a.k.a. a csajom szerint fiatalos szexi dögként feszít – és Bence köszönti a népet. Kerekítve 60-40…..
A hülyeség sokféleképpen osztályozható (mint erre korábban már rámutattam), de amit most szeretett hazánk lakossága bemutat, az bármely kormánynak is becsületére válna. Minden drámában van valami személyes, így ebben is, hiszen úgy keveredtem bele a tegnapi havazásba, hogy…..
stamp7 2013.03.16 11:34:48
@Balt:
Olyanról hallottál már, hogy vis maior?
stamp7 2013.03.16 11:40:29
@Zigomer Trubahin:
ott a pont
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
A köztársasági elnöki honlapra feltették az éjszakai beszédet. Az anyag utolsó előtti sora a következő: "Isten, áld meg a magyart! Jó kedvel, bőséggel!" A nyelvhelyesség mellett kiálló, de azt sikertelenül gyakorló elnökünk ismét bakizott a helyesírásban…..
Végre a minisztériumban is elkészült az az Excel-tábla, amelyik összevetette a kiadási és a bevételi oldalakat. Nem lesz 7%-os GDP-növekedés, túl nagy lesz a költségvetési lyuk, be kell valamivel tömni. A Véleményvezér általában rezignáltsággal veszi tudomásul a kormány…..
Levélben intézet ultimátumot Tarlós István fideszes főpolgármester a parlamenti pártok felé: a budapesti önkormányzat kiszámlázza számukra plakátjaik eltávolításának költségét, ha a szerdai határidőig nem szed(et)ik le hirdetéseiket.Szerda elmúlt, pár nap türelmi idő…..
Épp a páromnak segítettem a konyhában, amikor a háttérből hallom a tv-ből, hogy "...most pedig Schmitt Pál köztársasági elnök közleménye következik."Azt hittem, meghalt valaki......de mit hallok: Pali bácsi (Magyarország köztársasági elnöke) kőkeményen…..
A kék norvég megérkezett, nyugdíjazta a Pannon márkát, és helyette a nemzetközi Telenort adta nekünk. Szerintük jó az, ha a norvégok tapasztalataira is építhetünk, mert így legalább megtaláljuk a családot a Szabadság téren héderező hippik között. Vagy valami ilyesmi a…..
Egy Pannon méretű ügyfél megszerzése alaposan felforgatja egy ügynökség életét, de ennek megfelelően az elvesztése is átrendezi a viszonyokat. A Pannon távozásával az Ogilvynek újra ki kellett találnia magát, amihez először le akarták zárni a pannonos korszakot. Ennek a…..
NaTi küldte nekünk a következő történetet, amely egy komment innen.Az állandó elutasításban az a legrosszabb, amikor nem tudjuk az okokat.45 évesen keresgélem az állást gyakorlatilag minden formában, irott és digitális média segítségével, ajánlom önmagam cégek HR osztályán…..
stamp7 2009.05.24 13:19:52
@Strici:
Multinál dolgozom, minden területnek megvan a maga HR-ese. Napi 15-20 interjút nyomnak. Mostanában egy sima account manageri állásra tényleg két-háromszázszoros a túljelentkezés. Szerinted meddig lehet bírni, hogy egy-egy állás kapcsán még megírjon párszáz egyedi levelet. Vagy nagyon lelkesnek kellene lennie, és fél év alatt kicsinálná magát, mert egyszerűen képtelenség lenne bírni, vagy szép sablonokat küldenének, érdemi infó nélkül.
stamp7 2009.05.24 13:26:18
@tff:
Jaj, ne is mondd, sajnos hasonlóhoz volt "szerencsém". Lementem a jelentkezőért, bementünk az irodámba, hűha mi ez a szag?? Csak nem a kuka, vagy kintről jön be? Két perc múlva már a rosszullét kerülgetett... gyorsan vége lett az interjúnak...
Az Index külpolitikai szakújságírója, Király úr szerint tényleg nagyon sok értelme volt betiltani (2005) a gombát Angliában, mert a középosztály most kokainra váltott.Az általa talált cikk szerint a ködös Albionban az elmúlt két évben 50 százalékkal emelkedett a…..
Olajmezőt találtak az Alföldön? Aranybánya nyílt a Bakonyban? Lobbizórobotot fejlesztettek ki a Műegyetemen? Nem tudunk róla, ennek ellenére a héten a sajtó elkezdett foglalkozni azzal, hogy hol is legyen a budapesti olimpia helyszíne. Most egy picit felejtsük el, hogy láttuk a…..
Kavargós történet az olasz éjszakában, tegye össze, aki tudja, egy biztos, a srác nem bánkódott, hogy az érzéki harmincas (istenem, verespálnéra is ezt mondják néhány éven belül) átejtette. Hello!   2003-ban Olaszországban dolgoztam, a helyi goethe-institutos…..
Hát, ha ez nem fake, akkor semmi. Vagy tényleg van pofája valakinek ezt meglépni? Innen loptuk a képet Kedves Szakíts Ha Bírsz! Borzalmas történetet szeretnék mindenkivel megosztani, ha nem velem esik meg, el sem hiszem. Tavaly ősszel történt, hogy a cseten (chat.gyaloglo.hu)…..
killtheradical Zsákban hozzák 2008.07.04 06:05:00
Most lesz meleg felvonulás, vagy nem lesz? Lesz agresszív ellentüntetés, vagy nem? És protest ellen-ellentüntetés? Magáról a felvonulásról és a mozgalomról meg van a véleményem, csak mások már leírták: egyet értek az egyenlő elbánásért és a negatív diszkrimináció…..
Mielőtt elindulnátok az esti bulira a Corvintetőre, olvassátok el ezt a szép történetet a királylányról és a királyfiról, akik megsimerkednek, néha kilovagolnak a vár melletti tóhoz, találkozgatnak, de jön a rossz tündér,  a királyfi megváltozik, és csak a hegyes kardja…..