Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dpspeti

1 bejegyzést írt és 324 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dénes találata előtt megemelem a kalapomat. Igazi leitervadásznak kell lenni, hogy egy ilyesmi feltűnjön az embernek. Nézzétek: Ugye, hogy nem is annyira evidens? A magyar mondat egyáltalán nem gyanús, nincs benne olyan szó vagy kifejezés, amit félre szoktak fordítani, a sztoriba…..
Tegnap megvolt a harmadik kezelés is...kissé kurtán indul, aztán még rosszabb, majd kicsit enyhítőbb lett. Bekötötték a véna mosó folyadékot, majd alig csepegett valamicskét, majd szólt a nővér, hogy a doktornő szeretne beszélni velem. Na, gondoltam, hogy ez sem lesz túl jó…..
HopeSugar ÖTNAPBÓNUSZ 2013.04.15 20:06:35
Szombaton már éreztem, hogy valami nem stimmel...újra az a szoros érzés, újra az a rossz közérzet. Telefon doktornőnek... hétfőn menjünk be, rám néz. Közel három óra várakozás után behívott, elmondta, hogy akkor most nyertem egy hetet a SOTE Wellnes szállójában…..
Végre nem csalóka, hanem igazi napsugár simogatja az arcomat, ha kilépek az ajtón. Így volt ez ma is...hosszú meditálás után, mikor már úgy érzetem, hogy a lépésekkel haladok, felöltöztem és kiültem egy kicsit a napfényt magamba szívni. Tudtam, hogy ez a…..
Zsolt környezetében többek feladott táskájából tűnt el pár doboz vagy akár fél karton cigi is a budapesti reptéren. Ha ez tényleg évek óta megy, valakinek csak feltűnt volna, nem? És most? Az alábbi levelet küldtem ma a Budapest Airportnak: "Tisztelt Budapest Airport! Egy olyan…..
HopeSugar Jogosan, kérésre 2012.12.17 16:42:55
KEMO Most csütörtökön...reményeim szerint az utolsó...aztán majd a mindent látó CT.  Bevallom, hogy a CT-eredménytől kicsit tartok..de majd meditálok arra is... akkor nem lesz baj. De...amúgy sem lesz baj. Hiszek ebben, hiszek a javulásban és a végleges gyógyulásban. Sokan…..
dpspeti 2012.12.21 10:57:56
Futóblog Téli gumi vagy hólánc? 2012.12.20 10:20:51
Biztosan ti sem vagytok papírkutyák és csodás edzéseitek vannak még ebben a hideg időben is a szabadban. Ha így van, akkor bizonyára ti is szembesültetek már azzal, hogy mennyi probléma van a nyári futócipőkkel a téli futások alkalmával. Az egyik, hogy bár nyáron aránylag jó…..
HopeSugar Ártó EGO 2012.12.14 19:21:36
Hogy lehet valakit ösztönözni valamire, amit nem akar megtenni?  E körül forogtak a gondolataim ma.  Mert hát van egy szituáció és vannak megoldások is... a megoldásokkal élni kell tudni. De mi a helyzet akkor, hogy ha nem tud,akar, élni vele valaki? Akkor hagyjuk? Vagy…..
Egy rákos negyvenes Vita-min? 2010.09.23 15:57:00
Egy kicsit lemaradtam az írással ezért ez a bejegyzésem egy kicsit hosszabbra sikeredett. Amikor hazaértünk a „tüdésztől” feleségem, elvitte az autónkat szervizbe öreg csotrogány már, nem csoda ha nem akar működni. Mire hazaért,…..
Nem elég, hogy egy hónappal előrehozták a fizetési határidőt a Corvinuson, az utolsó pillanatban még a diákhiteleseket is megszívatták. Utolsó előtti nap találták ki, hogy hitelből csak a tandíj felét lehet fizetni, a másik 350 ezer forintot elő kellett volna varázsolni…..
dpspeti 2012.09.18 15:15:53
Sün:

Sün‼ ツ ·
sunews.blog.com 2012.09.18. 14:47:54
"tandíja 690ezer Ft, szerintem ez egyáltalán nem kevés pénz, és jóval magasabb az átlagos tandíjnál"

Tévecc!!!
Az állatorvosin pl föle van a misinek!
Pro szemeszter ofkorsz.

Miért tévedne? Azt írta, hogy _átlagos tandíj_....ami nem azonos az "összes tandíj" kifejezéssel...

Amugy a posztiro a Corvinusnak is feltette ezt a kerdest?
Naiv ügyfél kipróbálta, meddig lehet halogatni az Aegonnál a lakásbiztosítás befizetést. Bár telefonon azt mondták neki, még rendezheti több hónapos tartozását, az utalást már visszadobta a bank: Az Aegon Csoport régi kedvencem. Lakásbiztosításom volt az Aegon…..
budapest Korral jár 2012.06.12 20:07:00
Gondolkoztam ezen az öregedésen.Arról tudok beszámolni magamat figyelve, hogy évek óta kurvára az unalomig hajtogatom azt, hogy "öreg vagyok".Öreg vagyok újba, szebbe, jobba, másba kezdeni, nagyjából erről a vonalról van szó, ismeritek, olvastátok, és ezzel tulajdonképpen nincs is…..
dpspeti 2012.06.14 12:57:03
@GL-581 g: Pont a minap gondolkodtam el azon, h 34 eves vagyok es nem hogy gyerekem sincs, de epp baratnom sem.. pedig ugyebar a hazassagot es a gyereket megelozo altalaban a randik idoszaka, a jaras idoszaka, tehát kb legjobb esetben is 38 eves korom korul lesz hazassag, stb stb... es ugy erzem elkestem... pedig elvileg dehogy... az osszes altalanos iskolai osztalytarsamnak de mondok jobbat, a par evvel fiatalabb akkori gimnazistanak, aki mar joval az erettsegim (3-4 év) utan kezdte a gimit is van gyereke, ferje stb... mindenkinek mas a tortenete... a mienk ilyen... es most, 34 évesen koltoztem kulfoldre... es dolgozom azert, h visszaterve tokeletes alapom legyen a csaladalapitasra... "kivel???"
Fejes "FB2" Balázs szerkesztőtársam is fut. Legtöbbször podcastre, vagy zenére, így egy releváns téma kapcsán küldött egy írást a Nike+ Original Run albumairól. Fogyasszátok pénteki hétzáró anyagként egy kis inspirációhoz! Egy részüket a magyar iTunes boltból,…..
dpspeti 2012.05.25 22:27:58
 Magyarországon állítólag nagy a verseny a mobilszolgáltatók között, ennek ellenére szignifikánsan nem csökkentek a díjak az elmúlt években. Hacsak nem vagyunk flottatagok, időnként úgy érezhetjük, irracionálisan sokat kell fizetnünk a hívásokért és az…..
dpspeti 2012.05.18 20:58:19
@tildy:): Threevel nekem az volt a bajom, h magyar vodafoneos telefonra nem lehetett smst kuldeni...szimplan nem engedelyesett...tmobile es telenorra ment:):) amugy en nekem 02nel van elofizetesem, 31fonttert 1giga adatforgalom, 900ingyen beszelgetes, azt hiszem 600ingyen sms...es a minimaloradij 6font brutto kb, tehat, aki minimalberes az kb 30ilyen elofizetest tud venni...az otthoni 25ks elofizetesbol az otthoni minimalberbol 3 max 4et...es ez alenyeg...
(Újabb vendégposzt a Futóblogon: Kiss Bori a londoni "British 10k" versenyre készül fel – és blogol róla. Az első, felvezető poszt következik. Enjoy! – Józsi) Ahogy Józsi is írta már, az a tervem, hogy benevezek a július 8-i British 10k futóversenyre itt…..
Futóblog Smashrun bemutató 2012.05.03 16:31:00
Szeretem a Nike Running oldalt, nem azért mert gyors, és hibátlan, hanem azért mert rá tudott engem is venni, hogy megmozduljak. Emlékszem, ahogy jártam a várost az első sportbandemért, minden vágyam volt végre belépni a hypertérbe és töltögetni a futásaimat, hogy a…..
dpspeti 2012.05.03 20:37:44
Futóblog 8:30-tól Berlinig 2011.11.07 16:17:00
2010. november 7. Ez az új énem születésnapja. Napra pontosan tavaly ilyenkor határoztam el magam, hogy nincs visszaút: edzésterv alapján fogok gyalogolni/futni. Amit kidob a Nikerunning edzésterv, azt beütemezem a céges naptárba, és csinálom, mint a kisangyal. Csak egy éve volt, de…..
Van egy valóságshow, amiben olyan elmebeteg szülőket mutatnak be, aki saját idióta, és minden bizonnyal soha be nem teljesített vágyaikat élik ki szerencsétlen gyerekeikben. A téma az amerikai tinifilmekben oly sokszor visszaköszönő szépségverseny, amire nem az anyukák…..
Pótgazdiság EsküvőKutya 2011.09.15 19:44:00
Szerintem elég annyit írnom, hogy az esküvőnk után Bori két napig aludt - a vizslatulajdonosok el tudják képzelni, hogy milyen hétvégéje lehetett. Volt benne minden, amitől boldog: szabad tér, sok rajongó és még több kaja. Ő volt az ideális EsküvőKutya. A szépséges képeket…..