Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shroomer

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég végeztek  a felújításával, de egy hónapig sem lehetett autózni az M0-ás Hárosi Duna-hídján.  Az RTL-Híradó járt utána, hogy mi történhetett. Ezt azzal próbálják magyarázni a NIF, nemzeti infrastruktúrafejlesztőnél, hogy újra fel kell mérni a híd állapotát, azt azonban nem árulták el, hogy…..
Shroomer 2020.07.14 23:08:14
Kaptam kipróbálásra egy lisztet. Egészen pontosan hármat: tönkölyt, rozst és alakort. A tönköllyel kezdtem a teszteket. Kukutyini tönköllyel. Ez a neve ugyanis a malomnak: Kukutyin Műhely! Van benne valami bájos, valami kézműves, valami vonzó, valamin titokzatos. Sokat vártam a lisztjeitől és nem is…..
Shroomer 2018.08.02 16:00:38
@Hortenz: Keserű? Savanyúúúúúúúú? Asszem neked élesztős kenyér kell a gyárból lisztjavítóval és térfogatnövelőkkel! Hajrá :-)
Három évvel ezelőtt, 43 éves fejjel újra iskolapadba ültem. Mivel érdekelt a kenyérsütés, gondoltam, nem bénázok otthon, hanem elmegyek az iskolába, ott megtanítják hogy kell csinálni, én meg majd attól kezdve tudom. A következő párbeszéd ezen ominózus OKJ-s pékképzés egyik első óráján zajlott,…..
Shroomer 2018.03.05 12:57:42
Misivel a pékkel, alias Jacques Liszt Misivel vagy ahogy a bankszakmában emlékeznek rá, dr. Juhász Mihállyal hajnali 5-re szólt a randevúm.  Egyszer, évekkel ezelőtt már jártam az Apáczai Csere János utcai pékségében. Emlékszem, vettem egy kakaós csigát és egy kiflit, Cserpes kakaót kértem hozzá,…..
Shroomer 2018.03.05 12:21:47
@n3spr3ss0: Nem értelek. Harmadik posztnál olvasom ezt a baromságodat. Kőműves szakmát próbáltad már esetleg?