Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zampano

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A szopós száj előnyei 2007.05.11 21:02:00
Ilyenkor jön jól, hogy már a kezdet kezdetén ráállt a szátok. A szopásra, igen, arra. De hát aki kurvának megy, ugye.Egy aljas manipulációról (Meg csapjuk hozzá az eggyel előbbit, csak úgy háttérnek.)..
Zampano 2007.05.13 15:10:22
index.hu/video/search/?s=sz%E1mszer%EDj
Asszem ez az
a nagy levin:ezt nekem írtad??

Arra céloztam,hogy koránt sem az a képlet,hogy az index a hamvas és tiszta,objektív orgánum amit a csúnya gonosz hírbe hoz-simán el lehet képzelni,hogy direkt rakták be ezt a képet, csak ki az a barom akit ez izgat ?- ,hanem hogy bár náluk nem olyan mindennapi gyakorlat a manipuláció,a csúsztatás és a hazudozás mint az említett propagandatermékeknél
azért ha úgy hozza a sors ők is kitesznek magukért,(Tóta w csakúgy mint a többi)lásd tény-vélemény összemosások,mit mondott a pápa a pokolról,vagy a mitnyan sztori stb. ráadásul mindezt sokszor meglepően alacsony nívón is teszik...Szerintem igen is érdekes,hogy miért gondolják,ők és sokan
hogy az index vmi magas szinvonalú,objektív lap,holott távolról sem az.
Alant következik a Sziget eddigi legjobb olvasói élménybeszámolója, egy frenetikus elbeszélés arról, hogyan szúrta ki magának Ticcát a Cradle of Filth énekese koncert közben, majd utána hogyan incselkedett vele begerjedt vérfarkas módjára. („Mosojgott gecci”) A levelet…..
Zampano 2007.04.09 13:29:26
A Magyar Nemzet megijedt. Sőt ideges lett. Merthogy az m2 este kilenc után* a pornóról mert beszélni. Nem, nem mutatták, ahogy egy szilikonozott szőkét jól megrak három kigyúrt férfi, csak beszéltek róla. (Mondjuk Réz András is megszólalt, úgyhogy némileg érthető a…..
Mandiner blog J'accuse...! 2007.03.14 10:43:00
Vádolom a kormányt, mert hetek óta tudatosan, szervezetten hergeli Magyarország polgárait.Vádolom a rendőrséget, mert nap mint nap újabb bejelentésekkel félemlíti meg a szabadban ünnepelni vágyókat.Vádolom az Igazságügyminisztériumot, amely már a külföldi megfigyelőket is…..
Igen, olyan már volt, hogy egyszerre több részt is leadtak a Monty Python Repülő Cirkuszából a Filmmúzeumon, volt hogy egy egész délután csak Graham Chapman, John Cleese és Terry Gilliam poénjai ömlöttek a csatornáról, de most hétvégén leadják a teljes sorzatot. Mind a…..
Nem is lepődtem meg azon, hogy Fábry Sanya tényleg korrekten mesélte el az iraki élményeit. Tulajdonképpen ebben reménykedtem. Annak idején, amikor a sajtót sikerült telespriccolni ezzel a "Sanyi Irakba utazik Imivel"-problémagombóccal, az volt a legnagyobb kérdés, hogy…..
Madafaka a punklegenda GBH koncertjén járt tegnap, mert elkapta az ékszíj. Az Ági lebetegedett, de volt egy jegye. Fölhívtam a Szaffit, hogy adja meg az Ági számát, aki, mint kiderült, odaadta a jegyét a Barangónak, akivel rövid telefonos egyeztetés után rögzítetttünk egy nyolc…..
1970. február 13. Történelmi dátum ez, hiszen akárhonnan is nézzük, ezen a napon született meg a heavy metal. Én először úgy 11 évesen találkoztam a Sabbath korszakalkotó első anyagával, de mivel a kalóz kazetta a második, Paranoid című albumot is tartalmazta, meg voltam róla…..
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..
w Megint jönnek, rotyogtatnak 2007.01.08 08:00:00
Rakják már a pokol tüzét, fortyog a végítélet, huj-huj. Sok példányban, különböző variánsokban kaptam meg ezt a levelet; egyes polgártársak imákkal, mások válogatott - és súlyosan keresztényietlen - szitkokkal egészítették ki. A felháborodás tárgya az Isten fasza, illetve…..
Csáp Géza Dilibolygó 2007.01.04 15:40:00
Régóta ott figyelt az utolsó PKDick, az Alfa Hold Klánjai a polcon, és arra várt, hogy elérkezzünk az év legsötétebb napjához – ami már egészen rövid, mondjuk két és fél óra világosság, mint Izlandon, de akkor is fel kell gyújtani a lámpát –, meg arra, hogy végre…..
Csáp Géza Slágerlista robotoknak 2007.01.05 18:47:00
A holland Cybernetic Broadcasting Systems internetes rádióállomás valószínűleg a világ legprofibb szolgáltatója a nyálas italodisco és nyersen futurisztikus elekró tekintetében. A műsor főként 80-as évekből előásott ritkaságokból és a rádióhoz közel álló kiadók…..
Zampano 2007.01.06 14:26:21
Csáp Géza Csonttörő 2006.12.26 09:58:00
Két album, három év méla kuss, egy frissiben importált énekes, és egy izzasztó visszatérés, vagyis Neck Sprain biográfia egy mondatban. Ezzel tekintsük is letudottnak a bevezetőt, aminél tudvalevőleg csak frappáns befejezést nehezebb írni. A lemezcím tökéletes. Amikor a Machine…..
comment:com Gyásznap 2006.12.09 15:03:00
Ma sok minden elmarad, hiszen gyásznap van, és a legtöbb csatorna tartja is magát ehhez. A legtöbb. Még az RTL is kiizadt magából valami köztes megoldást, ne kelljen már ezzel annyit foglalkozni, de azért mégis tegyünk egy gesztust, úgyhogy berakták a Tímár-féle 6:3-at. Először…..
Csáp Géza Fergie szar estéje 2006.12.07 08:33:00
Van ez a Fergie nevű csaj, akinek mi nagy tisztelői vagyunk, a faros-csöcsös-hosszúlábú fajta egyik díszpéldánya, énekelni eddig is csak hírből hallottuk (nem a Motörhead tagja), de a képeit szívesen elnézegettük. A héten valami Billboard díjkiosztón haknizott éppen, és ha…..
Amikor néhány éve felépült az Árkád az Örs vezés téren, akkor a Sugár, a 80-as évek egyik szocialista plázája hirtelen a konzumálás senkiföldjén találta magát. Előnyös elhelyezkedáse mindenesetre megmaradt, ezért a vezetőség mert egy nagyot álmodni és költekezni,…..
Szeretjük a Duna Tv-t, nem győzzük eleget hangoztatni, mert jó sorozatokat vetítenek (Hivatal, Elnök emberei ismétlés) és filmek terén is képesek valami kis színt vinni a nagy büdös magyar médiaposványba, a Piedone filmek és német vígjátékok tengerébe. Legújabb…..
Hát igen, ha az ember világhírű szinész, de részegen zsidózik, miközben a rend őrei a kocsijából rángatják ki, és próbálnak elugrani a lehelete elől, akkor előbb-utóbb hamut kell hintenie a fejére, mondjuk az USA egyik legnézettebb reggeli műsorában. Mel…..
Zampano 2006.10.19 16:44:19
Roozi ke zan shodam - ez például egy nagyon szép iráni film.Itt van az imdb címe:www.imdb.com/title/tt0260332/
Ez a film igazi emberi sorsokat mutat be felesleges sallangok és nyálas"bemondomazarcodbahogymitgondolj"nélkül
amúgy meg megint nem mondtál semmit csak kötözködsz.De tessék hogy megnyugodjál.Gibson Rasszista ?igen tele volt vele az összes médium.Ellentétes a rasszizmus a keresztény etikával?igen remélem elégedett vagy.Kiváncsi lennék a te kedvenceidre is habár amilyen megveszekedett gibson fan vagy van egy olyan érzésem hogy igényesség szempontjából még prepubertáskori kedvenceim is lenyomnák őket egy hipotetikus szkanderben:)
Zampano 2006.10.20 14:01:25
Low Key:Megint elkened a lényeget és személyeskedéssel próbálod leplezni hogy kilóg a lóláb.(Disztingválj egy kicsit civilizált ember módjára kérlek, máskülönben nem vitatkozom veled).Tehát fölteszem mégegyszer a kérdést:Ha szerinted vallási korrelációban kell vizsgálnunk a filmet akkor a biblián kívül milyen forrásra alapozol?
Az meg hogy szerinted is felszínes a film és hatásvadász, mégis tetszik neked szerintem egy szegénységi bizonyítvánnyal felér.Ezek után nehéz téged komolyan venni.
Derelyegrádi:1-hál istennek van már itt belőlük épp elég 2-A rendező szakmai kvalitásait már tisztáztuk.Lehet hogy téged nem zavar,engem azonban feletébb ha Zs-kategóriás akciófilmek és nyálas megaprodukciók szinésze fontos dolgokba üti az orrát amiről fingja sincs.Egyszerüen nem lehet őt komolyan venni.Ráadásul a filmből kiderül hogy nem értette meg miről szól a történet.Ennek megfelelően a film nem is mond semmit.Vagy az kéne tanulságként elkönyvelnünk hogy milyen véres halála volt?Kössz szépen ezt a történelemkönyvből is tudom.
Capture:Köszi ,én is ezt akartam mondani
öszödy:Ez egy Jungi gondolat amit idézel. nem hinném hogy kevesebb háború vagy erőszak lenne mióta Hollywood regnál.Én úgy vélem hogy erőszakos filmek nézése indukálhat erőszakot-főleg gyermekeknél -kísérletek is igazolják hogy a negatív hatások sokkal erőteljesebben jelentkeznek mint a pozitívak .így az erőszakos filmek nézése implikálja az erőszakos cselekedeteket.