Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hamoncerrano

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma robbant a hír, hogy a Magyar Szocialista Párt beleáll az előválasztásba, ami azt a célt hivatott szolgálni, hogy a politikusok helyett az emberek, a választók állítsák össze az ellenzéki összefogás, együttműködés 2018-as egyéni jelöltjeit az országgyűlési választásokra. Nagyon úgy tűnik, hogy az…..
hamoncerrano 2016.11.30 20:48:11
Nemrég kaptam egy nem túl régi cipősszekrényt, azzal a céllal, hogy alakítsak ki belőle egy padot, ahova le lehet űlni cipőt venni, meg amúgy jól mutasson az előszobában. A családban két pár éves kislány is van, rájuk is egyszerűbb cipőt adni, ha nem kell félni, hogy leesnek oldalra. Kerestem pár…..
Amikor négy éve megvettük a házunkat, a pincében találtam ezt a jó formájú búrát. Rakosgattam ide-oda az évek során, nem nagyon tudtam, mit kezdjek vele, mindenesetre a lomtalanításokat megúszta. Mondjuk ez nálam nem akkora dolog. Eleinte valami felfüggesztésben gondolkodtam, de aztán erről…..
Vannak bútorok, amik így vagy úgy hozzám kerülnek, mert van bennük valami, de sokáig rakosgatom őket, mert nem igazán tudom mi legyen a sorsuk. Így volt ez ezzel a darabbal is. Egy műhelyben találtam rá, az alsó része hiányzott. Már vagy másfél éve szerettem volna ezzel a kredenc felsőrésszel…..