Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dep

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jajj,de csúnya! Családban marad 2011.11.13 13:51:29
Avagy nyugodtan kombinálhatjuk a VW-konszern elemeit, abból baj úgysem sülhet ki. ...vagy mégis?!Kezdet kezdetén, avagy az épülés első fázisai.Figyelemre méltó légszűrőház.És a végeredmény valami frenetikus. M3 megvan?Az erbráss kidolgozása elsőosztályú.Ha nem lenne…..
Ha új hónap, akkor új naezmiez. Ezúttal cork77-től jöjjön a feladvány, húzós lesz, készüljetek:Szép állat lett, az biztos.Elég gyatra lett, lehet találgatni! Eredményhirdetés holnap reggel!..
Hetek hősies nemalvása után végre összeállt a Hangyász héja a TC standján. Nagyon jó érzés, hogy ilyen sokan szeretitek. Hosszú lesz még az út, mire autó épül alá, pláne, ha úgy megy, mint eddig. Legalább 200 embernek válaszoltam eddig mosolyogva a "mikor lesz már…..
Dep 2011.04.18 07:52:33
@Nínó Karotta: Nagyon köszönöm! :)

Óhh és gratulálok a driftworks-ön olvasható postodhoz, nagyon jó lett. :) Viszont egy bitchslap kijár az angolul nem tudó olvasóidtól amiért nem informáltad őket a kormányművet ért változásokról (vagy csak én nem emlékszem? :S ) . Pedig nagyon érdekes és tanulságos. (jójó tudom, viszont mi kaptunk szép képeket, de akkor is mégiscsak a közlöny a bázis, nem? :))
Dep 2011.04.18 21:08:46
@Nínó Karotta: értem persze, remélem nem vetted szemrehányásnak, tudom hogy ezer dolgod van, csak gondoltam rá kérdek mizu ezzel a kérdéssel. :) De így, hogy videót kapunk, már szégyenlem is magam érte.

Kíváncsian várom a vidit :)
Na végre sikerült ezt is összehoznom, már jó ideje terveztem egy ilyet. Nagy freeware rajongó vagyok, azok között rengeteg olyan van, amely megérdemelné, hogy milliók játsszák, de többnyire nem lettek híresek. Ezen szeretnék változtatni és bemutatni pár személyes kedvencemet,…..
Dep 2009.07.31 13:54:15
Ha már ingyenes de jó játékokról van szó: www.runesofmagic.hu/

Még nem próbáltam (wow után elég nehéz bármilyen más mmorpg-t elkezdeni :S), de nagyon jókat hallok róla és a videók is eléggé meggyőzőek.

Ha esetleg már vki próbálta akkor az súgja meg légyszives h itt is van-e háború mint wow-ban ali és horda között vagy sem. Csak azért mert eddig csak duel vidiket láttam, "igazi pvp"-t nem... (és igen lusta voltam átfutni a fórumokat infóért :P)
Csak érdekességből rakom ki ezt, hogy a múltkor bemutatott Trucker játéknak milyen a borítója rendes kiadásban (tehát ha nem EVM vagy ingyenes melléklet). Megint el kell mondjam, a gyengébb játékok általában szebben néznek ki kívülről, mint a jók/drágák. Persze ez nyilván…..
Dep 2009.07.29 19:33:15
@Snowmen: Én veled értek egyet. Az én ízlésemnek is egy kicsit sok, jobb szeretem az egyszerűbb, letisztultabb, de informatív borítókat. (persze kivételek vannak)
De az tény h jobb lett mint maga a játék.
Azt már megtanultam, hogy Hollywood a hatás kedvéért az elvileg helyes orrról átállt a szájra, de lehet, hogy ez lesz az új nyerő praktika?Lockie vagyok. Az imént egy elég érdekes jelent játszódott le a GTA4 emben egy elgázolt embert a mentős a képen látható módon próbálta…..
Dep 2009.07.26 23:40:12
@Roteiro: Az hát. A legszomorúbb viszont az, hogy még csak leszólni sincs őket értelme, mert az ilyeneknek a 90%-a nem olvas hozzászólásokat... szal el se jut hozzájuk a rosszallásunk.
Bár mondjuk talán jobb is. A hülyékkel való vitatkozásnál idegesítőbb és értelmetlenebb dolog nem sok van a világon....
Milyen finomságok vannak az Antikiller meglepetés cd-jén?  Aki szeretné kipróbálni a Pizza Commandert, itt letöltheti a demó verzióját. Garantálom, hogy a második pályát senki sem tudja elsőre megcsinálni ;) A teljes verziót ha akarnám sem tudnám letölteni, mert a…..
Dep 2009.07.23 21:17:44
@vasmagos94: lol, visszavonom... nem nálad van a hiba... Most már nálam is fehérség xD Az elöbb pedig gond nélkül ment minden....
Dep 2009.07.24 23:22:37
@vasmagos94: Jah, az legalább megbízható. Az új csilli-villi indás cucc meg egyszer bejön, egyszer meg fehérség... tök random... Mondjuk ha működne akkor zsír lenne. Legalábbis amikor nagy ritkán bejön akkor azért jónak tűnik. Nekem tetszik ez a "miniatűrös" okosság. Mondjuk én csak piróka alatt böngészek, lehet h IE alatt stabil... még nem próbáltam...
Dep 2009.07.24 23:36:41
@Isty001: Egyet értek, a bus simulator simán lehetne alanya egy videónak... Nagyon kár érte, pedig sztem nagyon eredeti 5let, sokat ki lehetett volna hozni belőle... Nagyon vártam annó a megjelenését, nagyon jónak tűnt az előzetes információk alapján. Aztán megjelent kipróbáltam és...... hát fél órát volt a gépemen, ez azt hiszem mindent elárul róla.... szörnyű... de tényleg. Nem is értem, hogy nevezhetik "simulator"-nak.... Még arcade-nak is borzasztóan gyenge. Élvezhetetlen
Ezt nevezem rejtett üzenetnek. A játékot készítő Digital Illusion elvileg svéd cég, de nyilván dolgozott ott egy vicces kedvű magyar is ;) Köszönöm a képet Attila. Kattinstatok a képra a legnagyobb méretért Küldök egy képet, amit szerintem nem mindennap látni a játékokban.…..
Dep 2009.07.21 15:04:03
@kriszesz: Rolling On (The) Floor Laughing My Ass Off
Ami annyit tesz h "padlón hemperegve szétröhögöm a seggem". A "the" a betűszóból már kikopott, ezért tettem zárójelbe. Nyelvtanilag elvileg vele együtt lenne helyes.
Dep 2009.07.23 10:54:14
@Caboose: És azért regeltél, hogy ezt közöld vele? csak mert látom ez az első hozzászólásod... gratulálok, sokkal hozzájárultál a blog szinvonalához. Attól még h vki nálad értelmesebb kommenteket ír, még nem okoskodik. Ha meg nem értesz vkivel egyet, akkor érvelj ellene. Nem fog senki soha komolyan venni, ha csak sértő kifejezésekkel dobálózol. (Ha meg másra nem vagy képes, akkor legalább a női nem képviselőit hagyjad békén... Hogy beszélhetsz így egy csajjal?)
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.07.21 23:35:01
Ja, nevezhetjük annak ezt is. Valamilyen nagyon elvetemült RPCJS néző beküldött ebbe a  pocsék szánalmas lehúzós telefonálós műsorba egy smst, ahol kérdez attól a fafejűtől, hogy ismeri-e Dick Assmant, Stellát stb... Mindezt a 3:00 perctől kezdődik. Dick szótól kedves…..
Dep 2009.07.22 10:51:39
@happ: Hát bakker akkor megyek én is :D Én is kajak azt hallotam.... :D
"ahha dugnátok, nah mind1 hagyjuk...." vmi ilyesmit.
Egy chat szolgáltató felvette velem a kapcsolatot, hogy biztosítanának egy RPCJS chatet. Ez az egész nem itt az oldalon volna [tehát nem chatbox], csak linkként. Én annyira nem vagyok a chatek híve úgyhogy részemről annyira nem is volna szükséges, de tény, ha megint tartanék…..
Video Games | ScrewAttack | Angry Video Game Nerd: Mario is MissingXBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii..
Dep 2009.07.04 20:53:14
@Dreamkasztni:

Be tod esetleg linkelni azt a videót? Engem érdekelne.

Amúgy megértelek vmilyen szinten... A gyerekkoráért én se tom sajnálni a nerdet.... nyílván nem lehetett annyira rossz neki....
De a miért adományoznak kérdésre sztem egyszerű a válasz. Fanok. Szeretik :) Ha lenne vmi olds masinám vagy játékom én is elküldeném neki. Mert hát hasznát úgyse veszi már nagyon az ember az ilyesmiknek (kivéve a jó pénzért értékesíthető ritkaságokat) a fanok pedig örülnek h vmilyen módon részt vehetnek a dologban. Képzeld csak el milyen vigyor ülne az arcodra ha mondjuk kedvenc pornó színésznőd az egyik filmjében a tőled kapott bugyiját áztatná el :P
Szal érted mi akarok mondani.... :)
Dep 2009.07.05 12:59:41
@Skooter Lord: Őőőőő nem tudom hogy jutottál erre a következtetésre, de ha te mondod....:D Meg persze elötte tolom a custer's revenge-t Atarin hogy meglegyen az alaphangulat xD
Dep 2009.07.05 15:11:26
@Isty001:
"Közép-Európa egyik legjobban keresett játékának..." Ez azért nagyon erős volt... Tovább nem is merem olvasni...
..
Dep 2008.07.11 21:45:10
Akit esetleg érdekel a technika annak jó kiindulási alap lehet ez a videó: www.youtube.com/watch?v=w6brdwY-dvU
A csóka elég jól elmagyarázza a dolgot. Gondolom magáról az effektekről is van vhol videója, vagy esetleg az oldalán... nem tudom mert még nem volt időm megnézni... De ezt a videót mindenképp ajánlom az érdeklődőknek.

És hogy ne offoljak azért magához a bejegyzéshez is fűznék vmit. Nos.. A legjobbkor jött. Aznap mikor kijött ez a vidi pont Nerd mániám volt töltögettem a videóit és nézegettem őket. És így a többi után... hát... nem volt rossz igazából, tetszett, de azért volt ennél már jobb is. Én személyszerint egy kicsit többet vártam Superman N64 tesztjétől... Sztem többet is ki lehetett volna hozni belőle... Sokaknak sikerült túljutni a repkedős részen (ezt a y2b-on több videó is bizonyítja) egy ilyen szintű játékostól (aki képes volt pl egy Ghost bustert végigjátszani...) mint a Nerd elvártam volna h ne adja fel így az elején... A y2b-os SM videókat elnézve rengeteg játékhiba és baromság van benne ahhoz h még egy sor poént ellehessen lőni. Kár h ennyiben hagyta a dolgot
Ha már legnagyobb örömömre több helyen is fenn van azt interneten, nincs mit tenni... $$$$$..
Dep 2007.11.27 15:19:38
hmmm hogy fel van háborodva mindenki azon h a videót elöbb feltöltötte vki. De ha belegondoltok vannak emberek akik éveket dolgoznak egy játékon, amit aztán a kiadás után 4 nappal már tölt mindenki egy warez oldalról. A játékfejlesztők is szépen megkérték az embereket h ne másoljanak mégis megteszik. FreddyD szépen megkért mindenkit h ne rakják föl a videót, mégis feltették. Ezzel most arra akarok kilyukadni h el kell fogadni h ilyenek vannak. Azzal semmit nem érünk el h minden kommentelő beír egy "ejnye-bejnye"-t. Felesleges ezt a témát így felfújni sztem. A videó értékéből nem von le sztem semmit. Olyan amilyen. Személyszerint nekem tetszett bár tény h az újabb videók feelingje és maga a blog feelingje is megváltozott. Ahogy fentebb már vki mondta, megnőt. A hírességnek sajnos hátrányai is vannak. Minél több ember olvassa a blogot, annál nehezebb mindenkinek megfelelni, és annál nagyobb az esély h olyanok is jönnek akiknek NEM LEHET megfelelni...
És még vmi. P4C3 írta h "Eddigi videóidnak az egyszerűsége volt a varázsa" ezzel egyet értek is, de azt is el kell fogadni h minden sorozatnak szüksége van fejlődésre. Épp ezért én nagyon örülök h FreddyD próbál és mer változtatni. Ez sztem kell is. Ok most rossz irányba indult. NA ÉS? Próbálkozni kell. Csak így lehet megtudni h mi a jó nem?
Elnézést ha kicsit szétszórtak voltak a gondolataim de nagyon sietek, viszont nem tudtam megállni h ne írjak :S Remélem azért értitek h mit akartam.

U.I.: FreedyD nem lehetséges az h esetleg a blogon legyen szavazás? Vagyunk sztem már annyian h van létjogosultsága. Főleg amennyi vita van itt mostanában...
Kicsit túl jóra sikerült a videó bejelentésem (Nem volt vicc, tényleg várni kell még heteket, de hangsúlyozni akartam, hogy nem voltam tétlen. Ne legyetek türelmetlenek, nem egy megszokott videó lesz, megszokott szerelésben), úgyhogy inkább gyorsan berakok valamit a blogra.BODzA…..
Dep 2007.11.07 23:51:11
"Másik videót most felejtsétek el, majd ha aktuális lesz..." - FreddyD
Azé jó h ahhoz képest milyen szépen meglettünk kérve, mindenki a készülő videóról beszél xD Inkább próbáljátok meg hasznos dologra fordítani az időt amég jön az új vidi. Pl keressetek
sz@r játékokat amit aztán jól odaadhattok Frednek :D Én legalábbis most pont ezt fogom tenni. Annó a gagyi, azóta széttört kormányomhoz (isten nyugosztalja) kaptam egy "kiváló" autós játékot amit vmiért nagyon hamar eltüntettem... megnézem mi volt az ok. kitudja lehet még megéri elküldeni Freddynek :P akkor legalább hozzájárulok vmivel a blog sikeréhez, nemcsak az ilyen hosszú, semmitmondó hülye kommenteket írom...
Épp új bugparádét készültem blogra rakni, mikor megnéztem az e-mailem, és ezt kaptam. Megint csak azt tudom mondani, nagyon meglep Friedrich népszerűsége, de ha ti imádjátok, annak én csak örülök :) Szóval itt van "Pozor" videója egy alternatív SpongyaBob intró :D…..
Na, ez a harmadik Irate Gamer hír egymás után, de látom titeket is érdekel, és régen voltak ilyen jó és vicces kommentárok a blogon, szóval köszönöm, öröm volt olvasni :) Aki nem olvasta volna el őket, közben kiderült, hogy az Irate Gamer videókhoz már nem is lehet…..
Nos, kellemetlen ezt írni, de ez van.Mint közismert, volt egy kis kémprogram gond a gépemmel, újra felraktam a winfost windowst, és nem működik (még) pár kellék, ami elengedhetetlen egy új videó elkészítéséhez. Higgyétek el, nekem a legkellemetlenebb, de nem tudok mit csinálni…..