Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geiza

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röplabda blog Vége 2012.10.06 21:28:55
Itt nyugszik a hunvolley.blog élt 2 évet Búcsúzom a röplabdától hét és fél év után. Köszönöm mindenkinek, aki segített! Rodics Dani..
Geiza 2012.10.07 01:26:26
Kik alkotják az Európa-bajnoki selejtezőre készülő férfiválogatott keretét? Tényleg sokan lemondták a részvételt? Kik lettek egyáltalán meghívva? Tényleg nincs orvos és gyúró a csapat mellett? Összejön egyáltalán a 12 fős keret? Egyáltalán, miért vállalta a hálátlan…..
A Budapest SE hazai pályán 3:0-ra győzött a Békéscsabai RSE ellen a női NB I bronzcsatájának ötödik mérkőzésén, így három egymást követő aranyérem után a bajnokság harmadik helyén végzett. A feszültség tapintható volt a csarnokban már a bemelegítés kezdetén. Mindkét…..
Sok dolgot láttam már a röplabdában, de olyat régen, hogy egy vezetőedző korruptnak tituláljon egy játékvezetőt. Márpedig Fésűs Irén, a Budapest SE mestere ezt tette. Mondanám, hogy ez már mindennek az alja, de félek, hogy közel sem. Bármilyen fura, de én még emlékszem arra…..
Geiza 2012.04.23 10:27:22
@kumardkinda: Szokták mondani, hogy a stílus maga az ember. Csak erősen bízni tudok benne, hogy Fésüs Irén esetében ez nem alkalmazandó - sajnos (legyen szó utánpótlásról, felnőtt mérkőzésről, nyilatkozatokról, bármiről) azonban eddig nem sikerült az ellenkezőjéről meggyőződnöm. Korrupcióról beszélni nagy butaság... a fentiek alapján ki lát ebben a szép magyar röplabdában olyan érdekeket, amely korrupcióra adna okot. Én nem. Úgy gondolom, emiatt érheti bírálat - azonban azt sem felejthetjük el, hogy lehetett ez a korrupt szó nyelvbotlás, tévedés is. Azt hiszem, inkább így volt ez...

Még egy dolog. Vannak nagyon klassz játékvezetőink, és vannak kevésbé klassz játékvezetőink. Éva Tibi junior koromban sem volt ügyesebb mint most, de hát na - legalább kitartó, és a mentségére szóljon, hogy ide is, oda is tévedett. Sokszor én is szemmel vertem, máskor meg nyugtáztam, hogy ma neked, holnap nekem...
A Békéscsabai RSE az első és a második szett sima elvesztése után bravúros sikert aratott a bajnoki címvédő Budapest SE otthonában a női Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. Fésüs Irén, a hazaiak vezetőedzője a hunvolley.blog-nak úgy nyilatkozott, hogy jelentős…..
Röplabda blog Elhunyt Titkos Lajos 2012.01.03 15:45:07
Az aranydiplomás, életműdíjas pedagógus, röplabdaedző életének 80. évében, rövid szenvedést követően, váratlanul elhunyt. Gyászszertartását január 6-án, 11 órakor a szegedi Fogadalmi templom altemplomában tartják. Családja kéri a búcsúztatásán résztvevőket, hogy…..
A vasárnapi Kecskemét―Kaposvár (0:3) férfirangadón Tóth I Gábort, a házigazdák feladóját a harmadik szettben lecserélte Gyurkó Sándor edző. Utóbb kiderült, kényszerből, ugyanis a játékosnak egyes információk szerint komoly anyagi gondjai vannak.A Petőfi Népe egyik…..
Lemondott a férfi röplabda-válogatott szövetségi kapitánya! Kántor Sándor Olaszországba költözik a családjával! Döntéséről a tréner péntek reggel levélben tájékoztatta a szövetség főtitkárát. — Nehéz szívvel teszem, de lemondásomnak oka, hogy Olaszországba…..
Hétfőn Pécsett bejelentették a PSN Zrt., a PTE-PEAC, a Pécsi Tudományegyetem és a Kaposvári Röplabda Akadémia közös jövőjének alapjait! Az együttműködési megállapodást  tartalmazó eredeti dokumentum másolata ide kattintva megtekinthető! Amíg a somogyi megyeszékhelyen…..
Geiza 2011.11.15 14:29:26
@Rodics: A szegedi srácok küzdenek azért, hogy lehessen edzésre járni, lehessen bármi olyat csinálni, amire legalább rá lehet fogni, hogy röplabda. Ahogy a lányok, úgy a fiúk is azon igyekeztek, hogy az egyetem felkarolja őket, de sajnos nem jártak eredménnyel. Igaz - NB II-ben szívesen játszanának, ehelyett a Tesco-ban osztják a 10 deka májast...
Az agriasport.hu portált kritika érte, miszerint valótlanságokat írt a vasárnapi Szeged—Eger női mérkőzés helyszínével kapcsolatosan. A hevesiek tudósításában az állt, hogy méltatlan körülmények között rendezték az összecsapást. Fűtetlen csarnokról, kifutó…..