Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir Dr. Prof. Schmitt Pál

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
Sir Dr. Prof. Schmitt Pál 2012.12.27 20:41:54
@Úz Bence:

@Úz Bence 2012.12.26. 10:55:08
"szemkilövető Kúrcsány Fegyenc nevével mikor lesz ilyen "vicces" nicked, libsi köcsög? Az ő mindkét diplomája rendben van szerinted.:)"

Kedves Bence,
hasonló "fülkeforradalmár" stílusban:
leszarom az öszödi böszme diplomáját, ahogy leszarom az mszp-t és a másik komcsi utódpártot a tiedet (gyengébbek kedvéért fideSS) is.
EgyKUTYÁK vagytok mind!

Gyakorlatilag egymásból éltek, nem pontosítok élősködtök a magyar népen!
Ha már itt tartunk 15 éve orbánod nagyobb libsi volt mint kuncze, ja azóta a hatalom miatt háromszor váltott köpönyeget... most éppen nemzeti izé...
Thürmer gerincesebb ebből a szempontból, legalább 20 éve ugyanazt miondja, nem mint a seggszáj orbán...

A magyar nép és a magyar haza vérszívói vagytok!
Orbán vagy gyurcsány?! Ugyanaz az alom...

Te meg sötétségből diplomáztál...

:-)
Mint arról már bizonyára mindenki értesült, a mobilszolgáltatók sajátos módon értelmezték a józan ésszel kivitelezhetetlen telefonadót. Jakab Andor azt is megírta már, hogy ezzel a trükkel az adót is leáfázták, Ági a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnél érdeklődött,…..
Miközben a Homár az Impulser-Trade Kft. ügyvédjével levelezik olyanokról, hogy például a februári levél keletkezésének idején létezett-e az idén júniusban alapított Impulser International AG Magyarországi Fióktelepe, elsikkadt egy másik levél, ami szintén nem történhetett meg…..
Rendkívül drága és felesleges kísérlet volt a magánnyugdíj-pénztári rendszer bevezetése, a felesleges működési kiadások és az elmaradt haszon együttes összege 850 milliárd forintot tesz ki - mondta Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője és Gaál Szabolcs Barna, a…..
Obersovszky Péter pénteki szereplése után szépített a közszolgálati média, legalábbis a programming osztály. Az m1 ma esti tévéműsora miatt valakik még felelni fognak, az fix.Az este úgy kezdődött, hogy Magyarország, szeretlek, aztán jött egy irreality, majd a Pali madár,…..
Sir Dr. Prof. Schmitt Pál 2012.04.01 22:10:33
Az Égéstér nyolcadik adásának kommentposztja. Tetszett?..
Hát most legalább kiderül, hogy milyen egy kortárs magyar csőd, amibe az állam besegít! Azoknak, akiket viszont ez testközelből érint a Békéltető Testület ajánlkozott segíteni:A Budapesti Békéltető Testület fogyasztói jogvita esetén eljár annak érdekében, hogy a fogyasztó…..