Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth Zsuzsanna

5 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Webdesign Blog LEGYEN MÁSIK! 2020.09.04 12:32:52
 ..
Kicsit körülnéztem a neten, és rögtön találtam is két, egymással versengő sulit, akik minden szépet és jót ígérnek: www.webdesigntanfolyam.com www.webdesigntanfolyam.eu Nekem az első sokkal meggyőzőbb, már csak a csaj referenciamunkáinak és saját weboldalának…..
Tisztelt Rogán Antal!Elolvastam módosító indítványait, amellyel szabályozni próbálják az online módon történő szerencsejátékokat. Érdekes ötletek és felvetések vannak benne, de mégis, azt hiszem, nem lesz ez így jó. Hogy miért? Megpróbálom megfogalmazni.Először is, a…..
Az első beauty kampány retus nélkül A Make Up For Ever márka nyugaton nem ismeretlen, nálunk azonban igen. Most léptek egy merészet és piacra dobták új alapozójukat, amely a HD High Definition Foundation névre hallgat. Népszerűsítésére pedig közjegyzőket fogadtak.…..
Ha a kommunikáció félre megy, vagyis nem működik, annak az egyik oka az lehet, hogy a két fél nem egy nyelvet beszél. Ez lehet ugye konkrétan a beszélt nyelvből eredő eltérés, de lehet mélyebb ok is.A beszélt nyelvet is félre lehet érteni, akkor is, ha ugyanazt a nyelvet…..
 Professor Pizka - tudjátok, akinek minden posztról eszébe jut, hogy ő azt már megírta a Ráérünkön. Hát ezt is megírta. Már.   A számítógépcsináló ember (Geekus rusticus telepicus) A számítógépcsináló ember úgy viszonyul az IT-supporthoz, ahogy a…..
Tóth Zsuzsanna 2010.12.17 08:44:24
@vészmadár (pica pica): imhol egy példány.
Leggyakoribb kérdés felém:
- mivel foglalkozol?
- weboldalakat tervezek.
- jaja, de jó, akkor te számítástechnikus vagy, nézd már meg az öcsém/anyám/... gépét!
- bocs, de nem értek a számítógépekhez (nem akarok speciel éppen)
- ...sértődés. most mondtad mivel foglalkozol.

na őket húzza le az az ember, akihez fordulnak, ha adok tanácsot, ha nem :)))

(a pista ajánlotta, annak is megcsinálta a gépét, igaz kikellett cserélni benne ezt azt, ezek a cuccok nem egy életre szólnak, a mocskos kapitalisták kitalálják romoljon el, vegyél újat. a pista mondta, neki mindegy, csak menjen, ő nem ért hozzá, asztalos.)
Az Index címlapja egyre jobban terjeszkedik lefelé. Korábban csak a Velvet és a Totalcar ajánlódobozai voltak a címlap alján. Ma már azonban videóajánló, fotóajánló doboz, sőt, újabban egy Dívány.hu és egy HG.hu ajánlódoboz is kikerült az oldalra.Az Index címlapja ezzel…..
Van néhány olyan kép az egyetemes művészettörténetben, ami már annyi felhasználást, átdolgozást ért meg, hogy ha ilyesmit teszünk a hirdetésünkbe, címlapunkra, prospektusunkba, logónkba vagy akárminkbe, akár eredetiben, akár viccesítve, azt is aláírhatnánk: "Bocs, nem…..
Elképzelésem nincs, hogy hogyan jutnak el odáig értelmes fiatal programozók, hogy ők márpedig jobb keresőt fognak csinálni, mint a Google. Annyi szép és érdekes és sikerrel kecsegtető területe van a webes fejlesztéseknek, hogy az már szemet gyönyörködtető. Miért…..
Onlinemarketing blog Ingyen, mi? 2009.07.26 18:27:49
Korábban már félmondattal utaltam rá, de azt gondolom, megér egy teljes bejegyzést, végülis adatbázis építés hónapot tartok: az ingyenesen, de regisztrációval elérhető tartalmakról volna szó.Egyre több helyen látom, hogy ingyen kínálnak nekem valamit. Ingyen használhatom a…..
Új hóbort hódít a Facebookon. Az InsideFacebook tudósítása szerint a Lying Down játéknak eddig 34 ezer tagja van a közösségi szájton. A játék lényege egyszerű: a legtöbb ember előtt, a legnyilvánosabb, legfurább helyen feküdj le, arccal a föld felé, és készíts…..
Ergománia Ikonok a weben 2009.06.15 21:31:00
A weben egyre gyakrabban használnak ikonokat, aminek az lehet az oka, hogy a jelenlegi weblapoknak jóval több mindenre kell képesnek lenniük, mint elődjeik. Egyre több minden kerül be a webes alkalmazásokba, amelyek már jól beváltak a hagyományos szoftverekben. Az ikonok…..
tvblog Luc Besson új oldala 2009.06.05 13:12:00
A nagy kékség és Az ötödik elem óta hiszem róla, hogy a világunkat izgalmasabb helynek tartja, mint a nagyátlag. Hogy az élet számára misztikusabb, több dimenzióban feltáruló valóság.Tudom, hogy vele kapcsolatban elsősorban a Taxi-filmeket és a Leon, a profit szokták emlegetni,…..
Webisztán Bemutatom a zenekaromat 2009.02.21 10:47:00
A recept a következő:  1. Kattints rá a Wikipedia "random article" linkjére. A szócikk címe lesz a zenekarod neve. 2. A "random quotation" oldalon válaszd ki a legutolsó idézet legutolsó 4-5 szavát. Ez lesz a zenekarod albumának címe. 3. Majd a Flickren az…..
Tóth Zsuzsanna 2009.02.21 11:20:40
A tervezési minták - design patterns kifejezés eredetileg az építészetből ered, ahol egy rendszerbe fogták össze a gyakran előforduló problémákra alkalmazott leggyakoribb, és optimálisan működő megoldásokat. Az építészeten túl a szoftverfejlesztésben is hasonló módon…..
Tóth Zsuzsanna 2009.01.11 15:40:26
@H.S.Laszlo: köszönöm, hogy az új acc első kommentjét itt ejtetted meg :D Ha már rajtam kívül téged is érdekel a téma, már megéri írni róla...
Tóth Zsuzsanna 2009.01.14 23:08:11
@Rung András: @whm67:
Örülök, ha hasznosnak találtátok. A folytatás a héten még várható...
Doris naplója Tervek 2009 2009.01.02 07:32:00
2008- as összegzésem után most semmiféle fogadalom típusú hülyeséget nem fogok eszközölni. Irányelveket, nyomvonalakat fogok eszközölni.Tehát 2009- ben semmilyen nagyobb változást nem szeretnék sem magánélet, sem munka terén. Ezt így tovább, csak még többet és jobban... Ha…..
Interface design Ember és a gép 2009.01.04 10:45:00
Egyre inkább a gépekre bízzuk a munkafolyamatokat, azok segítségével tervezünk, gyártunk, közlekedünk, .... kommunikálunk. A nanorobotokkal kapcsolatos futurista előrejelzések azt mondják, hogy az egyesülés már nem is olyan távoli jövő - azért tartok tőle, hogy én már lehet,…..
Hasonlóan hozzám tátott szájjal nézted, amikor Tom Cruise a Minority Report-ban karjával kalimpálva utasította a számítógépet? (erről később...)Teljesen odaáig vagy a touch vagy visual search engine megoldásoktól?Ez itt egy workblog lesz, nem megmondós.Tanulós, puhatolózós,…..
Ergománia Media Markt vásárlás 2008.12.23 23:07:00
http://www.mediamarkt.hu/Kíváncsi voltam arra, ha az utolsó pillanatban szeretnék venni valamit karácsonyra, akkor hogyan indulnék neki a weben. Mondjuk, a West End közel van, szeretnék venni egy kávéfőzőt, ami nagy nyomásra képes és nem túl drága. Ugynakkkor nem akarok potyára…..
Letelt a két hét, és szép számmal érkeztek be logótervek múltkori felhívásunkra. Mindenekelőtt tehát köszönet azoknak, akik küldtek tervet. Nagyszerű mezőny jött össze.Öt logó került a döntőbe. Úgyhogy most rajtatok a sor. Szavazzatok, hogy a TurulMeme-nek is lehessen végre…..