Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alökör

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Naplónk!Valami iszonyú késztetésem van rá, hogy írjak. Szokás szerint fingom sincs, hogy miről, de majd csak lesz valahogy. Legfeljebb gépírás-gyakorlatnak elmegy.A melóról lesz szó.A melóról annyit lehet és kell tudni, hogy a belvárosban kell csinálni, és sajna- lássuk…..
Okulásul, fogadjátok szeretettel!!! ..
Kedves Főökör, Drága Barátom!Mint látható, kisebb szünet után visszatértél, hogy úgy mondjam, költői magasságokból zuhantál alá vala!A bejegyzések olyanok, amilyenek, ami épp érdekel, érint, ösztönöz. Erről ennyit. Lehetne politizálni, anyázni, óbégatni -arra vannak…..
Kedves Olvasók!Mint az bizonyára mindenki előtt tisztán és világosan látszik, idén sem ússzuk meg tél nélkül. A mai dátum, és időjárás ékes bizonyítéka ennek. Kezdődik a "fú! a fagyálló, a téli gummedli" és a többi, a járművek téli karbantartásával…..
Főökör & Alökör Volt idő... 2011.10.28 20:41:44
Volt idő, amikor azt hittük, minden egyszerű. Egyszerű az élet, kialakul a rend és ez alapján megy minden  tovább az idők végezetéig. Mégse.Vannak olyan helyzetek, melyeket -szándékosan nem definiálva- az ember ugyan kíván, mint szabálysértés elkövetője a…..
Kedves Olvasó, és nemkedves Főökör!Úgy indult újra ez a blog, mint egy 21 éve pihentetett Zsiguli. K...va nehezen...Őfelsége Főökör elfelejtette, mi az email címe a blognak. Miután ez megvolt, jöhetett a jelszó...Közben lenyúlták a  nickét...heheEgy év nagy idő. Igen sok…..