Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cicccuss55

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tüntetést szervezett holnap délután 5 órára a Pilvax kávéházhoz a szervezet. "Elég volt abból, hogy minden tehetséges magyar külföldre menekül" - szól sajtóközleményük. Alexandra Diamond a minap jelentette be, hogy Norvégiába távozik, ugyanis elege van a magyar…..
Jobbaktól nem szégyen tanulni, márpedig az Old Spice emlékezetes kampánya... hát, emlékezetes marad. Olyannyira, hogy a W+K azóta sem lépett ki a saját árnyékából, ráadásul már nem csak ők viszik ezt az irányt: megjelent ugyanis pár reklám, amik kísértetiesen hasonlítanak az…..
Japán fejlesztő készítette el a kis biciklin kerekező kis robotembert, aki a romantikusan hangzó Kondo KHR-3HV nevet kapta a keresztségben. A kisméretű humanoid már kisérleti gólyalábazással is bizonyított, de a filmet látva, egyértelmű, hogy számára a kerékpározás testhez…..
  Hiába no, az a jó a blogokban, hogy azonnal tudnak reagálni bizonyos eseményekre, nem úgy mint az a béna ómédia. Pláne, ha az ember első kézből értesül bizonyos dolgokról, mondjuk mert ott ül a szakmai zsűriben - mint én hétfő este a Média Építészeti Díjának…..
Tamásék nem készültek még fel a közösségi tévézésre, mert megbotránkoztak azon, hogy a leggyakrabban keresett kifejezések közül csak a Youtube tudta lenyomni a "szex-pina-3d szex" trióját. Még szebb, hogy mindez 3 kattintással elérhető, tehát a gyerekeknek sem nehéz…..