Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AbuBakr

0 bejegyzést írt és 494 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elfogulatlan laikus helyett vérbeli István, a király rajongót menesztettünk a szegedi Dóm térre, aki Alföldi Róberttel szemben sem titkolja elfogultságát. Bolondul Stohlért, bírja a Kimnowakot: azt hitte, a földi paradicsomba váltott jegyet. Mégsem azt kapta, amit várt. A katarzis…..
AbuBakr 2013.08.21 10:15:02
@I_Isti: "Föl tudsz egyébként sorolni néhány mai magyar rockzenész-énekest, aki bármilyen szinten fölvenné a versenyt Vikidállal, vagy Deák Bill Gyulával, vagy Nagy Feróval?"

pl. Rudán Joe, Baranyai Laci....
és egy halom fiatal gyerek, akik sose lesznek országosan ismertek, mert nem férnek bele a tömegmédia skatulyáiba...
igazából szarabb a helyzet mint a hetvenes években volt.....
Új hősünk Kalányos Róbert, akit ha nagyon figyelsz a Népszínház utcában is láthatsz vagy bárhol a nyolcadik kerületben. Valószínűleg a paprikás dobozát megtaposták ezek a gonosz emberek az aluljáróban és ez bosszúért kiáltott.A terepjárós részben a szikrázó…..
A különféle kerámia burkolatok közötti hézagokat különféle fugázó anyagokkal szokás kitölteni. Ám ezek idővel szennyeződnek, néha ki is peregnek a lapok közül. A felújításuk elég munkaigényes, de megéri a fáradságot. Különféle házi praktikák léteznek, ám ezen…..
Tamásék egy autóval próbáltak volna öten hazataxizni, ami nyilvánvalóan nem sikerült. Amikor a 6x6 munkatársa észrevette, hogy túl sokan vannak állítólag üvöltözni kezdett, majd amikor kiszálltak, többször belerúgott az egyik srácba: Tisztelt 6x6 TAXI Kft., Azért írok…..
Detroit csődje után logikus a kérdés. Vajon melyik amerikai város lesz a következő ami csődbe megy? A Wall Street Journal, és a Fox News elsősorban a közalkalmazottak nyugdíjkasszáinak növekvő hiánya alapján vizsgálta a városokat.  A radarjaikon Oakland, Chichago,…..
AbuBakr 2013.07.27 21:43:49
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: @Weishaupt: Egyik kutya másik eb...
mindegy melyik van a póráz végén, a lényeg hogy mindig ugyanaz a kéz tartja a pórázt. Ez a kéz pediglen a közel kelet testébe fúrt tövis, már idestova fél évszázada.
A Realitatea Tv híre szerint két fiatalember paradicsommal dobálta meg Orbán Viktort szombat délután Tusnádfürdőn, az általa megtartott előadásról való távozása közben. A fiatalok azután dobálták meg a magyar miniszterelnököt, hogy végighallgatták a Bálványosi Szabadegyetem…..
A mai napon találkoztam a legnagyobb közösségi oldalon egy hirdetéssel. Azzal, ami a képen látható. A Modern Magyarország Mozgalom (MoMa), Bokros Lajos pártja a jobboldal igazi pártjaként hirdeti magát, és azt, hogy Orbán bukni fog. Az nem derül ki, hogy vajon a bajszos bácsi…..
AbuBakr 2013.07.27 13:25:12
Melyik bokrosról van szó? A közgazdasági "zseniről", a panamai diplomájával és doktori címével?
Panama... baszki... ismeritek azt az izét, országocskát vagy mit?
Amit kitalált az usa, hogy megépíthesse magának a csatornát?
Doktori onnan az állami egyetemről? sima ügy, az se baj ha analfabéta vagy..

Arról a bokrosról van szó amelyik annyira szeret táncolni?
...igazi rongyláb a faszi...

www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0

Ez a csávó most a nosztalgiába révedő impotens, aranyhalemlékezetű, nyugdíjról álmodó ötvenesek feltételezett messiása?
....lehet talán azért, mert utolsóként a csomag idején állt fel nekik, és ez rögzült beléjük...

Istenem, micsoda baromságokat lehet itt olvasni. Bokros csak szimplán szeretne meglovagolni valamit... az neki mindegy, hogy mit, csak a felszínen tartsa.
Világosan látható, hogy neki mindegy, hisz elég megnézni jelenleg melyik frakcióban ücsörög az EP-ben
Szóval ennek mindegy...
1 - A munkanélküliség 12.2 százalékra emelkedett májusban, ami 35 éve nem látott érték. 2 - A munkanélküliek aránya a 15-24 évesek korosztályában 38.5%, az ország déli részén eléri az 50%-ot. 3 - Átlagosan 134 kiskereskedelmi egység zár be naponta, 2008-óta 224000…..
Az ETO vezetése kitiltotta a szerdai Győr-Maccabi mérkőzésről a Nagy-Magyarországot ábrázoló és Árpád-sávos zászlókat, illetve drapériákat. Ezen felül minden szektorban két, kifejezetten csak erre a célra alkalmazott, kamerával is felszerelt (!) antirasszista komisszár fogja…..
Bár 2010-ben még olyan elemzők is akadtak, akik – lengyel mintára – egy sajátos jobboldali kétpártrendszert vizionáltak, s a Fidesz és a Jobbik versenyfutásaként képzelték el a magyar politika jövőjét, ezek az elképzelések egyelőre nem váltak valóra. A Jobbik ugyan több…..
AbuBakr 2013.07.10 20:31:09
@menőmano: az árrésen eddig sem kerestek, hanem a mellé vásárolt apróságokkal
ugye nagy bevásárlást nem a kisboltokban intézi az ember, de cigiért leugrik és ha már ott van, iszik egy kávét, vesz ásványvizet, nasit, tejet meg egyéb otthon éppen kifogyott dolgot
ha nem árulhat bagót az ilyen betévedő vendégek, akik elég sokan vannak, elmaradnak
tegnap beszéltem egy ilyen kisbolt tulajával, egy hét alatt bőven érzi a kiesést, eddig is a boltcsukás határán volt, most ez egyre közelebbinek tűnik
ugyanis a bagókoncessziót hozzánk legközelebb a két cba nyerte, így a mellékes vásárlás aprópénze is oda szivárog...
az az aprópénz, ami eddig egy családot tartott fenn
AbuBakr 2013.07.10 20:37:12
@tölgyes: Hamarosan ki fogod húzni a gyufát szerintem.
csaxólok...
Nehogy azt mond utána, hogy senki nem figyelmeztetett!
AbuBakr 2013.07.10 20:53:43
@tölgyes: Mér' rázod azt a pofonfát?

@6.Lenin: Értelmetlen grafomán funkci analfabétákkal vitatkoznom
a legrosszabb trollfajta
Eltemettük Horn Gyulát. Nehéz szívvel jöttem hazafelé a Nemzeti Sírkertből a 37-es villamossal. Temetése nem pusztán egy szertartás volt, hanem maga Horn Gyula.  Egy órára együtt volt a magyar nemzet ismét. A több ezres tömegben voltak, fiatalok és idősek, liberálisok,…..
Farkasházy Tivadar láthatóan nem tud különbséget tenni magán- és közélet között. A szárszói találkozót szervező álhumorista sajtóellenes megnyilvánulásairól már írtam, nem is akartam tovább ragozni ezt a témát, de a Heti Hetes-celeb HVG.hu-nak írott levele mellett…..
Ez a fent olvasható címmondat jutott eszembe, miután minden fellelhető anyagot átnyálaztam a tegnap még csak szűk körnek, ma már a nagy nyilvánosságnak is szóló szárszói dzsemboriról. Én ma a munkahelyemen voltam, Farkasházy Tivadar szerint nem vagyok a balliberális értelmiség…..
AbuBakr 2013.06.24 07:16:44
@unommáazegészet: bazmeg... húsz perce nem tudok felöltözni, mert fetrengve röhögök ezen....
:)))
Jól mondja Kövér László, valóban, száz éve, 1912 óta nem történt olyan esemény a magyar parlamentben, mint ma. Miközben az egykori és mostani LMP-sek az elmúlt időszakban rendre különböző molinókat és plakátokat cipeltek az ülésterembe, a Jobbik tényleg nem aprózta el:…..
AbuBakr 2013.06.22 16:42:46
@tölgyes: klasszikus téeszelnök gondolkodású vagy... búzában számolsz...
pár évtizede gyapotban is számoltál?
AbuBakr 2013.06.22 17:26:37
@tölgyes: nem fogok olyan emberrel vitatkozni aki akkor lát fintorogva földet, amikor az a cipőjéhez tapad eső után
AbuBakr 2013.06.23 19:18:32
@tölgyes:
www.kislexikon.hu/muhar.html

innen másoltad az első sort....
Lerágott csont ez a devizahitelezés, csak hát rendre fellángol, és a jelek szerint valós a veszélye annak, hogy még a bíróságok krémjének számító legeslegeslegfelsőbb bíróság sem érti, s így elkúria. Engem igazából régóta érdekel, hogy a devizahitelesek hány százaléka…..
AbuBakr 2013.06.22 23:37:37
@MolnarErik:ha csak a fotelben ülve vagytok ilyen koncolósak...
valójában csak picsogó nyúlbélák...
Elkaszálta a napokban a szlovák parlament a kétnyelvű vasúti tábláról szóló törvénytervezetet, a kisebbségi biztos lemondott. Most mindenki csodálkozik és a másikat hibáztatja a szlovmagyar mátrixban, holott a végeredményről már száz éve is tudni lehetett. Nyitra vármegye…..
Elhunyt a harmadik Magyar Köztársaság harmadik miniszterelnöke. Horn Gyula 1994. július 15. és 1998. július 6. között volt hazánk kormányfője. Elődje Boross Péter, utódja Orbán Viktor. Horn Gyula – élt 80 évet!   Személyes érintettségünk, hogy az 1998-as választások…..
AbuBakr 2013.06.19 21:53:26
@dual824: a gumi összetétele nem érdekel majombéla? mert lehet hogy nem ártana a tapadás miatt ha már az út hőmérséklete is érdekel

magyarázd meg a törött csuklót és azt, hogy a kocsi bal oldalán ülő sofőr hogy tudta könnyebben megúszni a balra sodródó karambolt..
és az amnézia magyarázatát se hagyd ki amiben a sofőr került...

egy arrogáns kis szeszkazán volt, ha annyira odavagy érte menj és feküdj mellé
AbuBakr 2013.06.19 22:11:38
@reteksor: biztos lehetsz benne hogy állami dísztemetés lesz és vitya ott fog ajvékolni elől...

ha rajtam állna, arccal lefelé, szögesdróttal összekötve, egy jeltelen gödörbe temetném...
ahogy ők csinálták
AnyaMama Apák napja 2013.06.16 07:01:00
Bár Magyarországon nincs még igazán hagyománya, de ebben az esetben talán nem lenne rossz „majmolni" Amerikát. Ott ez a nap hivatalos ünnep, és ugyanúgy, ahogy az anyukákat, az apukákat is megünneplik egyszer egy évben. Mert ők is ugyanúgy megérdemlik. Mert igaz, hogy az anya…..
1676-ban a török szultán, IV. Mehmed levelet írt a zaporozsjei kozákoknak, mert nagyon szerette volna magáénak tudni az ő területeiket is. A válaszlevél megfogalmazásának egy vidám pillanatát idézi fel a 19. századi festő, Ilja Refimovics Repin alább látható, A zaporozsjei kozákok levele IV.…..
„A történelem nagy titka, hogy a különböző társadalmi formációkat nem egyének alkotják és szabják meg, mint ahogyan azt az »emberi jogokért« bolonduló korunk véli, hanem társadalmi kapcsolatok, kezdve a családon belüli viszonyoktól egészen az állampolgár kötelességeiig…..
AbuBakr 2013.06.11 08:38:34
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: látom katolikus vagy...
nem sokkal később ugyanezt mondták ránk, kálvinistákra is, szóval ez inkább katolikus propaganda szöveg
valójában a bogumilok és az albigensek ugyanazt hitték, legfőbb veszélyt azzal jelentették a társadalomra, hogy nem fogadták el a kor hierarchiáját
ez bőven elég volt a mai kornak is becsületére váló lejárató kampányhoz, amiből úgy tűnik maradt mára is
Az ok végtelenül egyszerű: nincs meg a hit, ami képessé tesz a szeretetre. Az Úr Jézus nem azért jött el, hogy figyelmeztessen az emberi létezés alapvetésére, miszerint az Isten képére és hasonlatosságára teremtettünk, hanem azért, hogy megváltson abból a közegből, amelyben…..
AbuBakr 2013.06.10 07:21:21
@félázsiai 2llkedő: posztmarxista marhaság...
Sajtos Sándor Imre. Jól jegyezzük meg ezt a nevet és ezt az arcot. Ő Tahitótfalu polgármestere, azé a településé, amelynek lakosai napok óta heroikus küzdelmet vívnak a hömpölygő Duna vize ellen. Homokzsákot töltenek, gátat emelnek, próbálják menteni, ami még menthető egy…..
AbuBakr 2013.06.09 14:05:21
@Minden Jobbikos Büdös Zsidó Cigány:

izé.. a jereváni rádió munkatársa tetszik lenni?

merthogy nem hírtv-t fasiztázták
hanem az atv-t zsidózták

tudom, nüansznyi a különbség, de az ördög a részletekbe rejlik... :)
A vízállást átvevő mérnökök, katasztrófavédelmi szakemberek és univerzális zsenik legnagyszerűbb miniszterelnöke, a miniszterelnökök legtehetségesebb vízállást átvevő mérnöke, katasztrófavédelmi szakembere, és univerzális zsenije, békeidőkben egyszerűen csak…..
AbuBakr 2013.06.08 13:49:43
@pocaklakó minimanó: Fletó váci ténykedéséről a vármegyések tudnának mesélni...
Kijött, megfogta a lapátot, adott pár interjút, aztán ahogy az RTL tovább ment, ő is összepakolt a stábjával is lelépet
tartott az egész félórát...