Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csáky pál

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáky Pál blogja Csend és lélek 2013.02.11 18:56:42
Nézem az arcot és azt firtatom, miben más, mint egy mai ember arca. Mi az, amit ez a félezer éves alkotás úgy hordoz magán, hogy az ma is üzenetként értelmezhető. Az, hogy a mester keskenynek, szinte természetellenesen hosszúkásnak ábrázolja, érthető: a késői gótika eme…..
Üldögélünk itt, 2011 őszén, várjuk a népszámlálási eredményeket, s reménykedünk abban, hogy nem lesznek olyan rosszak, mint amilyenek lehetnének. Időközben nyakunkba szakadt egy újabb választási küzdelem, amely eltiporni látszik még a haloványan megjelenő igényt is arra,…..
Ígéretes rendezvénysorozatot szervez Pozsonyban a bársonyos forradalom évfordulójának tiszteletére a Magyar Köztársaság Kulturális Intézete és az Esterházy János Társulás a Csemadok Országos Választmányának támogatásával. „Rendszerváltás előtt és után –…..
Tisztelgés a tisztességesek előttNézem Nagy Imre szobor-arcát az ötvenhatosok terén, a Kossuth-tér sarkában, ahogy visszafordul a Parlament felé és a térre néz, amelyen 1956. október 23-án ezrek álltak és követelték, hogy szóljon hozzájuk. Nézem a szobrász által…..