Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hun77

53 bejegyzést írt és 9850 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatás innet https://szkitia.blog.hu/2018/05/06/kitalalt_kozepkor_vagy_vilagkor_matatasok_folytatas    ⊕   Báthory Gábor verítékezik 1613-1628 miután ''visszavonul a tatárok elől és meghal Ecsed-ben/Várad-on'' = Szent László kiráj verítékezett 1345ben a ''Laczkfi/Lacfi Endre, szikulok vs…..
A korábbi írás alapján felvetődik, hogy más területek és népek eredetében is találhatunk olyan szálakat, amelyek a hivatalos történelemtudomány megállapításaival nem illenek össze. Annak tudatában, hogy a történetírás nem mentes a hatalmi érdekektől, érdemes felfigyelni olyan népekre, amelyek…..
Egy 2009-es cikk!!! A magyar celebnők kétharmada ugyanannak az embernek a klónja - derül ki dr. Czeizel Endre orvosgenetikus márciusban piacra kerülő könyvéből. A szakember olyan titkokról rántja le a leplet, mint például hogy miért nem látjuk együtt soha Kelemen Annát és Kustánczi…..
Pannon Punhon Kerekország 2021.12.30 11:35:23
A magyar nyelv összefüggéseit vizsgáló munkáim során, már több esetben utaltam a görög történelem eredetét érintő kérdésekre. Ezek a felvetések teljesen más megvilágításba helyeznek bizonyos személyeket és eseményeket, így szükségessé vált egy külön erre a területre kiterjedő tanulmány elkészítése.…..
Amikor logikai okfejtéseim során eddig a pontig eljutottam, gondolatban újra hátraléptem néhány lépést és vetettem egy pillantást az egyre inkább kitisztuló képre. Amint eltagadott történelmünk lassan kirajzolódó mozaikját szemléltem, különös gondolatok indultak meg bennem.…..
hun77 2022.08.17 18:21:03
2018 januárjának legelső napján egy érdekes üzenetet találtam elektronikus postaládámban. Az üzenet írója egy bizonyos Éva volt, aki levelével a Gutkeled nemzetségről írt gondolataimhoz szeretett volna egy újabb adalékot szolgáltatni. Ahogy azonban az ilyenkor lenni szokott, ez a rövid, néhány soros…..
hun77 2022.08.17 18:20:49
Megjelent egy írás a Diósgyőri várról, hogy.. azonnal állj!..... Ennek kapcsán végignéztem a kivitelező által feltett képeket a vár építéséről. Nos ehhez hozzászóltam, és ezt most kicsit szélesebb körben is megosztom. Okulásként, nem politikai vitaként. Simán szakmai érveknek íródtak. Íme: Nézem…..
„A lemúr lények a galaxis legkiválóbbjai közül jöttek, és komoly elismertség övezte őket Tejút-szerte. Nem mindenki jött ide közülük, hiszen egy csapat hátramaradt. Hogy honnan érkeztek, valódi tartózkodási helyük nem publikus azonban. A Nap már létezett, de sokkal nagyobb volt, és mai formáját…..
Tibor Geri : "Orosz-ukrán viszonylatban ígértem egy helyzetelemzést, hogy eligazodj a sok hazugság közt. Kezdjük azzal, hogy ami katonailag most zajlik Ukrajnában, az nem más, mint a háttérhatalmon belüli hatalmi átrendeződés katonai eszközökkel való „elősegítése”. Egy nagyon precízen…..
hun77 2022.06.12 07:54:59
  Ukrán/Kozák Harczi Zenék // Ukrainian/Cossack War Songs // Українсько-Kозацькі Бойові Пісні    a Kozákok/Kaszák aka Szkíták/Scythe/Kaszák zenéje  - Kozák képek itt https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1400928913604665&type=3  Zene…..
Első rejtély:Honnan jött a kifejezés? Nem volt blokád Leningrád városa ellen. Ezt a hangzatos kifejezést valószínűleg azért találták ki, hogy a város lakosságának tömeges áldozataiért a németekre hárítsák a felelősséget. De Leningrád városát nem vették körül a háborúban! 1941 nyarán a nyilvános…..
Pannon Punhon Vízözön népe 2020.12.26 19:38:44
  Ebben az írásban, az írott emberi történelem legkorábbi időszakáig visszanyúlva igyekszem azokat a nyelvi összefüggéseket feltárni, amelyek az ősnépesség kilétére és leszármazására választ adhatnak. Tisztában vagyok vele, hogy a munkamódszerem nem állja ki a tudományosság feltételeit és azzal is,…..
TV helyett Multik a melegekért 2021.04.13 15:06:25
Ezt 2014-ben találtam, azóta sokminden változott de a lényeg lényeg maradt. A multik sosem a korrektségukrol voltak híresek. Ez a szosszenet csak a jéghegy csúcsát kapirgálja.Szerzo ismeretlen. A napokban napvilágot látott az indexen egy cikk, miszerint az elvakult bugyuták, akik a melegek jogainak…..
Ebben az írásban továbbra is a nyelvi összefüggések keresésével igyekszem őstörténetünk szálait kibogozni. Tisztában vagyok azzal, hogy az általam alkalmazott módszer nem felel meg a tudományosság követelményének, ám mégis reménykedem abban, hogy a józan logika érvei mentén haladva, kizárva a…..
Folyt innet     463 avarok griffek megaradt oczean/dengezik dinzio tengeresz vs bizancz/469 levagjak a fejet - 14 ev= 449 atila gallia tartaria + 13 ev = 476 aRomai bir vege Odoaker B-Ravennaba - 1462/1469 fekete Sereg/Czernij/Corazon/Sziv/Hertz/Courage/Bathor alakul matyi hungar s…..
Folyt innet     1812 Napo-Leon ''vs'' Ruszia juni 24/Szent Ivan/Feny napjan - szept 7/12 Borodino/Moszkva ''felegetese'' - decz 14-ig // vs Rosszak/Malus? // 1815 juni 18 Watter-Lo(uis) - 1367 Nagy Lajos/Soleil/Nap decz 13 Lucia/Feny napjan felhivas az Osszes/Universos erdelyi…..
Folyt innet     Iz-Ter/TenNap/iMa vagy Hol(d)Nap           1618 nov 15 Nyary Krisztina a ''Fenseges Szuz/Magnifica Virgine'', Bedeghy Nyary Pal ''Magyarorszagi Achilles'' Varad vedelmezo kapitanyanak leanya, mennyegzoje Thurzo Imrevel Helmeczen/nov 28 ''epsegben visszaternek…..
Folyt innet       Etsedi Bathory  es  Somlyai Bathory   Egyesitett Bathory - Rakocz - Eszter/Iszterhazy czimer   Salánk czimere (Nagy-Szöllősi térség) ez akkor Pannonia szuleteset kodolja     3 Fog = Bathory // Fog-antas/Birth-Szuletes 2 Templom = Rakocz/Czerka/Church 1711 febr…..