Regisztráció Blogot indítok
Adatok
banza

0 bejegyzést írt és 349 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy 8 személyes étterem Tokióban, ahova nem költői túlzással lehetetlen foglalni, hanem tényleg: ugyanis csakis tagok foglalhatnak, ők is maximum havonta egy alkalomra. A tagság pedig kihalásos alapon öröklődik. Fotó: independent..
A Fehér Ház valószínűleg az egyik legikonikusabb és legismertebb építészeti alkotás a világon. A világ legerősebb nemzetének szimbóluma és legbefolyásosabb emberének otthona. Mondani sem kell, hogy a Fehér Ház érdekes történelmi pillanatokat élt át, de az épület…..
banza 2015.08.27 09:26:36
banza 2015.08.27 09:42:07
:)
A napokban belefutottam a Spinédzserekbe, nem sokkal korábban pedig az Amerikai pitébe és rá kellett jönnöm, hogy bizony még mindig nagyon bírom ezeket a filmeket, pedig azért közben felnőttem. De miért is szeretjük évekkel később is a '90-es évek és a 2000-es évek elejének, ma…..
banza 2015.08.20 22:48:42
A The Big Bang Theory egyik főszereplője, a Leonardot alakító Johnny Galecki vette meg Jason Statham és neje, a végtelenül kifejezéstelen arcú Rosie Alice Huntington-Whiteley 9,2 millió dollárra taksált, Hollywood Hills-i villáját. Az 1929-ben épített, nemrég felújított viskóban…..
A hirdetők álma, az új álompár lehet Andy és Kim Murray, szakértők szerint legalábbis a teniszcsillag piaci értékét legkevesebb 30 millió fonttal emeli meg. No nem mintha ezért házasodtak volna össze, de nyilván kellemes következmény. (fotó: andymurray.com) Riválisa támadhat…..
„A világ leggyorsabb órája” valószínűleg a világ leghülyébb szlogenje. A svájci luxusóramárkának, a Parmigianinak köszönhetjük, ahogy magát az órát, a Bugatti Super Sportot is. Mégis el kell azért ismerni, hogy nem semmi darab a több mint 400 km/h-s sebességre…..
Érdemes elolvasni az alábbi videóhoz írt "nyílt levelet". Röviden összefoglalva a videó és a nyílt levél üzenete: a médiában tapasztalható "lejárató kampány" csak a bulváros hatásvadászatra épít és felelőtlenül vagy éppen tendenciózusan összekeverik…..
Tuti tippek kezdő krachtúlélőknek   A címben feltett kérdésre tulajdonképpen van egy nagyon egyszerű válasz: amire mindig szükség lesz. Nem ez tehát a legalkalmasabb pillanat, hogy mindenféle felesleges luxusba, déltengeri üdülőbe vagy magyar infrastruktúrába öljük…..
Mandiner blog Ha a Kocsis hajt 2008.08.22 19:01:00
 A magyar multitalentumok gyöngye, Kocsis István lesz a BKV új vezérigazgatója az Index információi szerint. A BKV-t, amelynek legutóbbi vezetői, Aba Botond és Antal Attila egyaránt a vállalatmenedzsment zsenijei voltak, most egy újabb vezérfotelből vezérfotelbe…..
Mandiner blog Vitorlát bonts! 2008.07.21 11:01:00
 Negyvenedik alkalommal rendezték meg idén a Kékszalagot, Európa legrégebbi és leghosszabb tókerülő versenyét. A Reakció különítménye naplementére érkezett a boglári partra, hogy megörökítse a még Keszthely felé tartó mezőnyt - mit sem sejtvén, hogy a leendő…..
w Babilon bukása 2008.07.01 05:50:00
Sok víz lefolyt, amióta itt szcientológiáról esett szó. Online a víz gyorsan folyik. Azóta a magyar szcientológia-kritikának forgalmas főhadiszállása alakult ki, hazánkban megjelent az Anonymous aktivistacsoport, és a mainstream sajtó vérebként csap le szegény Schmitt Pálra,…..
Mandiner blog Kóka-klip újramix 2008.06.06 13:31:00
 Kóka János még csak pár napja tört be a politikai slágerlistákra, de már két új amatőr klip is készült az SZDSZ-nek szánt indulóhoz. Az egyikről Konkrét Csávó jóvoltából szereztünk tudomást. Az animáció darabos egyszerűsége egy kicsit a valamikori Fiatal Baloldal…..
 Gát György (rendező) és csapata megalkotta az univerzális, színtelen-szagtalan, uniszex moziterméket: A Kis Vukot.  De ez így közel sem a Fekete István- és Dargay-féle Vuk, amely gyerekkorunkhoz tartozott, mint a vasárnap délutáni Walt Disney Donald kacsával. Nevezték…..
banza 2008.05.24 13:58:28
G. Gy. egy arogáns f@sz, akit semmi sem érdekel a pénzen kívül. Sajnos minden ellenkezésem ellenére 200 millióval vagyunk benne a filmben. Szvsz buktuk is. illetve bukták, mert pont az ilyen akciók miatt elegem lett a társaságból. A kisvuk meg egy bődületes szar. beleillik a linda-angyalbőrben-familia vonalba.
Mandiner blog Bauernél a Lola-T 2008.04.26 04:01:00
 Gyerekkorunk kedvenc játékai közé tartozott az autóskártya. A mindent vivő kártyalap a Lola-T nevű szuperjárgány volt. Ma legördült a futószalagról a balliberális Lola-T, ki is nyomtatták az értelmiség lapjába'.  Bauer Tamás a mai ÉS-ben tökéletesen összefoglalta…..
banza 2008.04.26 07:47:06
Hétfő van, a bűn és a munka napja, nézzük, mivel büntetjük magunkat ma este. A Tv2 lerakja a szokásos csomagocskáját az asztalra, NCIS (21.10), Gyilkos számok (22:10), Különleges ügyosztály (23:10). A Dunán Derrick (18:00). Az m1-en pedig a TV ügyvédje (20:10), és a Kékfény…..
Ma óriási pofont kap a nemzetgazdaság, hála TékozlóTimótka fedőnevű munkakerülőnknek (egyébként van egy elméletem, miszerint általában a legviccesebb nevű kommentelők küldik a legjobb játékok linkjeit). Az opusz neve Warlords, és bár grafikája darabos, zenéje idegesítő,…..
banza 2008.04.22 14:06:15
 Hat éve rendezték a 2002-es országgyűlési választások második fordulóját. Ahogy az az első forduló eredménye alapján várható volt, az MSZP és az SZDSZ szerezte meg a kormányzáshoz szükséges többséget. Viszont ez a többség jóval szűkebbre sikeredett, mint ahogy két…..
 ...mondta Reakciós kommunánk illusztris tagja (név és cím a szerkesztőségben), majd a kezébe temette fejét, és az asztalra borult. Ez utóbbi cselekedetre nagyobbrészt a hetedik pálinka elfogyasztása késztette társunkat, és kevésbé a nemzet lelke iránt érzett féltő…..
Kurva hideg van kint a tengeren, befagy az ember valaga tőle - ezt nem tapasztalatból tudom, hanem onnan, hogy rendszeres nézője vagyok az alaszkai rákhalászok kalandjait bemutató Deadliest Catch című sorozatnak. A Discovery Channel műsorán látható istenkirály realityben olyan kemény…..
A Dwarf Complete nevű japán csodát is többen beküldtétek már, ami nem meglepő, mert a cucc remek kis kalandjáték príma logikai fejtörőkkel. Negyven tárgyat kell összeszedni egy labirintusban, illetve a tárgyakhoz vezető többi tárgyat (kulcsok, akadályokat szétbontó csákány,…..
 A történet tavaly nyáron kezdődött, amikor meghirdettük (az akkor még az újságunkkal együtt UFi nevet viselő) blogunkon az UFiklán megalakulását a Travian nevű online stratégiai játék gyors szerverén. A klán aztán szépen gyarapodott (ma is élünk és virulunk, az s3-on…..
 Megyesi Gusztáv az ÉS és a Népszabadság véleményvezéreként Magyarország egyik legbefolyásosabb publicistája. Megyesi Gusztáv tehetséges. Megyesi Gusztáv hazudik.  A pénteki Népszabadságban megjelenő véleménycikke egy nettó antiklerikális kirohanás, mely egyébként…..
Hóbelevanc Tarlós a Holdról 2008.04.07 12:14:00
A reggeli BKV által rendezett sztrájkbírálata után lássuk a másik oldalt is, méghozzá a hatalmas összegű végkielégítés történetét. Amint korábbanírtam, voltak azért gondok a BKV szerződéseiben, amely kifizetések csak tovább rontották a BKV nem túl rózsás helyzetét, és…..