Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azele

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk a megszokott márkájú öblítőjébe csalódott akkorát, hogy a gyártót is megkereste a problémával. Ugyan a mosógép, a mosógép aktuális a tisztasága, a program, a hőmérséklet mind mind befolyásolja az illat erősségét, ha semmit nem érezni a ruhán, az valóban nem indokolt. Az erről folytatott…..
Mi veszett el? Hát, elsősorban sok pénz. Állítólag akár százmilliárdos nagyságrendben, amely tételt egyelőre még csak ízlelgeti a szakma, de a mértéket senki nem akarja elhinni. Azt mindenki rebesgette, hogy a Buda-Cash Brókerházat nagyon rosszul érintette a svájci frank…..
Helric Fredou múlt hét csütörtök hajnalban vetett véget életének szolgálati fegyverével, miután beszélt az egyik áldozat családjával. A jelentését már nem tudta leadni. A Charlie Hebdo elleni merénylet a sajtószabadság 9/11-e – olvashatjuk a nyugati médiában. Hogy az…..
azele 2015.01.13 11:43:55
@epidermis: Igen, valóban, egy méterről fejbe anyádat, kalasnyikovval , vér nélkül, tényleg nem. Hörömpő cirkusz világszám!
Az Amerikai Egyesült Államokban 2013 októberén ismét középpontba került az államadósság magas szintje, amely akkor elérte a GDP 100 százalékát. A kérdéskör a megszavazott költségvetés illetve az adósságplafon 2015. március 15-ig történő felfüggesztése után ugyan…..
Az árfolyamgátba belépők járnak legjobban a devizahitelek forintosításával, nyilatkozta Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára a Duna televízióban hétfőn. A dolog azért érdekes, és egyben szomorú, mert az MNB friss adatai szerint a jogosultak mindössze 36 százaléka vett…..
Hatalmas hullámokat vet még mindig mind a katolikus egyház közvéleményén belül, mind azon kívül a Vatikánban októberben ülésező rendkívüli püspöki szinódus, amely a családot érő kihívásokat volt hivatott megbeszélni. Kéthetes ülésezése alatt az első héten az elváltak…..
azele 2014.11.04 21:40:29
Az elmúlt két évtized egyik legnagyobb sztárja a coloradói Telluride közelében fekvő ingatlanát árulja. A 120 hektáros birtok a rajta található házzal együtt 59 millió dollárba kerül, és mi simán meg is vennénk, ha lenne ennyi pénzünk. Igazi ranch birtokosan lehet az,…..
Mandiner blog Quo vadis, Fidesz? 2014.10.31 14:51:00
Netadó plusz kitiltási botrány: kész lett a gyúlékony egyveleg, a koktélt ráadásul maga a Fidesz nyújtotta át ingyen, pult fölött az ellenzéknek. Két héttel egy győztes önkormányzati választás után, három győztes választással megspékelt év után, 2010 óta öt…..
Az MPAA és a Mozi Tulajdonosok Országos Szövetsége hivatalosan is tiltják a Google Glasst és egyéb hasonló viselhető kütyük használatát a mozikban. Azok, akik szeretnének moziba menni, le kell, hogy vegyék az okos-szemüvegüket, mivel ezeket az eszközöket fel lehet használni a…..
Kovács Zoltán kormányszóvivő 2008-ban még önfeledten halloweenezett Amerikában.  Ami csak azért érdekes, mert mostanában viszont eléggé kritikus: az USA ideiglenes budapesti ügyvivőjét például a Twitteren kóstolgatta, amiért André Goodfriend kiment a vasárnap esti…..
Hát nem valószínű...! De kezdjük a sztorit az elején. A piaci szereplők körében az október a legnegatívabb és legpesszimistább hónapnak számít. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen elég csak az elmúlt évszázad legnagyobb tőzsdei válságainak kezdődátumait szemügyre venni és…..
2014.09.08. Hétfő De jó régen voltam erre. Lett volna téma, csak időm nincs, de most ez a tegnapi magyar-északír focimeccs kihozta belőlem az írási kényszert. Pedig ahogy elnézem, a csapból is ez folyik, nem véletlenül.Kezdeném azzal, hogy ki nem állhatom a magyar focit, de ha a…..
Hogyan értesül a Nemzeti Bank egyik vezetője, hogy dőlnek össze a piacok? Miért nem léptek a devizahitelek ügyében? Miért vesz részt egy női vezetőket támogató cég létrehozásában. Az augusztusi Forbesban Király Júliával készítettünk interjút. Itt egy izgalmas…..
A TMZ.com szerezte meg őket, gyanúnk szerint akadnak rajtuk rajongók is, akik csak a móka kedvéért öltöztek be, de mindegy, ilyen lesz JJ Abrams Tatooine-ja, tessen szeretni. ..
Dollármilliárdokat kavart meg a Google a hét elején, a külföldi gazdasági lapok címoldalon foglalkoznak vele, idehaza viszont még a gazdasági médiában sem jelent meg a hír. Figyelmetlenség vagy tudatlanság? Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Google frissítette…..
A Facebookon panaszkodott nemrégiben Soma, mivel szerinte Az ének iskolája című műsor rendkívül káros a gyerekekre. Ezeket a gyerekeket most szinte mindenki piedesztálra emeli, aztán a zsűri már nem lesz tovább az életükben (nem kapnak érte fizetést, hogy dicsérjék őket),…..
azele 2014.05.14 17:39:56
Jobbegyenes Roy és Mátyás 2014.05.05 19:31:58
„Zuhanunk, Szentatyám, zuhanunk!” – írta egykoron II. Lajos királyunk Rómába pár hónappal a mohácsi vész előtt. S mi, maroknyian megmaradt magyarországi demokraták, ugyanígy kiáltunk most Brüsszel, Washington, London, és a világ minden civilizációs központja felé. Mert oly…..
Azt vágtátok, hogy a munka ünnepével egy napra esik az illuminati születésnapja is? 1776 május elseje óta pörög nagyba' a szabadkőműveskedés. A közelgő munkaszüneti jeles napnak egyébként nincs köze ehhez a poszthoz, csak pont eszembe jutott. Most az a cél, hogy végre…..
Tök hülyék vagyunk, hogy ez eddig nem jutott eszünkbe. Hogyan is lehet a nép pénzét úgy elkölteni mindenféle faszságra, hogy senki se ugathasson bele? Olyan intézményen kell átfolyatni a zsét, mely annyira független, hogy mi irányítjuk, de senki se ellenőrizheti. Bónusz, hogy ha…..
Anya már vasalja a fehér inget, az érettségi zakó kikészítve, hétfőn lehet indulni locsolkodni. A sorrend minden évben ugyanaz: nagyi, nagynéni, szomszéd Margit néni, meg Vicáék, akiktől soha nem kapunk pénzt, csak a bolti piros ételfestékkel bekent tojásokat. Hétfő reggel…..
Mégiscsak érdemes pert indítani a PSZÁF-vezér kijelentésével szemben?   Csak az elmúlt héten két házaspár is pert nyert a részükre devizahitelt nyújtó bankkal szemben. Dr. Szász Károly, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete nemrég még arról beszélt, hogy a…..
Péntek délután van, a héten már nem nyitok újabb pozíciót, így lehetőségem van írni a blogba. Elsőként megvizsgáljuk a GBP devizapárokat, majd egy fantasztikus dolgot mutatok meg a német tőzsde indexen. Két hete írtam a GBP devizapárokról, hogy fáradóban vannak, és komoly…..
Csaknem 432 milliárd forint értékben nyert közbeszerzési pályázatokon a Közgép egyedül vagy konzorciumi tagként 2013-ban. Simicskáék cégének nem volt olyan hónapja, amikor 3,5 milliárdnál kevesebb közpénzhez jutott volna egyedül vagy más cégekkel közösen. Összesen 432…..
Hogyan tegyük a világ legmagasabb épületét még feltűnőbbé? Csomagoljuk be! Az egyesült arab emírségekbeli Dubajban található Burdzs Kalifa (Kalifa-torony) a maga 828 méteres magasságával önmagában is lenyűgöző, mint az emberalkotta  legmagasabb építmény a Földön. Most…..
Jó reggelt Európa, megérkeztek a tőkekorlátozások.   A BBC csütörtökön számolt be arról, hogy az HSBC néhány ügyfelének a bank alkalmazottai megtagadták, hogy nagyobb összeget vegyenek fel a saját bankszámlájukról. A pénzfelvételre azért nem kerülhetett sor, mert…..
azele 2014.01.27 13:58:44
@s: Nem lehet a milliárdokat megmenteni, nagyon jól látod, a szeretteidre kell elsősorban koncentrálni. Tudatosság, Te már jó úton jársz mert a nyúl kalapját egyre mélyebbnek látod, és érzed hogy valamit tenned kell. Isten óvjon mindannyiunkat amikor elkezdődik!