Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apacs02

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öt év távollét után 2011-ben újra bejutott a Denver Broncos csapata az NFL rájátszásába, és bár az utolsó három forduló veresége és kilátástalan játéka miatt nem lehetünk túl bizakodóak, szurkolnunk kell ma este a Vadlovakért! A csapat a leggyengébb divízió-bajnokot…..
A Denver Broncos (8-6) az NFL tizenhatodik játékhetében a Buffalo Bills (5-9) gárdájához ment idegenbe, a Ralph Wilson Stadium-ba. A mérkőzés a karácsonyi ünnepek miatt vasárnap helyett szombaton került megrendezésre. Volt pár sérültünk a héten, de szerencsére végül mindannyian…..
Most vagy soha! Utolsó forduló az NFL-alapszakaszból, és a képlet nagyon egyszerű, ha nyerünk bent vagyunk a PlayOffsban, ha kikapunk, akkor egy esetleges Raiders-győzelem esetén a Chargers ellen, kiesünk a további küzdelmekből sorozatban sokadszor. Ahhoz, hogy ne kelljen a…..
apacs02 2012.01.04 21:52:00
@Black_Adder: Köszi a válaszod,sokat tanultam belőle ismét!:)Még annyit kérdeznék,hogy véleményed szerint mennyi esélye annak,hogy TT megtudja oldani a rá háruló feladatot?Személy szerint szurkolok neki,mindig is tetszett amit csinál.Viszont rettentő sokat kellene fejlődnie.Elegendő e ez az idő erre?
Az NFL soron következő játékhetében az újjáéledő Denver Broncos újabb komoly rangadót vívhat meg, vasárnap este három egymást követő győzelemmel a tarsolyunkban léphetünk pályára a jókora hullámvölgyben lévő San Diego Chargers elleni divízió-mérkőzésen a Qualcomm…..
apacs02 2011.11.28 00:41:48
@milo_hedgie#23: Ha megint ő dönti el a végét,és megint az utolsó percekben,az már a hihetetlen kategóriába tartozna!
apacs02 2011.11.28 01:06:46
A Denver Broncos (4-5) az NFL tizenegyedik játékhetében a New York Jets (5-4) csapatát fogadta a Sports Authority Field @ Mile High Stadium-ban rövid pihenő után, egy csütörtök esti meccsen. Sokan úgy gondolták, hogy a két hete sikeresen használt option, főleg futásokra építő…..
apacs02 2011.11.26 22:35:56
@StormST: Nem tudok veled vitába szállni,egyrészt azért ,mert a leírtak alapján jóval jobban érted ezt a játékot mint én,másrészt pedig igazad van.Ha működik a futás,egyértelmű,hogy nem kell passzjáték.De hogy egyáltalán ne legyen,ezt egy kicsit erősnek tartom.Bár ha Fox mester szándékosan jegelte volna ezeket a playeket,az nem semmi lenne!:):)

Ehhez kapcsolódik a Bowl.hu írása,amit engedelmetekkel idéznék,szerintem ezeket a sorokat minden Broncos fan szívesen olvassa akár többször is:
"Erőteljes kérdőjelek voltak vele kapcsolatban, hogy passzolásban mennyire lesz megbízható Tebow kezdőként, mert azt mindenki tudta, hogy ha futni kell, akkor nincs gond, még a linebackerek sem tudják megállítani ezt a fiút. Kezdésképpen a Western Kentucky nem túl acélos gárdája ellen 17-ből 13 jó passzt adott, és első 300 yardos meccsét is letudta, amin 3 TD passzt is adott. Végül a szezont 317 kísérletből 217 jó passzal zárta, adott 29 TD passzt, és csak 6 Interceptiont dobott, ezzel a 120 csapatos élvonal 6. legjobb QB rating-jét produkálta, csattanós választ adva azoknak, akik szerint nem tud passzolni. Persze a statisztikái ezzel nincsenek letudva, 194 próbálkozásból 838 yardot futott, és 11 meccs alatt 22 TD-t jegyzett a földön. Tebow nevéhez 51 TD fûzödött a szezonban, 87 egyetem nem érte el ezt a számot csapatszinten sem."
apacs02 2011.11.25 23:24:38
@milo_hedgie#23: Szerintem most kellene előhozni a passz játékot,amit véleményem szerint TT ugyan olyan magas szinten művel,mint a futást...már ha hagyják neki,és bíznak benne.Akkor talán meglenne a Chargers,ellenkező esetben úgy vélem elpicsáznak minket rendesen...de ne legyen igazam.Nem vagyok nagy szakértő,inkább lelkes rajongó,de ettől függetlenül,nekem nem tetszik az Offens taktikája,ami néha már vicces.Ha Tebow nem játszhatja azt amit tud igazán,szerintem az eredmények is elmaradhatnak,pedig ez a csapat ilyen defense-l sokáig juthatna,de csak akkor ha a támadó sor feljavulna az ő szintjükre.Ha még egyszer három középső futást mutatnak be eredménytelenül,esküszöm felvagdalom az ereimet!!!:):):)
apacs02 2011.11.26 10:22:20
Egy héttel az oaklandi sikert követően most vasárnap a Denver Broncos csapata újra egy közvetlen rivális, a Kansas City Chiefs otthonába látogat az egyre inkább kiéleződő AFC West soron következő rangadójára.Azok után, hogy az elmúlt héten a csoport négy csapata közül egyedül…..
apacs02 2011.11.13 21:37:52
@milo_hedgie#23: Cserélnem kéne "Foxi-Maxi"val!:):)
Az NFL alapszakaszának kilencedik hetében nyolcadik alkalommal léphet pályára a Denver Broncos együttese, és a Tim Tebow vezette Vadlovas seregnek rögtön az ősi rivális otthonában kéne feledtetnie a múlt fordulóban elszenvedett kiadós verést.Mai ellenfelünk, az Oakland Raiders…..
apacs02 2011.11.06 20:17:38
@foppa21: Ahogy nézem most a KC nem a legjobb hálisten:A Miami 14:3-ra vezet!A meccset nézve,nagyon harapnak a delfinek!
apacs02 2011.11.08 18:59:17
@milo_hedgie#23: A remény hal meg utoljára!:)
Ne haragudj,de nem szeretném,hogy igazad legyen!:)
Szerintem Tebow nyerő embere lehet a csapatnak.Nagyon bízom benne!
Amilyen formát mutatott Matt Cassel az elmúlt két meccsen,benne van a pakliban egy esetleges siker,meg aztán jó lenne látni,hogy utánunk Todd Haley megborotválkozik,és kimossa a sapkáját!!!:):):)