Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_KEK_

245 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mikro hifik új generációját képviseli ez a beépített mélynyomóval rendelkező eszköz. Kipróbáltuk, hogy mennyire működik jól a beépített CD meghajtó, a beépített médialejátszó, a Bluetooth és Airplay vezeték nélküli adatátvitel, és persze azt is, hogy mennyire dörren…..
Az LG első CURVED ULTRA HD televíziója kivételes, 21:9-es képaránnyal és lélegzetelállító képminőséggel rendelkezik  Az LG Electronics (LG) a mai napon bejelentette, hogy a Las Vegas-i CES-en mutatja be az első 21:9 képarányú CURVED ULTRA HD televízióját (105UB9-es…..
Blu-ray Blog Moziterem az irodában 2013.12.17 11:48:58
Ultraszélesvásznú monitorok a láthatáron! A szórakoztatóelektronikai világ minden év januárjának első napjaiban Las Vegasra koncentrál, hiszen a legnagyobb gyártók itt mutatják be az adott évre vonatkozó újdonságaikat. 2014-ben sem lesz ez másként, és jó néhányan már…..
Vajon működőképes lehet egy olyan audio rendszer, amely nem hogy képes egy televíziót megtartani a hátán, hanem direkt, hogy erre tervezték? Hogy szól? Beválhat? Van értelme? Egy teljesen új, forradalmi elgondolásból született otthoni hangkeltő eszköz, a LAP340…..
Mi a Smart box, mit tud az okostévé rendszer? Tényleg fel lehet vele tuningolni a "hagyományos tévékészülékeket? Hogy működik a mozgásérzékeny Magic Remote távvezérlő? A teszt első részéből kiderül!   Smart box: Miez? Mi értelme van? Manapság a…..
_KEK_ 2013.12.11 19:38:04
@Csaba Czako: szia!

Elküldöm a kérdésed az LG-nek.

üdv
Blu-ray Blog 2013.12.09 15:51:04
A tervek szerint a jövőben olyan rendszerrel egészítik ki az LG smart tévéket, amely lehetővé teszi, hogy egy időben több játékos szórakozhasson egy időben ugyanazon a tévén. Sokan, sokszor mondták már, hogy a televíziókba épített okostévés rendszerek egyik nagy…..
Nagyon úgy tűnik, hogy év elején bemutatják a világ első olyan tévéit, amelyeket a néző egy gombnyomással kiegyenesíthet, vagy behajlíthat. Szűk egy évvel ezelőtt mindenki a televíziózás forradalmáról beszélt, amikor az LG és a Samsung bemutatta nagyjából egy időben…..
Az LG Tone Ultra egy nyakpánt és a hagyományos fülhallatók egyedi, díjazott szerelemgyermeke, amelyre vezeték nélküli adatátviteli technológiák használatával is eljuttathatóak az audio tartalmak. Az LG jelenleg hazánkban is piacvezető ami az otthoni audio termékeket illeti,…..
A 10,1 inches képátlójú modellt akár a fürdőkádba, vagy egy medencébe is be lehet vinni. Úgy tűnik, hogy bár Magyarországon, sőt globálisan Európában nem a hordozható vízálló televíziók számítanak a különösen népszerű termékek közé, azért a világ más tájain…..
Az első részben a képminőség, a hangzás, a dizájn és a kezelés került szóba, most jöjjön a digitális tévézés, a médialejátszó, az internetes tartalmak, az extrák és persze az elmaradhatatlan értékelés. Digitális tévézés A tévét ellátták beépített digitális…..
Hogy működik a smart rendszer és a beépített médialejátszó? Mi a helyzet a 3D tartalmak megjelenítésével és a különféle internetes tartalmakkal? És a legfontosabb: A kép minősége rendben van? Most fény derül mindenre! Középre pozícionálva Bár az idei évben…..
Egy 55 és egy 65 hüvelyk képátlójú, a Full HD felbontás négyszeresét kínáló prémium kategóriás televízióval bővíti kínálatát az LG. A LG magyarországi képviselete hivatalosan is bejelentette, hogy a már meglévő, év elején bemutatott 84 hüvelykes, azaz 213…..
Az LG Electronics Magyarországon is bemutatta a világ első ívelt kijelzős OLED tévékészülékét, az LG CURVED OLED TV-t. A lágyan ívelt, IMAX-szerű képernyővel rendelkező 55EA980V mind technológiailag, mind dizájn szempontjából forradalmi újítást jelent az iparágban. A…..
Az angol tartalomszolgáltató szokásához híven komolyan veszi a közszolgálatiságot, és a jelek szerint eltökélt az Ultra High Definition befuttatásában.  A BBC minden közszolgálati médium számára, a mérce, az etalon, az origó, az a pont amihez igazodni kell, vagy…..
Bár a technológia első számú képviselője kivonul az iparágból, azért maradnak még a boltok polcain plazma televíziók az LG jóvoltából.  Jóideje pletykálták már, hogy a Panasonic, amely egy évtizede letette a voksát a plazma képalkotási eljárás mellett végül a…..
Tény, hogy sokat tud, de sajnos kegyetlenül drága is lesz a karácsonyfák alá pozícionált Pioneer SBX-N700 soundbar.  Vannak olyan cégek, mint például a Yamaha, a Philps, az LG vagy a Maxell, amelyek rögtön meglátták a hanpgrojektorokban a potenciált, és már 5-6 éve a…..
A 3D tartalmak kezelésével is megbirkózik a 10,1 hüvelykes, tévéadások megjelenítésre is képes ketyere.  A hordozható DVD- és Blu-ray lejátszóknak valamiért sosem sikerült elérniük azt az áttörést, amelyet a gyártó cégek vártak tőlük. Ebben nyilván nagy…..
A plazma technológia elsőszámú támogatója a gazdasági nehézségek hatására feladja az évek során kiépített pozícióit, és elhagyja az iparágat.  15 éve már annak, hogy a Philips forradalmasítva a televíziózást az 1998-as naganoi olimpián bemutatta a világ első…..
A Sharp BD-W550-ből a digitális tévé tunereket sem hagyták ki, sőt egy fél terabyte tárolókapacitású merevlemezt is építettek bele.  A Sharp dolgai nem alakulnak túlságosan fényesen. A tévés iparágban az elmúlt években komoly piaci részesedést vesztettek, és a…..
Az LG Electronics Personal TV* néven ismert, tévé tunerrel felszerelt monitorai most egy hónapos kampány keretében megnövelt garanciaidőt kapnak. A gyártó, Personal TV-ihez öt év garanciát nyújt, az általános három év helyett. A kampány a 2013. október 14. és 2013. november 24.…..
Az előző részben szó esett a hangzásteljesítményről, a kezelésről és a vezérlőeszközökről, valamint a médialejátszó funkciókról. Most jöjjenek az internetes tartalmak, a dizájn és az értékelés! Smart rendszer – az Internetes tartalmak Az LG az elsők között…..
_KEK_ 2013.10.21 19:09:29
@tumi: remélem én is!
Komoly, 120 wattos maximális teljesítménnyel, és beépített mélynyomóval kecsegtet a mindössze 3,5 centiméter vastag, virtuális térhatású hangzás megteremtését támogató LG LAP340.  Bár az ember azt gondolná, hogy sok újat már nem lehet mutatni a…..
Miért különleges, és hogyan szól a speciális 9.1 csatornás házimozi szett? Hogy teljesít a smart rendszer, milyen kezelés, beválik-e a különleges dizájn? A teszt első felében a hangzás és a különleges felépítés került terítékre. Most jöjjön az okostévé rendszer, a…..
Miért különleges, és hogyan szól a speciális 9.1 csatornás házimozi szett? Hogy teljesít a smart rendszer, milyen kezelés, beválik-e a különleges dizájn? Kipróbáltuk… Van létjogosultsága a házimozinak? Ha az otthoni audio eszközök univerzumára úgy tekintünk, mint…..
Az új technológiára épülő 47 hüvelykes akár még az idei évben a boltokba kerülhetnek.  Az OLED képalkotási eljárásra épülő televíziók lassan-lassan megkezdik hódító útjukat. Egyre több gyártó mutatja be ilyen jellegű termékét, és a hagyományos kivitelű…..