Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kopola

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tízóraira, uzsonnára, kávé mellé, munkába, suliba. Gyors, egészséges, finom, variálható. Hozzávalók:  1 bögre zabpehely 2 bögre liszt (az egyik bögre lehet teljes kiőrlésű) fél bögre kókuszreszelék 1 teáskanál sütőpor vagy szódabikarbóna 3 evőkanál cukor 1…..
Valószínűleg ő a legismertebb valaha élt ember, mégis életéről alig tudunk valamit. A LiveScience összegyűjtött hat biztosnak látszó tényt. Íme, közülük öt.   1. Születés… jászolban? A történészek többsége is úgy gondolja, Jézus valóban élt. Hogy…..
Kopola 2013.04.06 13:49:48
@Urfang:

Mohamed első sorban a Koránban dokumentált:)) a többi un.doc. hitelessége erősen kétséges, relikvia pedig egyáltalán nincs.
Hányszor hallottuk azt szüleink, nagyszüleink szájából, hogy "ezek a fiatalok", majd hosszas fejcsóválás után tételesen fel is sorolták (sorolják), hogy mi az, ami nem tetszik nekik: a zenék, amiket hallgatunk; a filmek, amiket nézünk; a hajunk, ahogyan hordjuk; a ruhánk, a…..
A legenda szerint Cipruson az Aphrodité-templom afféle rituális „piroslámpás házként” is szolgált. Minden fiatal lánynak el kellett mennie oda, mielőtt férjhez ment, hogy egy idegennel háljon. A férfiak választottak a lányok közül. Aki tetszett, annak némi pénzt dobtak…..
Pénz-fát találtak egy kínai sírban. A legenda szerint a bronzszobor biztosítja a gazdagságot és a jólétet az öröklétben, de az eredetéről nem tudni semmit.   Az amúgy ritka, és igen nagyméretű, 132 centiméter magas, 55 centiméter széles leletet Délnyugat- Kínában…..