Regisztráció Blogot indítok
Adatok
menyusp

7 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Győzelmi jelentésként számolhattak be a múlt héten több esetben is a devizahiteleseket védő ügyvédek a bankokkal szemben megnyert perekről. Ez sokakban erősítheti azt az érzést, hogy érdemes perelnie devizahitele semmisségének kimondásáért. Ám jókora zsákmacskát vehet az,…..
menyusp 2013.10.16 14:23:03
Az összes deviza alapú jogügylet csalást és több más bűncselekményt valósít meg. A maffia szervezet - Magyar Bankszövetség folyamatos hazugságai okozzák, hogy egyes emberek a mai napig elhiszik:az adósok felelőtlensége, vagy az árfolyam emelkedés okozta a gondot. valójában nem ez a lényeg, hanem az, hogy a csaló bankárok: csányi-patai-felcsúti-gyuris és további társaik feltalálták a világon egyedülálló, részletfizetés ellenére növekvő kölcsönt. Garázdálkodásuknak az a büntetőper fog véget vetni, amit ez év július 2.-án beadott feljelentésem alapján, legkésőbb novemberben pótmagánvádas eljárásban elindítunk. Ezzel a korrupt ügyészek ellenére a bíróság elé kerül az a bizonyíték, amely az ilyen ügyletek egységes, az egyedi szerződésektől független lefolytatását vonja magával. Aki részleteket szeretne tudni, a DAC csoport lapján www.facebook.com/groups/devizacsalas/ meegfelelő einformációkat találhat.
Nincs szükség forintosításra,hiszen minden egyes szerződésben a bank eladta a felvett deviza TELJES összegét a adósnak, hivatalos deviza vételi áron.
Nem lesz bankcsőd sem, mert az a csaló bankárok miatti bizalomvesztés miatt az európai -és nem csupán a magyar!- bankszektor összeomlását jelentené.
A fehérgalléros bűnözőknek mindenképpen meg kell lakolniuk, hogy a bankokba vetett bizalom helyreálljon (értsd: nem a bank hanem a mohó, gátlástalan vezető banktisztviselő csapta be az ügyfeleket!)
Az államnak az úgynevezett "adósmentés" helyett inkább a saját kötelességeivel kellene törődnie.
Menyhért Péter feljelentő, csepeli lakos
Vége a Fidesz-sunnyogásnak, mellébeszélésének! Hétfő délben Dobák István szocialista frakcióvezető-helyettes előterjesztése alapján rendkívüli képviselő-testületi ülés lesz  az SZTK sorsáról. Az MSZP azt javasolja: a csepeli SZTK maradjon a csepelieké! Esze ágában…..
menyusp 2013.02.01 12:57:21
MINDENKIHEZ!

Kedves csepeli civilek, polgárok!

Németh Szilárd polgármester és a képviselő testület fideszes többsége csendben, suttyomban az állam kezére kívánja játszani Csepel polgárainak életét!
Amennyiben február 15.-ig az önkormányzat nem közli az egészségügyért felelős miniszterrel, hogy maga kívánja a jövőben is ellátni a lakossága szakellátását és szervezi továbbra is az alapellátást, akkor a csepeliek TULAJDONÁT az önkormányzat minden előny és kötelezettség nélkül átadja az ÁLLAMNAK!
Hiába volt a választási ígéret a kórház visszaszerzéséért! Most arra készülnek, hogy a csepeli polgárok tájékoztatása nélkül, csendben, hazug módon az állam kezére játsszanak minket!
CSEPELIEK!
A polgármester nem csupán hazudott a megválasztásáért, de a február 4.-én, 12 órakor kezdődő rendkívüli képviselő testületi ülésen, a csepeli lakosság tömeges kiírtására akar felhatalmazást adni, csak hogy pártelnökének eleget tegyen!!!

Polgármester úr!
A csepeli polgárok élete Orbán Viktornak sem eladó! Ha nem hajlandó megvédeni az állammal szemben a csepeliek érdekét, akkor tűnjön el a mi képviseletünkből: mondjon le mind polgármesteri, mind országgyűlési képviselői mandátumáról!
Ön nem arra kért és kapott képviseleti meghatalmazást, hogy a csepeli emberek életét veszélyeztesse, hanem arra, hogy megvédjen minket!
Nem stadionokat akarunk, hanem megbízható, színvonalas egészségügyet a csepeli gyermekeknek és az időskorúaknak is!
Ne látszatokra, autókázásra és idegen fidesz-civilek támogatására költse a közpénzt, hanem a csepeli emberek egészségének javítására!
Egy államosított egészségügyi alap és szakellátás törvényszerűen olyan következményekkel jár majd, mint amikor a főváros tönkretette, majd megszüntette a sziget egyetlen kórházát!

Kedves csepeli polgárok, barátaim!

Ne legyetek még egyszer Pató-Pálok, mint amikor a főváros szoci vezetése a csepeliek tiltakozása híján tönkretették, feláldozták a kórházunkat!
2010. óta bizonyíthatóan romlott a csepeli szakrendelő ellátási színvonala, mert a polgármester nem fordított pénzt és figyelmet az orvosok, a személyzet megbecsülésére!
A szakrendelő vezetője fidesz párt-apparátcsikként nem törődik a csepeliek ellátásának minőségi szervezésével – a posztjára alkalmatlanná vált, távoznia kell!

Csepeliek!
2010 február 4.-én, 11 óra 30-ra szervezzünk, szervezzetek embereket a tiltakozásra! Jöjjön mindenki a Polgármesteri Hivatal elé !
Legyünk csepeli Polgári Hálózat, hogy a diákok Hallgatói Hálózatához hasonlóan mi is meg tudjuk védeni az életünket, az egészségünket a politikusok vandalizmusától!

Gyertek el, és szervezzétek meg barátaitokat, ismerőseiteket is! Ha nem lesz tiltakozó tömeg, a fideszes többség élből elutasítja a szocialisták előterjesztését, mint ahogy eddig minden esetben mérlegelés és gondolkodás nélkül megtette!

Kedves fiatalok, Internet használók!
Szervezzetek flash mobot a hivatalba; osszátok meg minél több emberrel a hírt!
Tiltakoznunk kell, ha élni akarunk!
Csepel gyermekei és nyugdíjasai ugyanolyan orvosi ellátást érdemelnek, mint a Kútvölgyi előnyeit élvező Németh Szilárd és Borbély Lénárd!
Segítsetek, segítsünk magunkon, mert ez a törvény szerinti utolsó pillanat!
Ellenzéki pártok!
Tegyétek félre pártos hajlamaitokat, és csepeliként, polgárként, civilként segítsetek a szervezésben!
Üdv menyus

--
Menyhért Péter
„Jósoknak itt ma könnyebb, / S a fájdalmak mismások: / Milliós Messiások / Magyar sok Messiások. / Elmessiásodtak... / Üdvük nincs - majd szereznek. / Mert mást mit is tehetnek... / Faképpel elszegődnek: / Beállnak mind keresztnek.” (Kovács András Ferenc: Új magyar…..
menyusp 2012.10.16 15:35:30
Kedves Gábor!
Érékeléseddel teljes mértékben egyetértek, ha egyetlen feltételt veszünk alapul.
Ez a feltétel a rendszerváltó elit által 1988-tól megvalósított politikai felépítmény megváltoztathatatlansága. Igen, ha nem sikerül a tervünk, akkor 2014-be ismét a fidesz nyer.
van azonban már most is egy másik megközelítés, egy alternatív politológiai alternatíva. persze, ezt nehéz felfogni, még nehezebb megérteni és azonosulni vele több mint húsz év szellemi terrorja után!
Én a maga 54 évével öreg vagyok, és nehezen találok a felnőtt korosztályokban értőkre. Az ifjúság múlt szemlélete pedig olyan súlyos értelmezési bakikkal tarkított, hogy sokszor elutasítják olvasatlanul az eléjük táruló valóságot.
Egy győztes civil hálózatot építünk, melynek nem lényege orbán leváltása, vagy a választási győzelem, hanem csupán a működés következménye.
Cikked kérdésfeltevése tehát alapvetően rossz, mert az összefogási képesség ne a jelen politikai helyzet következménye, hanem a szociál-feudál-kapitalista magyar torz rendszer egyik következménye, társadalmi fejletlenségének fokmérője, mértéke.
Hibás az a kérdésfeltevés, hogy orbán vagy baloldali összefogás, mert mindkettő ugyanazon torzó alkotórésze csupán.
Ha helyesen akarod megközelíteni 2014-et, azt kérdezd: valódi, plurális népképviseleti demokrácia kell nekünk, vagy az állandó bukással és leépüléssel terhelt pártokrácia továbbélése.
A megoldás készen van, s hogy életképes lesz-e, az a magyar gondolkodó polgárok-szavazók alkalmasságán múlik majd. Felül tudnak-e emelkedni a húszonéves mosópormarketing agymosáson, és el tudják-e utasítani azt, hogy a bukott, alkalmatlan, károkozó-dilettáns rendszerváltó elitet elzavarják a színről.
Ha a megoldásunk érdekel, a
menyusp.5mp.eu/web.php?a=menyusp&o=Qm8qBF6PQl
honlap oldalain megtalálhatod a válaszokat.
Ha valamivel nem értesz egyet, vagy kérdésed van, közöld velünk a hálózat mail címein.
Üdv menyus
A 47 ezer forint húszszorosa is kevés volt Werner Péternek, aki két éve vezérigazgatója a Csevakból lett Városgazda Zrt-nek, ahol a dolgozók bérét 2010 óta nem emelték. (Facebook) A Csepel újság egy facebookos posztból arról értesült, hogy – legjobb szándéka ellenére ‑…..
 Válasz „A támogatás ára" címmel közölt vitaindító cikkrenemzetiminimum@gmail.com   Nyílt levél a milla mozgalom alternatív  köztársasági elnökjelölés kezdeményezőihez   Kedves ismert és ismeretlen demokrata barátaim!  Őszintén…..
 Kedves ismert és ismeretlen barátaim!Én sajnos egy nem eléggé aktív, nehezen mozgásba hozható állampolgár vagyok, akinek nem tetszik ez a rendszer. Mit tehetek mégis, ha változást szeretnék elősegíteni, miközben nem kívánok részt venni a hatalom gyakorlásában? Mivel…..
Nyílt levél a „radikális” és a mérsékelt magyar ellenzék képviselőinek, és a „csendes többségnek”!Tisztelt Elnök urak, képviselők, magyar polgárok!Kibékíthetetlen gondjaim vannak a kétharmaddal kérkedő hatalom gátlástalan, hazug és mindenkit semmibe…..
Nyílt levél Orbán Viktornak; a „radikális” és a mérsékelt magyar ellenzék képviselőinek, és a „csendes többségnek”! Tisztelt Elnök úr, képviselők, magyar polgárok! Baloldali érzelmű, radikális gondolkodású ember voltam, amióta az eszem tudom. A magyar…..
  Hol tart 2011 november 8.-án Magyarország? Egy forradalom-polgárháború küszöbén. Nincs könnyű megoldás, ami fájdalommentesen kivezethetne hazugságországból, mert intenzíven épül a bolsevik típusú személyi kultusz. Demokráciánk már csak nyomokban található; a jogrend…..
  A rendszerváltó elit a kádári rendszer, azaz a magyar társadalom pénzén kikupálódott Amerikában és Nyugat-Európában, majd megszerzett műveltségét felhasználva becsapta a naiv, jóindulatú, de megfelelő rálátással és információkkal nem rendelkező, tájékozatlan…..
Napjainkra oda jutottunk, hogy változás nélkül, garantálható az ország lepusztulása, a magyar polgárok tömegeinek ellehetetlenülése.Mivel látszólag demokráciában élünk, és van egy formálisan igen nagy támogatottságú kormányzat, kizárólag a 2014-es választás adhat…..