Regisztráció Blogot indítok
Adatok
depi vol.2

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello, 20-as évei 30-hoz közelebbi felét taposó leszbikus lány vagyok. Saját másságomról, illetve a leszbikusságról általában fogok írni, ha te is leszbikus vagy, vagy csak érdekel a téma, kövess :)  Mint nem olyan rég a szekrényből kilépett (mit kilépett, kiestem és bukfenceztem három kurva…..
Amikor elgondolkodunk azon, hogy érdemes lenne kihasználnunk a CSOK-ot, és inkább új építésű lakást vásárolnunk, akkor a második gondolatunk minden bizonnyal az, hogy de mi lesz ha…..
Ha te is úgy érzed, hogy minden évben egyre drágábbak a karácsonyok, akkor valószínűleg nem tévedsz. A kiskereskedelmi forgalom alakulását nézve évről évre egyre többet hagyjunk a boltokban az ünnepi időszakban.  ..
Elég sokat szoktam vásárolni az Amazon.de-n amúgy is, de ez most alaposan leegyszerűsödött. És egész héten hatalmas akciók! Magadnak vagy karácsonyi ajándéknak![Folyamatosan frissítve úk ötletekkel!] (Ingyenes szállítás Mo.-ra 39 euro fölött. Affiliate.)..
Érdekes kérdés, hogy miért kell filmes lista a börtönös alkotásokról? Nos, azon túl, hogy sokan szeretjük az ilyen típusú filmeket, kétségtelenül színvonalas, érdekes és szórakoztató művek tartoznak ebbe a kategóriába. Persze a különböző filmes listák összeállításakor két kérdés mindig felvetődik az…..
Már én is rendszeresen olvasom Csikós reggeli hírlevelét. Mivel, ha jól értem, Kati alól lassan kirohad az autó, Zsolt megint vadászgat a hirdetési oldalakon és barátian megosztja velem a zsákmányt. Rutinos ember lévén, mindig kerül valami érdekes az asztalra, a reggeli kávém…..
Ezer éve az volt az (egyik) oka annak, hogy elkezdtem írni ezt a blogot, hogy nem találtam olyan tartalmat a nagy magyar internetben, ami a legóról a magamfajta egyszerű, a legóért távolról rajongó embereknek szól. Olyanoknak akiket igazából nem érdekel, hogy mi az a snot, mit jelent…..
depi vol.2 2012.04.26 15:15:01
Furcsa dolog ez a LEGO. Én anno az emlékek, feleségem és a blog miatt kezdtem bele újfent gyűjtögetni, játszogatni. Elkezdődött, szerettem, láttam benne fantáziát és jól éreztem magam a kockák között. Aztán idővel megismertem sok embert a vásárlások, beszerzések alkalmával és elkezdődött valami változás, mert találkoztam furcsábbnál furcsább emberekkel, akik akarva-akaratlanul olyan színben akarták magukat és engem feltüntetni, ami én személy szerint biztosan nem vagyok. Lassan idővel csak kockák és még kockábbak hívogattak, írogattak, és alig győztem őket visszautasítani. Én nem tartom magam ennyire stud őrülnek, de döbbenet emberekkel találkoztam, akiktől magam is megijedtem, komolyan mondom. Aztán a szolid kötözködések, hogy itt egy karc, itt egy folt, satöbbi. Na ekkor lett elegem, azóta (kb 1-2 hónapja) nagyon nem nyúltam a dolgokhoz és egy darabig nem is akarok, mert jópáran megmutatták, hogy ha nem húzok egy számomra normálisnak tartott határvonalat, akkor nagyon rossz irányt is vehet a kezdeti hobbim.

A rövid élettörténetem következtében és az itt tapasztalt erősödő szakmaiság miatt én biztosíthatom a blog szerkesztőit, hogy nyugodtan húzzák meg azt a bizonyos vonalat és tegyék helyre az itteni "menetet". Azzal számolni kell, hogy a blog túlnőtt egy bizonyos ponton, amit még jóakarattal és egyszerűen lehetett kezelni, ez szerintem a kötelező rossz a népszerűség mellett. Ezt meg kell tanulni kezelni, szerintem nagyon jó, hogy ennyire közvetlen levélben írtál erről, Tutuka.
Ebből kifolyólag a megoldást is megtalálod/megtaláljátok, én biztos vagyok benne :-)
Vroom Bitti befejezi 2012.02.16 01:27:00
Abbahagyja a profi versenyzést hazánk egyik legismertebb motorosa, Bitter Sándor. A leginkább utcai és hosszútávú versenyekről ismert Bitti saját Facebook oldalán közölte a hírt és indokolta a döntését:"Befejeztem a versenyzést! A ma este volt a legvégső határidő, amit…..
depi vol.2 2012.02.16 11:10:09
@SomeSeed:
Nincsen rendben, persze. De egyvalamit elfelejtesz. Pénz nélkül ez a munka nem megy, és abból rengeteg kell. Ezt tudta, tudja Ő is, egy bizonyos szintig megy önerőből és szorgalomból. Ha ezt átlépi, onnantól kezdve sodródik a managerek akaratán és döntésein...
Az a baj, hogy kicsik vagyunk, reklámpiaci értéke egy magyar versenyzőnek, sportolónak kevés, ha külföldön végzi munkája nagyobb részét. Ha meg pici vagy és nincsenek jó kapcsolataid, tőkeerős kontraktusaid és kezeseid, akkor ez történik. Persze az, hogy mindez hogyan történik versenyző és szponzora között, az egy másik dolog, én abba nem mennék bele, mert nem ismerem a pontos körülményeket.
depi vol.2 2012.02.16 14:44:47
@plutonic: Gratulálok, hogy a személyemet illetően erre a következtetésre jutottál. Biztosan sokat gondolkodtál, hogy ilyen nagyvonalúan megfogalmazd. Nem tudom, mitől legyek szomorúbb, hogy ilyen híreket olvasok honfitársaimról, vagy hogy a hozzád hasonló embernek szavazatjoga van ennyi ésszel. Nem tudom, hol élsz, mit csinálsz, de nem tudom elképzelni, hogy felelős állást töltesz be, ha egyáltalán dolgozol.
Életem munkagépekre legfogékonyabb korszakát Bólyban, a mezőgazdaságáról (és legó-iparáról !) messze földön híres faluban kisvárosban töltöttem. Lett is eredménye! Kerülhettem azóta bárhova az országban, élhettem városban bárhány évtizedet, a traktorokért, és úgy…..
Az egyik leggyakoribb, szinte minden régi legóval is foglalkozó játékost érintő probléma az elemek elsárgulása. Lassan 2 éve már, hogy ajánlottunk egy eljárást a probléma kezelésére, de nem hiszem, hogy bárkinek ártana a kérdés újbóli tárgyalása. Nfsman osztja meg veletek…..
depi vol.2 2012.02.02 16:33:11
@Llew: Persze, bomlik, attól még maga a peroxid az alapvegyület, lehet hidroxilt egyéb módon is előállítani :-).

Én azt mondom, amit tapasztaltam. UltraSavo tálban lefedve 2 napig, semmi napra kirakás, nagyon szép eredménnyel. De a leírt formula az Oxi-val jól gyorsít, legközelebb ezt próbálom ki, csak Oxi nincsen itthon. Meg most már lassan peroxid sem :-))
depi vol.2 2012.02.02 19:54:27
@melee sc: OK, én ezzel nem vitatkoztam. Szerintem ennyire reaktívra nem kell venni a fehérítést és akkor legyen elég ennyi a tudományból :-)

Párom a Domestosra esküszik, én penésztelenítek, nekünk eleddig ez bevált. Az Oxis jön legközelebb. Lesznek készletek, amiknek elkél.
Ahogy tavaly, én idén sem úsztam meg a karácsonyi legótlanságot. Remélem ti kaptatok ném műanyagot! Jöhetnek kommentben az ajándékok, irigykedni szeretnék! ..
depi vol.2 2011.12.26 10:15:06
@klarky: Tudod volt mostanság az a bankkártya adatlopásos sztori...

Nálunk az a szerencse, hogy a drágalátos párom megveszekedett LEGO őrült, és felébresztette bennem a kisgyerekes régi énemet, ami most csak annyival másabb az idő teltével, hogy van némi pénzmag mellé csoportosítva :-)
Harmadik ablak, megint egy talány. Barna karok, fekete tüskék, egy fekete rúd és némi körítés. Hát ez mi lehet? Összerakom. A tanácstalanság nem hagy alább: hát ez meg mi a szösz? Egy nagyobb modell lába? Egy droid-tank microscale-modellje? Egy rovarlábú droid? S.O.S., aki tudja a…..
Az Árpád-hídra hajtottam fel épp, a buszsávból soroltam át a száguldó autók közé. Félig már lecsavartam a gázmarkolatot a kormányról, de nem bírta tovább a kezem, be kellett látnom: a Gulliver ennyit tud. A sebmérő mutatója ekkor a hetvenegyen táncolt. Még mindig közel…..
A bukócső és a kartervédő leszerelése zsibbasztó művelet, mert néhány csavar a tank alatt van Ha jól számolom, már nyolc éve okom lett volna írni az emberről, aki miatt mégsem utáltam meg a motorozással járó állandó szerelést és szereltetést, a…..
Dömsödi belépett a Magyar Autóklubba, ahol a tagok drágábban kapják az akkumulátort, mint bárki az utcáról. Mai cikkünk blogposztja...