Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pósa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs olyan ember a világon, aki ne fantáziált volna arról, hogy milyen jó lenne belesni mások fejébe, hogy megismerhessük valódi gondolataikat, érzelmeiket, esetleg anyagi vagy bármilyen más hasznot húzzunk ezekből az információkból. Christopher Nolan volt az a rendező, aki arra vállalkozott, hogy…..
Mostanában érdekes módon, több ismerős is feltette nekem a kérdést, hogy mit jelent pontosan a geodéta szó, kik is azok a geodéták, s mi a szerepük az ingatlanpiacon? Ezért, gondoltam, hogy tisztázzuk a kérdést, kik ők, és mit csinál..
JogÁsz A képembe hazudott a TV2 2019.02.08 13:28:03
Megtisztelő meghívást kaptam a Német-, Dán és Izraeli Nagykövetség által szervezett megemlékezésre és dokumentumfilm vetítésre. Az asztalnál (balról jobbra)az izraeli nagykövet, PhD Molnár Judit, Jonatan Jerichow filmrendező, a dán és a német nagykövet A megemlékezés és a dokumentumfilm azokról…..
Ma reggel 13 fokra ébredtünk a szobában. Jó pár napja nem volt már begyújtva a kályhában, de most már be kellett. Mi így spórolunk a tüzifával. Ez nem csak a pénztárcánknak jó, hanem a környezetnek is, hiszen a fa elégetése során CO2 szabadul fel, ami tovább növeli a légköri CO2 koncentrációt, és…..
Pósa 2017.10.30 15:55:46
Ugyanis lehetőség adódik rá. Most csütörtökön, vagyis október 27-én, 17 órától I. Szegedi Kerékpáros Kerekasztal címmel kerül megrendezésre az Ifjúsági Házban (Szeged, Felső-Tiszapart 2.) az az értekezlet, melyen a kerékpározás témakörében érintett felek (köztük a…..
Pósa 2011.10.26 08:09:55
Tisztelt Érdeklődők!

A Kerékpáros Kerekasztal meghívottai közt szerepelnek a Polg. Hiv. Fejlesztési és Városüzemeltetési Iroda munkatársai, a Rendőrség, Közlekedési Felügyelet, Magyar Autóklub, SZKT, az Oktatási,- Városüzemeltetési,- és Környezetvédelmi Bizottság Elnökei, valamint természetesen a Kerékpárosok Képviselői is.
Mivel sok a probléma, és kevés idő áll rendelkezésre, ez alkalommal igyekszünk a két legfontosabbnak tűnő témát körbejárni:

A kerékpáros közlekedés iskolai, - óvodai oktatásának lehetőségeit.
Ennek sajnos folyamatosan aktualitása van, a balesetek miatt!
Egyre többen ismerik fel a cselekvés szükségességét.

A másik téma az általános helyzet, a döntéshozatalokba való rálátás, abban érdemi partnerként való részvételi lehetőség kerékpáros szempontból. Ki milyen szinten, milyen felelősséggel vesz ill. vehet részt a döntéshozatalban.
E téma bár első hallásra kissé, elvontnak és túl elméletieskedőnek tűnik, nagyon is fontos és gyakorlati kérdésekről szól.

Bízunk benne, hogy sikerül egy értelmes, indulatoktól, pártpolitikától mentes, a közös cél érdekében együttműködni hajlandó, és együtt dolgozni képes folyamatot elindítani.
Reméljük, hogy lesz folytatás, és ott már elő lehet venni a konkrét problémákat, településrészenként, helyszínenként is akár, konkrét kérdések, konkrét válaszok szintjén!

Ennek reményében vár minden Tisztelt Érdeklődőt és érintetett, - azaz mindenkit, -
Kohári Nándor Képviselő!

A fentiek reményében tisztelettel:
Pósa Tamás Műszaki Koordinátor