Regisztráció Blogot indítok
Adatok
élesi

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A vészharangok kongása alapzaj lett.” Valóban, minden egyes nappal fáradtabbak leszünk, egyre kevésbé és kevesebben háborodunk fel a napi szintű jogtiprásokon. Ezért is mondja Karafiáth, hogy meg kell válogatnunk, hogy a maradék figyelmünket mire irányítjuk. Ez a politikai hadigazdaság a…..
élesi 2019.03.18 06:05:09
@Larrikin: Nekik lehet a legjobbjuk. Libsevikéknél nincs túl magasan a mérce...
A teljesen elbaltázott és értelmetlen paksi bővítés népszerűsítésére évek óta milliárdokat költ az állam a magyar adófizetők pénzéből. Szemben azonban számos más propagandahadjárattal, úgy néz ki, ebben az ügyben masszív kudarcot vallottak. Hiába használják a saját…..
Tegnapi cikkünkben már kifejtettük, hogy Meghan Markle-nek milyen jogszabályi előírásoknak kellett megfelelnie, hogy hozzámehessen Harry herceghez, viszont a Royal Wedding a feminizmus és a faji megkülönböztetés szempontjából is kiemelt fontossággal bírt.  forrás: Getty Images Mint ahogyan az…..
No, megvolt az választás is vala. 70 %, bizony markáns részvétel - lehetünk is kiadós részvéttel... Komolyra fordítva a szót: a tanulság az, hogy a közpénz nem csupán tao- meg MNB-alapítvány esetén veszítette el közpénz jellegét, hanem mindig. Merthogy ellopják: a kormány, illetve sameszai. A…..
élesi 2018.04.10 19:09:43
@contractor: Azok a tökös szerbek, mi? Akiket az elmúlt negyedszázadban elpicsázott egy sebtiben összerántott, képzetlen horvát haderő, egy szedett-vedett bosnyák iszlamista csürhe, meg pár mezítlábas koszovói albán kecskepásztor? Ne röhögtess már!
Reflektor A Jobbikról 2018.03.05 17:43:37
A jobbiknak nem csak a múltja, a jelene is erősen problémás. A múltat a többségnek nem kell ragozni, össze lehet foglalni röviden: véresszájú cigányozás, zsidózás, gárda, EU-s zászlóégetés mindenféle konstruktív szakpolitika nélkül. Ehhez képest mára a párt elvileg valami néppártosodásba kezdett,…..
élesi 2018.03.06 21:37:30
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: A ballibeknek gazdasági erejük van, nem szellemi. A nyugati tőke mögöttük áll, de már az sem tudja győzelemre segíteni őket.
Ki nem tudja, ki az a Dömdödöm? – Ő Lázár Ervin meséinek egyik hőse, a Négyszögletű Kerek Erdő lakója, egy rendkívül érzékeny kis lény, aki nem tud mást mondani, mint azt, hogy dömdödöm. Ám ezzel képes kifejezni az érzéseit, közölni a többiekkel folytatott társalgásban megfogalmazódott mondandóját,…..
Malmőben robbanás történt egy szórakozóhelyen, ezzel Svédországban a legutóbbi 24 napban 12-re növelve a bombatámadások számát. A migrációval és az iszlámmal továbbra sincs semmilyen probléma - aki mást állít az hamarabb kerül börtönbe mint a robbantgatók. Hillary egyre nagyobb gondban van, ahogy a…..
élesi 2017.11.03 23:18:10
@Free Helicopter Rides: Aki ezeket az agyrémeket kitalálta, lábon hordta ki az agyhalált.
JogÁsz Kövezzetek meg nyugodtan! 2017.10.25 21:41:35
Jogász vagyok, nem tehetek róla. Arról persze igen, hogy jogász vagyok, csak arról nem, hogy sok mindent másként látok, mint a „normális” emberek. Nagyon bátor tettnek tartottam Sárosdi Lilla első, második és talán még a harmadik megszólalását is. Kép: Friss hírek Imponáló őszinteséggel tárta…..
Ugye nem kell sokat bizonygatni, hogy a "görbe" és a "görbít" szavak egy tőről fakadnak, csak a ragozásban térnek el - így ha valaki azt állítaná, hogy a görbe szót a magyar nyelv a szláv grkeb (=aszott) szóból vette (ezt most csak hasraütésből fantáziálom a példa kedvéért, ne keressétek semmilyen…..
Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban, amikor bölcsészhallgató voltam, történt, hogy egyazon évfolyam több szakának összevont szemináriuma alkalmával egyik kitűnő kollégám jogos felháborodásának adott hangot, hogy őt bizony a McDonald’s alkalmazottja letegezte. Ki is fejtette, számára miért volt…..
Tehetetlen dühében önmagát is hajlandó lábon lőni Orbán Viktor kormánya,  hiszen az ország legjobb egyetemét is beáldozná azért, hogy bosszút álljon azokon az intézményeken szemben, melyek euro-atlanti kötődésünk utolsó bástyái. Nekirontott például a jogvédőknek, akik a liberális demokráciák…..
Okoz némi zavart a fejekben, hogy a jelenleg folyó aláírásgyűjtés nem országos, hanem helyi népszavazásról szól, még ha az a hely akkora is, mint Budapest. A fővároson kívül élők - némileg joggal - úgy érzik, hogy az olimpia van akkora horderejű kérdés, hogy erről az egész országot illene…..
Lemond a magyar állampolgárságáról egy erdélyi nő, mert nem ért egyet a kormány menekültpolitikájával és a déli határzárral – adta hírül kedden az…..
élesi 2015.08.05 18:51:43
Olyan, hogy „menekült” nincs, legfeljebb a statisztikákban. Különböző országból különböző céllal érkező embercsoportok vannak, és hogy ezek közül ki a valóban…..
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása. Egyáltalán nem teoretikus, hanem valódi kérdés: miközben a muszlim férfiak tetszés szerinti ruhát hordhatnak, a mi normáink szerint elfogadható-e, hogy a hozzájuk tartozó számos muszlim nőnek Európában is úgynevezett burkát, az egész…..
élesi 2015.08.03 13:31:50
Mivel az Egyesült Államok olyan szívesen szól bele más országok belső ügyeibe a világ bármely pontján, kíváncsiak voltunk, mit szólnak ahhoz, hogy egy állampolgárukkal szemben – az „alkotmányellenes nézeteinek várható kifejtése” miatt – beutazási tilalmat rendeltek el,…..
élesi 2014.10.08 14:50:41
@jm padilla: Az ELTE BTK-n ez a módi.
    „Senkit sem lehet kínzásnak, vagy embertelen, megalázó bánásmódnak vagy büntetésnek alávetni.” Az Európai Emberi Jogi Egyezmény ezen rendelkezésével találta ellentétesnek a tényleges életfogytig tartó szabadságvesztést a Strasbourgban működő Európai Emberi…..
Mi is áll valójában az idei Eurovíziós Dalfesztivál mögött? Téves a homoklobbival vagy a nyertes személyével foglalkozni. Itt valójában nem a homoklobbi vagy az osztrák szörnyeteg a gond. Mindenki védi saját magát és saját maga érdekeit. Ezzel semmi gond. Viszont a társadalom…..
Ha a magyar baloldalon csak egy olyan ember lenne, aki a Linkspartei pártelnökének szónoki képességeit megüti, reményteli lenne a hőn áhított megújulás. A Mandiner Frankfurtból jelentkezik: a német baloldali populista párt a bankárváros zsúfolt bevásárlóutcáján tartott…..
élesi 2014.05.20 07:07:16
A genitális megcsonkítás   FIGYELEM! FELKAVARÓ TARTALOM! Évente hárommillió nő és kislány esik át nemi szerv csonkításon (Female Genital Mutilation – FGM), azaz női körülmetélésen. A nemzetközi jog szerint a procedúra a nők és gyerekek elleni erőszak, illetve…..
Gyurcsány Ferencet sok mindennel lehet vádolni, de hogy kicsinyhitű lenne, azzal semmiképp. Pártja a májusi európai parlamenti választásra nem csak három mandátum elhódítását tűzte ki célul, de az egész Unióra kiterjedő egyházüldözést ígér, és nyíltan az Európai…..