Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[-_-]

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy év próbaidő próbára bocsátás. Tessék ezt ízlelgetni egy kicsit, nem szarkupac, lehet. Egy év próbaidőt  próbára bocsátást kapott Puzsér Róbert, mert azt mondta Hajdú Péterre, hogy egy szarkupac. Azt is mondta rá, hogy klinikai pszichopata és takonygerincű antihős, de…..
- avagy az ösztönök harca - A cikk első része Térjünk vissza azokra a kutatásokra, melyek oly egyértelműen állítják, hogy együttélésre feminimebb, míg legtermékenyebb napjaikon, utódaik apjául magas tesztoszteronszintű, maszkulinabb, domináns férfiakat választanak a nők. Mit kell egyáltalán…..
„Afară, afară cu ungurii din ţară!”(Ősi román rigmus) Többszöri halogatás után megszületett az UEFA fegyelmi döntése a 2014. október 11-i Románia–Magyarország mérkőzésről: az európai szövetség mind a román, mind a magyar csapatot pénzbüntetésre, valamint részleges…..
Ma mentem az Üllői úton, egyszerűen csak bambultam, egy jóleső reptéri fuvar után. Kellemes idő, viszonylag jó bevétel, gyenge forgalom. Egyszóval, finom kis nyugalom. Ebből az idillből egy pillanat alatt kizökkentem, szembejött velem egy sárga taxi, ettől még nem zuhantam volna…..
Vöröskarom Kicsi fiú, hol a baj? 2012.11.27 20:24:29
Kinagyítom a képed, és nézegetlek. Csúnya nem vagy, sőt, úgy látom, abszolút biztos vagy benne, hogy nálad szebbet és okosabbat anya még nem szült a földre. Ezt biztos anyukád is így gondolja. Egyikőtöknek sincs igaza. A külföldön tanult eminens magabiztossága,…..
  Bár most a Jobbik vette fel a '90-ben elejtett szálat, azért a közvetlen elnökválasztás gondolata csak ott motoszkál a magyar néplélekben. Sőt, azt kell mondjam, az integráló személyiség eredetmítoszához sokkal jobban passzolna a közvetlen néptől származtatott…..
De tényleg... Régen jelentkeztünk már, az utolsó bejegyzésünk óta lett tandíj, és jelentősen csökkentették a hallgatói keretlétszámokat. Két vérszegény tiltakozó akciót láthattunk, az egyiket a HÖOK szervezete - leadminisztrálandó az érdek-képviseleti…..
  A Baross tér állapota 2012. február 17-én reggel, a négyes metró építésének ötödik évében (via pnxntdd). És ugyanez pont száz éve, 1912-ben a hajtás után.   Tudván a téma kimeríthetetlenségéről, úgy döntöttünk, sorozatot indítunk hazánk folyamatos…..
[-_-] 2012.02.17 12:32:31
Az azori kiruccanás után a megyei közgyűlési elnökök okosan lapítanak....egyet kivéve. Lasztovicza Jenő úgy érezte, itt az ideje előbújni az ismeretlenség homályából. A Veszprém megyei Önkormányzat honlapján ez a pozitív hír fogadja a látogatót:   Aztán máshol…..
[-_-] 2012.02.17 12:19:17
Kérem szépen, lassan tényleg kiderül, hogy minden valóságshow-szereplő megpróbált karrierje során megélni a testéből, most éppen Aranypart Ada, a Viasat tavaly nyáron a Balatonon forgatott trashreality műsorának egyik szereplőjéről került elő egy link, amin igencsak mosolyogva villant melleket és…..
[-_-] 2012.02.17 12:15:17
  Mivel a gazdasági válságnak vége, Hannes Swoboda képviselő is ráér az Echo TV műsorával foglalkozni. Az európai szocialisták zsír új frakcióvezetője napirend előtt arra kérte az Európai Parlament szocialista elnökét, hogy azonnal intézkedjen Bayer Zsolt kijelentései…..
 Jennifer Aniston nem az a vetkőzős fajta. Amennyiben mégis ledobná a textilt, akkor azt nagyon szolidan, de annál dögösebben tenné, vagy tette. Legutóbbi GQ címlapja is biztosan emlékezetes maradt a magazin férfi olvasóinak - merthogy, egy szál piros-kék-fehér csíkos…..
[-_-] 2012.02.16 21:59:22
Már a köztévére költözés előtt lehetett tudni, hogy Fábry Sándor, az RTL csütörtök estéjének egyik állandó darabja átalakítja műsora formátumát, sokkal kevésbé lesz bulváros, inkább értékeket próbál közvetíteni - bármit is jelentsen ez Fábry esetében. A megújult…..
 A Hallgatói Fórum sajtónyilatkozataA Hallgatói Fórum válasza az EHÖK nyilatkozatára20:18 - Tehát a Hallgatói Hálózat hétfőig adott haladékot a kormánynak, hogy az visszavonja a felsőoktatást érintő intézkedéseit. Amennyiben ez nem történik meg, akkor a továbbiakban…..
[-_-] 2012.02.16 19:11:49
@Never: Úgy-úgy.
Az éhségmenet résztvevői kulturális követeléseket is harsogtak, és munkahelyek mellett igényes elektronikus partykat követeltek Miskolcra.  A tüntetés résztvevői közül a legtöbben azt nehezményezték, hogy a napokban több Grammy-díjjal is kitüntetett Skrillex a borsodi…..
[-_-] 2012.02.16 00:42:28
@labdaseggű vörös démon: Akik miatta hagyták el Miskolcot, azokat állítólag nem engedik vissza.
Sajnos nem volt annyi vér Zsiga Marci pucájában, hogy azzal védekezzen, hogy ő úgy hallotta, hogy azt kérdezik tőle, hogy meg lehet-e élni napi 47 ezer forintból, és csak erősen számolt fejben, hogy 31 x 47 ezer az mennyi is egészen pontosan ... ehelyett inkább úgy gondolta, hogy…..
[-_-] 2012.02.16 00:40:02
A fiatal argentin tehetség háromszoros aranylabdásként immár egyedül is el tudja látni nemesfémmel az Vámház körút 9-et. Klapka György bizakodó. "A világ bányai lassan kimerülőben, de Messiben benne van még néhány kiváló év, és az ezek mellé járó Aranylabda, úgyhogy…..
[-_-] 2012.01.13 05:31:00
Legalábbis nagyon-nagyon-nagyon reméljük. Ha igaz a HVG.hu plágium gyanúja, Schmitt Pálnak le kell mondania. Nincs mese! (Ha nincs plágium akkor is rosszul szarul végzi a munkáját - kivéve a demokrácia lerombolását - véleményünk…..
[-_-] 2012.01.13 05:30:13
@pirimogyoró: Miért? Az egyik egy mocskos besúgó tégla, a másik meg egy karrierista, opportunista seggnyaló féreg. Nincs olyan nagy különbség.
Saját gyártású, animációs minisorozatba kezdett a Comedy Central - tudta meg a mediainfo.hu. A csatorna programigazgatója, Litkai Gergely szerint az És Ubul című sorozatnak fontos szerepe lesz a Comedy Centralon. A sorozat executive producere, Csornay Péter elmondta, "Ubul, egy…..
"Csak némi figyelmet" szeretett volna kapni Bajnai Gordon volt miniszterelnök a kormány kritizálásával. "Február elején jön ki az első, Kapus Gordi megérkezett című mulatós albumom, ehhez szerettem volna egy kis sajtófigyelmet" - vallotta be a Haza és Haladás…..
[-_-] 2012.01.11 17:25:09
Az MSZP igényt tart a volt miniszterelnök mindkét lábára, a mellizmára és az egyik heréjére. A többit viheti a Demokratikus Koalíció. Úgy tűnik, hogy nem megy zökkenőmentesen Gyurcsány Ferenc távozása az MSZP-ből. Bár Gyurcsány kijelentette, hogy egyetlen gombostűt sem…..
[-_-] 2011.10.25 21:31:58