Regisztráció Blogot indítok
Adatok
georgie

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Álamfő 2011.03.19 16:41:00
Schmitt Pál köztársasági elnök úr tavaly szeptemberben Bécsbe utazva megállt a hegyeshalmi Paprika Csárdában, gondolom evett-ivott, majd egy kedves kis üzenetet hagyott a helyi "hírességek falán"... Hát igen, necces ha nincs a szövegíró stáb a háta mögött, és…..
A Ron Howard-Brian Glazer duó szeptemberben jelentette be, hogy három mozifilmben és az azokat összekötő két tévés évadban kívánják elmesélni Stephen King közel négyezer oldalas, posztapokaliptikus pszeudowesternjét. A formabontó adaptáció megértéséhez ráadásul mindent meg…..
A legnagyobb japán dokumentarista szuperhős-abszurdjával Matsumoto Hitoshi sikeresen ledöbbentette a fél világot, kezdve a Cannes-i kritikusoktól az idei Titanic fesztivál közönségéig. A Japánban eddig inkább csak televíziós személyiségként és komikusként ismert író-rendező…..
B− Juki Kaori: Angyalok menedéke 1. Delta Vision, 2008, 250 oldal, 1990 Ft.   Álomba merült Isten, felbolydult égbolt, bukott angyalok és egyéb különös lények, magánéleti és iskolai problémákkal küzdő gyerekek, incesztus veszélye, sorozatos és titokzatos gyilkosságok,…..