Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZitaAnya

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 El sem hisszük, hogy idáig is eljutottunk, vagyis hogy hazamegyünk.Ezt azért mondom így, mert szinte hipp-hopp, eltelt ez a 7 hónap. Észre sem vettük és az első egy-két hónap után már kialakult az életünk, a napi, heti rutinunk. Lényegében új életet kezdtünk és most azt…..
Na ez a reggel is igen jól indult....kezdve onnan, hogy reggel dörzsölöm a csípát a szememből látom, hogy egy AKKOR PÓK VAN A MOSOGATÓBAN!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Gondoltam magamban...vagyis majdnem sikítottam, de ugye azt hajnalban nem kéne,mert a…..
A mai napon reggel Kerstin helyett egy új tanár fogadott minket: meg is lepődtem. Egy kb 51 és 56 év közötti férfi. Kiderült, hogy csak helyettesíti Kestint. Tony Papadopulos Athénből, ott is és még Rómában is diplomázott. Nagyon szimpatikus férfi, ott tanít a suliban, csak…..
Igaz, hogy vasárnap van, de csak most volt érkezésem, hogy írni tudjak. De ennek is nagyon örülök....Soooo... lényeg, hogy pénteken reggel korán keltünk, a változatosság kedvéért ( : )) ) melót kerestünk a neten, majd elindultunk, hogy megnézzük az Ausztrál…..
Sziasztok Kedveseim!Picit felhalmozódott a tennivalónk....munkát keresünk ezerrel!! És mire hazaérünk hullafáradtak vagyunk, majd vacsi és házit csinálunk kétezerrel.Nagyon jó a suli, a tanárunk, nekem Kerstin, nagyon aranyos és a csoporttársaim. Nagyon sokat nevetünk és…..
Elindulás: elindultunk elbúcsúztunk mindenkitől.Először Edina jött ki elénk, zsepis integetéssel búcsúzva, majd a Hansa előtt suhantunk el és annyira aranyosak voltak a kollegáim, szintén zsepivel integettek!! Majd Mártival találkoztunk szintén zsepi lóbálással köszöntünk el…..
Sziasztok kedves Blogolvasók!!!Azt hiszem, hogy már a finishben vagyunk. Nem keveset dolgoztunk érte, ez az egész álom 2009-ben kezdődött és most, 2011.októberében végre teljesült.Most egy picit hátra dőlhetünk és élvezhetjük (naggyon) a bepakolás folyamatát. Bár meg kell, hogy…..