Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gzp

405 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
gg.blog.hu Az utolsó simítások 2013.04.25 07:23:32
2007 elejére tulajdonképpen minden új ötlet, részlet, irány összeállt, ami a mai Indexet meghatározza, már csak annyi maradt, hogy rádobjuk az utolsó néhány kanál maltert az elkészült épületvázra. Amit akkor és ott finalizáltunk, az az onnan következő hat évben verhetetlen…..
Pénteki ez a gyönyörű hasraesés, igaz, jobb lett volna a 'kis vidámság' rovatba erre a ködös, nyomott hétvégére, de annyira jó újra és újra visszanézni, ahogy Dombóvári Vanda fontoskodva kilép az ajtón, aztán két másodperc múlva tanyázik egy akkorát a lila…..
gzp 2009.11.23 17:37:50
A háromkerekű motor hosszú ideje a legnagyobb példányszámban eladott jármű Magyarországon, csak nem veszik elég komolyan. Rádaásul mindneki azt hiszi, hogy kínai tömegcikk, pedig hazai termék, és már azt is megérte, hogy a magyar valóságra tett mélylélektani hatása miatt…..
Euroring, időmérés, két eltökélt majom és két kicsi, de erős Alfa. Nincs más megoldás, csak a verseny. Házon belül állítottuk egymással szembe őket. A 155 lóerős Mito új, erőtől duzzadó és modern, de vajon megállja-e a helyét a sokat látott, ordas 150 lóerős 145 QV-val…..
gzp 2009.05.05 16:39:45
@Antenna: nem fogod elhinni, de a 145-ösök már egyáltalán nem rozsdásodnak, a 33-asom, na az halál volt tényleg. A boxert én is sajnálom, de a TS-motor is tök jó, csak egy gyartyacsere van egy V8 árában.
Amikor elindult ez a széria, az optimisták közé tartoztam. Bár eléggé zavart a korhatár 12 évre való levitele, ezzel az irritáló minisztárok és wannabe szüleik felbukkanása, de reméltem, azért valami maradt a régi, igenis veretes hagyományokból.Sajnos azonban nem sok. Az egyik,…..