Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Tom

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
Dr.Tom 2013.08.02 03:45:10
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
Dr.Tom 2013.04.12 19:01:22
@marsha:

Hollandiában tanulsz? Nem zavarna ha pár kérdéssel hozzád fordulnék? Szeptembertől én is ott kezdek :)
Többször végigolvasva Attila Svájcból érkezett levelét, próbáltam olyan mondatokat (aztán már csak egyet) találni benne, amivel nem értek egyet – nem sikerült. Ami tulajdonképpen végtelenül szomorú. Hogy miért, az rögtön kiderül. "Sziasztok, jó napot…..
Dr.Tom 2013.04.07 02:06:08
@cougarcat:
"Kedves Attila!

Az alábbi kommentek is csak Téged igazolnak. Ennyi korlátolt, bigott, buta embert, ami Mo-n van. :( Amikor én voltam fiatal több mint húsz évvel ezelőtt, ugyanigy éreztem és már nem szivesen megyek vissza látogatóba sem. Te még látod a "tehetséget", én már azt sem. Sok szerencsét új életedhez."

Abszolút egyetértek. Szörnyű volt olvasni a kommenteket (valószínűleg utoljára).
Hosszú szünet után ismét elrajtolt a tavalyi év egyik legjobb sorozata, ami a második évad nyitóepizódjával még magasabbra tette a lécet. Kaptunk új szereplőket, többen visszatérnek a megelőző 13 részben megismertek közül (erről itt írtunk), a minisorozat jelleg miatt pedig…..
Tegnap este publikáltam egy posztot, amiben leírtam az RTL Klub Híradó Couchsurfing riportjáról szerzett forgatási élményemet. A posztban eredetileg közzétettem egy beszélgetést, ami az operatőr és közöttem zajlott az autóban útban a CS party felé. A dialógusunk alatt szóba…..
Az érettségizők idén egy vaskos, szép kiállítású kötetet, Magyarország alaptörvényének díszkiadását kapták az oktatási államtitkárságtól, és egy szép levelet az államtitkár asszonytól. Egy könyv 10 ezer forint és 90 ezren érettségiztek ... hoppá, hát itt is…..
Dr.Tom 2012.07.10 00:50:23
@zigzeg: Annyiért a Fidesz szerette volna eladni :)
Az én ajánlatom, hogy a Hoffman Rózsa bartnémtól kapott könyvet (levelével) 130 Ft-ért is odaadom annak, aki licitál :)
Dr.Tom 2012.07.13 12:32:49
@Ásó[Mosó]Maci (Dr. nélkül):
Ez legyen a legnagyobb probléma! :)
A fenti videó kiválóan illusztrálja, mennyire érthetetlen, hogy Charlie Sheen új sitcomja az FX-en fut, azon a csatornán, ahol Louis CK ilyen jelenetekkel tarkítja a Louie című sorozatát. Kötelező darab.…..
Ami még kimaradt: Marhára unom, hogy a videóknál a kommentek fele válaszolgatós, de mindig csak az egyik oldalt látom és fogalmam sincs, hogy miről is szól az egész. Jó volna, ha előhívható volna a másik oldal is...  Az a baj, hogy hiába vannak jóval…..
December 25-én délután kerül először adásba A Szövetség című, bibliai témájú műveltségi vetélkedő az m1-en. A műsorba már keresik a jelentkező családokat a közszolgálati csatornákon. A műsor nem agitatív vagy hitoktató céllal készül, hanem szórakoztató produkciónak,…..