Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shang

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazudni, elkenni dolgokat nem szép dolog. Akkor sem, ha a közpénzből fenntartott királyi tévé csinálja, és akkor sem, amikor az állami bank segítségével megvásárolt kereskedelmi tévé, sőt, akkor sem, ha egy független kertévé teszi. Etikusnak meg végképp nem az, de hát az “Orbán nem geci” videóban…..
shang 2016.03.21 10:54:14
@csak egy néző:
Ezt is mondta, mert egyebet nem tudott mondani valószínűleg.
Kínos kérdésekre mindig ugyanaz a válasza: Magukat is a Fidesz fizeti.
Gerinctelen, arrogáns kis pöcs.
shang 2016.03.21 13:51:46
@csak egy néző:
A terelés mindig bizonyíték arra, hogy jó helyen kaparászik az újságíró. De ha a terelést nem üti le, az meg arra, hogy leginkább blöfföl - ami általában azért bejön.
Viszont az oknyomozó újságírás nem ér véget a kaparászásnál és az ügyes blöfföléssel. Nem elég, hogy találunk valami gyanúsat, és az alany arcába kérdezünk. Mert nagy pofára esés lehet belőle, ha az illető véletlenül tisztességes (az újságírók szerencséjére ez még nem fordult elő magyar politikussal).
Például, ha Juhász tényleg igazolható jövedelemből, piaci áron, tisztességes bérleti szerződéssel bérelné a lakását, nem jött volna ki a sodrából, hanem szép higgadtan megválaszolt volna minden kérdést, az interjú meg a készítőjével együtt megy a kukába.
De volt olyan ostoba, hogy közzétette a teljes szerencsétlenkedését, így felvetett egy csomó további kérdést, amire a válaszokat persze már lusta kinyomozni az egyszeri újságíró - persze nem csoda, olyanok oktatják az oknyomozást, mint Kunfalvi.
Pedig ezzel kéne kezdeni, mielőtt nyilvánosságra hozzák az ügyet. Nyomozással. Aztán, amikor valaki gazdag rokonokra, meg titokzatos támogatókra hivatkozik, meg lehet lengetni előtte a gyűjtött adatokat: Mennyiért bérli a lakást? Az a valódi értéke? Ha nem, mit vár cserébe a bérbeadó? Kik a támogatók? Mit várnak cserébe? stb. stb. Szíjjártónál, Rogánnál, Lázárnál sem láttuk ezeket az adatokat, ezért olyan ártatlanok ők is, mint ez a fószer.
Az Éden Hotel harmadik évadának legnagyobb botrányában szenvedő alanyként megjelenő Stumpf Nóra a decemberben leforgatott események után először most szólalt meg a nagy nyilvánosság előtt. Aki az eheti Heti Válasznak adott interjútól azt várja, hogy kulisszatitkokat,…..
shang 2015.07.16 12:01:27
„Nem Szelestey Lajos szerencsétlen mondatával, hanem a kormány gyalázatos menekültpolitikájával kellene foglalkozni a médiának Bolgár György szerint, aki védelmébe vette Klubrádiós kollégáját a mai Magyar Nemzetben.Mint azt mi is megírtuk, Szelestey múlt héten helyettesítette…..
Ha valami jó történik a magyar kortárs kultúra, hagyományőrzés, műemlékvédelem, minőségi oktatás és hitélet metszéspontjaiban, akkor az Pannonhalma. A dunántúli hegyen több mint egy évtizede zajlik egy csodálatos, nagy léptékű és izgalmas kulturális újjászületés, hogy…..
Hanna vagyok. Menekültek leszármazottja. Anyai nagyapám ősei francia hugenották voltak, a protestánsok üldözése miatt hagyták el hazájukat, és a már akkor is vallási türelmet gyakorló Erdélyben telepedtek le. Hugenották lemészárlása Szent Bertalan éjén 1572. augusztus…..
Az, hogy a konzervatív oldal, és a Fidesz seggéből a nyelvét csak elvétve és akkor is nagyon rövid időre kihúzó haveri sajtó számára a homoszexualitás egy olyan métely, amit titkolni kell, mint a búcsúban megesett unokahúgot, vagy a református nagybácsit, aki ki tudja mit…..
Annyira meg vagyunk hatódva, hogy nem is tudjuk hogy vezessük fel ezt a posztot. Mi lesz velünk a sok végeláthatatlan hitegetés nélkül? Mostantól jó ideig nem tudunk nap mint nap új Rolling Stones-pletykát kirakni, nem tudunk nevesincs forrásokra hivatkozva hírt írni a közelgő…..
shang 2012.10.11 15:53:22
Napi Borzasztó Szóvicc Ábrázat 2012.09.27 14:44:56
ÖnarcgépÜdv: El Visco Stello ..
Szerintem nem kell mellékelnem a megfejtést. Remélem, még nem volt.   Üdv: phranxinatra   Kedves phranxinatra! Fogalmam sincs, hogy mi a megfejtés, úgyhogy kiteszem a képedet. ..
shang 2012.08.28 08:21:40
medwe szilánkok Vaccpaör 2010.04.08 01:09:00
Ujjé, a Gödörben nagyszerű! Nőnapon nyílik ott egy kiállítás tárgyakkal, amelyek az elmúlt száz évben megkönnyítették a nők életét. A feministák a kiállítás témájára fittyet hányva demonstrálni kezdenek a nő szerepének félremagyarázásával okozott társadalmi károk…..