Regisztráció Blogot indítok
Adatok
muhahaha

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltúlozzák a hétvégi hó-előrejelzéseket az amerikai és kanadai síközpontok, hogy több látogatót vonzzanak - mutatta ki két amerikai közgazdász. Jonathan Zinman és Eric Zitzewitz maguk is síelők: a tanulmány megírásának ötlete akkor merült fel bennük, amikor az ígért 15…..
muhahaha 2010.01.30 13:26:12
Szinte mindenki találkozott már ilyen esttel, de legalábbis a szomszéd keresztanyja lányának a férje már mesélt hasonlót: trükkösre akarta venni a biztosítást a delikvens, aztán:a., - sikerült és nagyot kaszált/lényegében újjáépítette a romot a biztosítási pénzbőlb., -…..
hirdetés A mosógép ránézésre legalább automata volt, de rég ehetett utoljára ruhát, gondolom, ezt használják a bristolosok is gumikéder-puhításra, mint minden jófajta restaurátor. Meg talán a szövetbelsőket is ebben tisztítják, de erre nem mernék megesküdni. A Fagor…..
Angol sajtóhírek szerint óriás Moto Guzzi készül. Daniele Torresan, a cég kommunikációs vezetője elmondta, az amerikai kereskedők folyamatosan kérik tőlük, hogy még nagyobb blokkot fejlesszenek. Ha tehetnék, a Harley-Davidson vevőit csábítanák el és versenyeznének a frissen…..
Miután múlt pénteken kiszivárgott a hír, Steve Jobs engedélyt adott orvosának, Dr. James D. Easonnak, hogy részleteket közöljön jelenlegi egészségi állapotáról.Mint kiderült, orvosi értelemben Steve Jobs a májátültetési várólistán a legnagyobb kockázatnak volt kitéve,…..
muhahaha 2009.06.24 09:57:24
Ó, miért? Miért? Mikor a szerkesztőségben már így is BMW-buzinak vagyok kikiáltva? Mégis pont velem történik meg, hogy TéZé – micsoda merénylet – a könyöklőben turkált, míg álltunk a rakparti dugóban ma reggel. Egy 15 000 kilométert futott, sokmilliós autóban. Én…..
Az újbudai képviselőtestület szerdai, alkoholtilalmat bevezető rendelete után további intézkedéseket tervez bevezetni a kerületben. Mint ismeretes, csütörtök óta a XI. kerületben sem tarthatnak nyitva éjjel azok a boltok, amelyek alkoholt is árulnak. A polgármester ugyanakkor…..
Modorosblog A budai Hegylakó 2009.05.20 12:45:00
Már több posztban előjött az a számunkra alapvető nyelvhasználati probléma, miszerint a "pesti" nem egyenlő a "budapesti"-vel. Most anélkül, hogy ismét állást foglalnék (megtettem már elégszer), inkább ismerkedjünk meg a budaiak klasszikus, de kevésbé ismert…..
Belsőség Koreai nepperűzők 2009.05.18 16:44:00
Azt mondják, németül nem lehet igazán jól káromkodni. Tény, hogy a magyar nyelv lenyűgözően változatos kifejezéstárával nem vehetik fel a versenyt, van azonban néhány nagyon praktikus szavuk, melyek egészen összetett dolgokat sűrítenek néhány karakterbe. (Persze igaz ez…..
muhahaha 2009.05.18 17:35:06
St. Louis-ban Casey Ray, egy helyi szépségszalon tulajdonosa két teljes forgatókönyvet is talált egy kukában. Egyikük a tavaly viszonylag nagy pénzügyi sikert aratott Twilight folytatása, a Twilight Saga: New Moon volt. Casey egy ideig úgy gondolta, hogy elküldi egy országos…..
Van ez a remek reklámsorozat, amiből kiderül, hogy a windowsos számítógépek olcsóbbak - nem jobbak, nem szebbek vagy megbízhatóbbak, hanem olcsóbbak, aminek a gazdasági világválság közepén persze van némi üzenetértéke. Amióta a Microsoft elindította a kampányt, egyre-másra…..
muhahaha 2009.04.16 19:20:09
Várjuk, hogy Sas Józsi és a Defekt duó is fölüsse a fejét a Comedy Centralon. De minimum Kató néni. Ez nem egy friss sajtóközlemény, csak óvatos előrejelzés, rossz hír ugyanis, hogy a Comedy Central tematikus hétvégéinek sorában jövő héten az Irigy Hónaljmirigy következik.…..
Belsőség Barom, kamionnal 2009.03.05 12:16:00
Alapjában véve nincs bajunk a kamionsofőrökkel, sőt, vannak köztük mega jó arcok, mint pl. az örökifjú Géza és persze vannak hőzöngők is, akik magyaráznak. De biztosak vagyunk benne, hogy nincs az a fuvarozó, aki ezt a barmot védelmébe venné. Romániában már felkavarta a…..
Kétségem sincs afelől, hogy a piackutatások iszonyat fontosak a marketing- és kommunikációs szakma egészének, és a legkisebb apróságok is fontos információforrások lehetnek bizonyos esetekben. Amilyen következtetéseket azonban az adatokból néha le tudnak vonni a kutatók,…..
Könyvek minden mennyiségben: elsőként egy indiai antikvárium hirdetései: Az alábbiak pedig egy ecuadori könyvesboltot hirdetnek, a szlogen: Élet következmények nélkül. (Ami arra utal, hogy az olvasással bárkivé válhatunk, anélkül hogy aggódnunk kellene…..
Néhány napja váratlanul egy hatalmas kerékpáros vasszobra jelent meg a Dunában, a Margit híd déli oldalánál. A filmen is megörökített alkotásban nem a nagyjából 15 méteres magassága a legmeglepőbb, sőt, még csak nem is az, hogy senki nem tudta, hogyan került a mozgó…..
muhahaha 2009.02.23 13:46:09
Belsőség Szűrőnek már jó lesz 2009.02.05 13:45:00
Idestova három hete dolgozik nálunk a 300-as kombi zőccséges, pár dolgon már túl vagyunk együtt. E háromból majdnem egy hetet úgy töltöttem, ahogyan Petőfi nagyon nem szeretett volna meghalni – ágyban, párnák közt. Hiába, a kis bacik egyre erősebbek, akármennyi vitamint is…..
Belsőség Ha szakadt, takard el! 2009.01.30 01:43:00
  Büdös, szakadt, repedt, felesleges pilácsok világítanak? Reménytelen rendbe tenni a belsejét. Segítünk eladó autód belét legalább a vevők számára emészthetővé tenni. Persze a korrektség szobrát nem rólunk fogják megmintázni, az biztos. Vélemények az azonos című…..
addict Obamásítsd magad! 2009.01.28 15:00:00
Az elnökválasztási kampány sok dologról marad emlékezetes, de ezek közül vitathatatlanul az egyik Obama portréja, amely egy pillanat alatt kultikussá vált. Sokan már Warhol portréihoz hasonlítják, ami talán túlzás, de hogy Shephard Fairey képzőművész által készített, és egy…..
Az elmúlt napokban elég sok oldal vette át a hírt, hogy az Apple 15 colos szupervékony laptopot készít, ami persze nem lehetetlen, de borzasztóan fantáziátlan lépés lenne a cégtől: már az eredeti modellnek is inkább 12 colosnak kellett volna lennie, akkor vékonyságával igazi…..
Belsőség Szerda esti sikoly 2009.01.21 18:19:00
Tavaly júniusban nyúltak egy nagyon picit hozzá a 997-eshez, éppen csak finomítottak a formán, a lemezek alatt viszont annál többet dolgoztak a Porsche mérnökei. Közvetlen befecskendezést kaptak az átalakított bokszermotorok és végre megérkezett a duplakuplungos PDK-váltó is.…..
muhahaha 2009.01.22 10:37:55
@AtoszMester: pont ez tűnt fel nekem is! elől nagyképernyős navi, hátul meg bukócsövek?? valahogy nagyon hülyén hatott:)
Idióta kacatok Breitling Obama 2009.01.20 12:28:00
Minden valamire való elnöknek kell saját óra, amit később jó drágán el lehet adni a kiválasztottaknak. Egyébként határozottan nem rossz órát hoztak össze, csak éppen nincs 20 000 dollárom rá, ha lenne akkor sem erre költeném.Breitling..
muhahaha 2009.01.20 16:54:15
A Steve Jobs egészségére vonatkozó pletykákat nem vagyok hajlandó megírni, viszont az tény, hogy hat hónapra lelépett, és a részvényesek emiatt neheztelnek. Pert fontolgatnak, amiért az Apple nem tárja nyilvánosság elé Steve Jobs egészségi állapotára vonatkozó részleteket.…..
Árokásó Top100 Hardy Mihály 2009.01.17 17:31:00
Épp nézegettem, hogy a fenti úriember kimaradt a gyűjteményünkből, pedig ha valaki, hát ő biztosan emeli illusztris társaságunk fényét. Nem hiszitek? Akkor olvassatok! Egy kis előzmény: Hardy Mihály két és fél évtizeden át dolgozott televíziós újságíróként. 2003 és…..
muhahaha 2009.01.18 11:59:09