Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cselo

0 bejegyzést írt és 551 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A teljes hazai lakásállomány – családi házak, panel és nem panel társasházak – összesen 152 petajoule energia-megtakarítási potenciállal rendelkezik a fűtés és használati melegvíz előállítása terén – mutat rá az Energiaklub NegaJoule 2020 projektjének kutatása.…..
Cselo 2011.11.05 08:13:57
@Donor: nem ez az igazi probléma. Ha te és még jónéhányan meg tudjátok csinálni a jó hőszigetelést és egyebeket, örüljetek neki, én is örülök. De! A cikk úgy állítja be, hogy a hülye magyarok nem akarnak jót maguknak és nem végzik el a házukon az energiaracionalizálást. Pedig dehogy nem akarják, illetve szeretnék! Csak nemzetgazdasági szinten összesen nincs annyi pénz, ami erre elég lenne. Pont most jönnek ezzel - egyébként a hőszigetelőanyag gyártó lobbi által kierőszakolt - energia tanúsítványra vonatkozó előírással, amikor az embere a túlélésért küzdenek, a napi élelmiszer megvásárlása is gondot okoz a legtöbbeknek. Valóban fontos lenne országos szinten a lakások energia fogyasztását mérsékelni, de jelenleg nem ez a legégetőbb dolog.
 Kedd délután 247 felett járt az árfolyam, ami már elviselhetetlen feszültségeket okoz a svájci frank alapú hitellel rendelkezők számára. A probléma ugyanakkor régen túlmutat az egyénen, rendszerszintűvé nőtte ki magát, ami gazdasági és társadalmi katasztrófával…..
Cselo 2011.08.05 09:50:02
@neoteny: csakhogy a kormány a füle botját sem mozdítja
Cselo 2011.08.05 09:51:22
@apátok faszát!: nem leszel népszerű, azért erre számíts!
Cselo 2011.08.05 09:57:32
@avc: hiába erőlködsz, akkor sem fogom olvasni a napi.hu-t!
São Paulo egyik szofisztikáltabb, kertvárosi kerületében, egészséges távolságra a belváros burjánzó felhőkarcolóinak monolitjaitól építette fel saját álomkunyhóját a venezuelai származású építész/designer Pedro Useche. A környék természetes vegetációja tálcán…..
Az árfolyamgát, a nemzeti eszközkezelő és más félmegoldások után október 1-től végre engedélyezik a svájci frank hitelesek aktív eutanáziáját – jelentette be Matolcsy György. A Kevorkian-tervben más lépéseket is terveznek: amennyiben a svájci frank átlépi a 250…..
Én komolyan nem tudtam, hogy a MOL el van veszve, hogy így vissza kellett szerezni áldozatos munkával. Azért végül sikerült megmenteni a kis szemünk fényét, és bár Orbán Viktor úriemberhez méltó módon nem akart belemenni a ronda részletekbe, finoman utalt rá: óriási tettet…..
Cselo 2011.05.25 10:05:41
@Le_Penseur: Dehogynem látok. Minden, amit leírtál logikai bukfenc, csúsztatás, porhintés! Mind azon a már régen megbukott liberális érvelésen alapul, hogy az állam rossz gazda. Ja, hogy például a Budapesti Vízművek Rt. állami tulajdonú cég? A francia állam nem rossz gazda? Csak a magyar állam a rossz gazda? Vagy netán a horvátok miért is ragaszkodnak a nemzeti cégeikhez? Talán ők is dzsentri ostobák? Nem! Azok a magukat liberális közgaszdásznak mondó emberek az ostobák.
w A világtalan város 2011.05.19 06:15:00
Megjött Roosevelték levele. (A teljesen hülye olvasóknak itt jelzem, hogy nem azonosak a Rotschildokkal, úgyhogy a zsidózás legfeljebb áttételesen alkalmazandó.) Roosevelték amiatt siránkoznak, hogy megszűnt az elnökről elnevezett tér Budapesten. Nem kell emiatt cidrizni amúgy,…..
Cselo 2011.05.19 15:31:58
@Borenbukk: Ja? Te is felsőbbrendű vagy? Így már értem! Mi szegény, alsóbbrendű magyarok ne szóljunk bele a felsőbbrendűek magas röptű vitáiba.
Cselo 2011.05.19 15:41:28
@Borenbukk: bírom ezt a dumát, a felsőbbrendű megnyilvánulást előszeretettel alkamazzák a magukról sokat képzelő, valójában értéktelen egyének. Akik rögtön azzal kezdik, hogy a velük egyet nem értőket rögtön leostobázzák. Csak ezzel azt nem veszik észre, hogy ezzel saját gőgös ostobaságukat próbálják leplezni. De csak próbálják, nem megy nekik!
Cselo 2011.05.19 15:54:38
@Borenbukk: Látod itt a probléma! Te (is a magad felsőbbrendű stílusában) azt hiszed, hogy értelmezési gondjaim vannak. Holott erről szó sincs. Az értelmezését, ha nem is fogadom el, de megértem és, mint egy véleményt tiszteletben tartanám. De! Nekem a hogyannal van a bajom, a stílussal, azzal a fölényeskedő, leereszkedő, másokat ab ovo sárba döngölő, midenek fölött állok emberek módszerével és jelen írásában pedig kifejezetten kiverte nálam a biztosítékot a "hisztis picsázás".
Az MSZP parlamenti képviselői nem tesznek esküt az új alkotmányra – jelentette ki Mesterházy Attila, aki egyúttal nem tartja elképzelhetetlennek a parlament feloszlatását, és új választások kiírását. A szocialisták elnöke a Népszava szombati számában megjelent…..
w A rossz tanuló felel 2011.03.02 06:15:00
Eljött tehát az igazság pillanata. Illetve még mindig nem jött el; annyit tudunk, hogy mikorra dolgozódnak ki a számok, és hogy lesznek majd számok is. Tudjuk továbbá, hogy mindez véletlenül sem megszorítás, hanem átalakítás, újjászervezés, megújítás, akármi, csak…..
Cselo 2011.03.02 13:53:48
@orbánmentesítő: na ezt is elmentettem, csatolom a büntetőfeljelentéshez. Írogas még ilyeneket, gyűlnek szépen az évek!
Cselo 2011.03.02 13:56:56
@orbánmentesítő: szóval ameggyilkolás az nem fenyegetés? Nagy hülye vagy te! Elraktad már a fogkefédet?
Cselo 2011.03.02 14:01:47
@Gulogulo: ja, igen, orbánmentesítő csak arról írt, hogy minden Orbán hívőt meg kell gyilkolni. Hát igen, aki ilyet ír, az fenyeget, és ezért börtön jár!
Hétfőn eldőlt, hogy az Andrássy úton biztosan nem lesz melegfelvonulás az idén.  A rendőrség arra hivatkozva nem engedélyezte a rendezvényt, mert szerintük az aránytalanul "sérelmezné" a közlekedést. Aha.Gyülekezési jog vs. kényelmes közlekedés...Azt hiszem…..
Cselo 2011.02.15 15:55:06
@efhábé: én a békamájat tudtam!
Cselo 2011.02.15 15:56:04
@tomwar: egy biztos: nagyon nehezen dolgoznám fel, ha egyáltalán képes lennék rá....
Cselo 2011.02.15 15:59:19
@tomwar: de szerencsére a négyből gyerekemből kettő már túl van az identitás problémán, ők már hetero kapcsolatban élnek, a maradék kettő tekintetében meg reménykedem és bízom a családban, a keresztény neveltetésben.
Varánusz Pánikszoba 2011.02.15 08:00:00
A pánikszoba olyan lakáson belüli bunker, ahová elvonulhatunk kivárni, amíg odakint elül a vihar. Olyan hely, ami ellenáll a fizikai behatásoknak, ahová nem szűrődik be a hang, ahová bezárkózva biztosak lehetünk: nem érhet el minket senki, és kinyitni is kizárólag belülről…..
Evidens, hogy városi közlekedéshez ideális az öreg, leharcolt autó, azt valahogy nem sajnálja az ember. Aztán ki tudja, mikor jön kapóra a tény, hogy egy hátsó sárvédőív olcsóbb, mint a helyszíni bírság. Emberünk megoldotta, nem éppen szakszerűen, de kétségkívül…..
Cselo 2011.02.10 04:06:02
@donzosza: Sajnos nem tudom leírni, csak mutatni tudnám. De tutira működik, már próbáltam, aztán hazavittem a szerkezetet, becsomagoltam és postán visszaküldtem.
Cselo 2011.02.10 04:06:49
@donzosza: Sajnos nem tudom leírni, csak mutatni tudnám. De tutira működik, már próbáltam, aztán hazavittem a szerkezetet, becsomagoltam és postán visszaküldtem.
Ő már akkor is tudta. (Kép: fn.hu - 2009)Azt mondom, törekedjünk konstruktivitásra: először is szeretném kiragadni Orbán Viktor évértékelő beszédéből a számomra is értékelhető, vállalható gondolatokat; azokat, amelyek akár előre is…..
Cselo 2011.02.08 09:44:32
@weisz manfréd huba: bizony kódoltan, de volt egy diszkrét utalás: " Ocsmány, populista húzásnak tartom például a segélyből élők ismételt pellengérre állítását - különösen akkor, ha ezt a tyúklopással egy bekezdésben követi el egy megválasztott magyar miniszterelnök, akit még csak nem is Szegedi Csanádnak hívnak."
Persze a kettős mércébe ez is belfér, már megszoktuk, hogy a liberálbolsevik oldal előszeretettel összemossa a Fideszt a náci Jobbikkal.
Cselo 2011.02.08 10:03:54
@Parajpuding: mindenkinek érdemei szerint. :-)
Vagy talán rosszul emlékszem és nem azért váltották le a liberálbolsevikokat a hatalomból, mert elqrták az ország dolgait?
Cselo 2011.02.08 11:05:04
@d-evike: nem szégyellem magam, ugyanis az én szememben liberális Kossuth Lajos, Deák Ferenc, Petőfi Sándor és még hosszasan sorolhatnám a Haza nagy liberális gondolkodóit. Azok azonban, akik napjainkra kisajátították a liberális jelzőt, a liberális szót szitokszóvá tették a közéletben a tetteikkel. Ezeknek az embereknek kellene szégyellni magukat, de ők nem a szégyellős fajtához tartoznak.
Röhejes, ahogy a lakájmédia beállítani igyekszik a nyugdíjügyet. Megszoktuk, hogy a hűségesek bármilyen kormányzati lépésen örömmel csóválják a farkukat, általában egy ül-fekszik, nem gondolkodik legyintéssel el is intézhetjük őket. Most azonban mintha meghasadni…..
Cselo 2011.02.06 10:10:26
@Orbán Diktor: nagy a pofád diktátor tetű, így neten keresztül persze könnyű, így nagylegények vagytok mind. Játsszuk le személyesen, ha már édesanyámat a mocskos pofádra merted venni.
Cselo 2011.02.06 10:32:28
@Orbán Diktor: GYÁVA FÉREG!
Cselo 2011.02.06 10:34:01
@hazug fidesznyik: ha találkozunk, akkor te Édesanyámmal te már nem találkozhatsz, mert ő sajnos régóta a Mennyországban van, de te mocskos féreg a pokolra kerülnél, arról gondoskodnék!
Sajnos mindenkinek el kell magában könyvelnie és fel kell dolgoznia, hogy bizony, a Magyar Köztársaság miniszterelnöke egy diktátor oldalára állt egy szabadságharcban. Ha nem így lenne, akkor nem sunnyogna, nem burkolózna ilyen mély hallgatásba, és megszólalna ugyanúgy, ahogy a…..
Mielőtt bárki azt mondaná, hogy e blog írója nem ért a dologhoz, szögezzük le, hogy az illető személy 7 éven át élt és dolgozott Egyiptomban, s kapcsolatrendszere meghaladja a diplomáciai viszonyban szokásos szintet. Egyiptom most forrong. Az arab világ legfontosabb államában…..
Cselo 2011.02.04 06:02:23
@Oknyomozó: te csak nyomozgassál bátran, kis munkásőrivadék! De vigyázzatok, mert mi is nyomozunk, kinyomozzuk a liberálbolsevik banda összes bűnét és mindenki felelni fog!
A tegnapi határidő lejárta után napvilágot látott, hogy kicsivel több, mint százezer fő vállalta „önként”, hogy kiközösíttetik az állami nyugdíjrendszerből (illetve egyéb szociális juttatásokból) „most és mindörökké”. Nincs kétségünk afelől, hogy…..
Bayer Zsolti az európai hagyomány végét vizionálja abból, hogy az Európa naptárból kifelejtették a keresztény-keresztyén ünnepeket, ellentétben a muszlim, zsidó stb. vallási ünnepekkel. Ez valóban hiba. Az Európai Bizottság elnézést is kért érte, és azt ígéri megteszi…..
Cselo 2011.01.23 17:00:18
@Rá Dios: miért is lenne három különböző dolog? Aki igazi keresztény, az természeténél fogva keresztényként viselkedik, és nem kell neki mutatkoznia sem, mert nincs miért.
Bayer sem mutatkozik, hanem véleményt mond. Kimondja azt, hogy nem ért egyet a keresztény Európában a keresztények hátrányos megkülönböztetésével. Nagyon helyen mondta ki. Végre ideje, hogy felemeljük a szavunkat!
Cselo 2011.01.23 17:02:28
@misiapu71: Bayer kivételes műveltségű, rendkívüli intelligenciával rendelkező ember, akinek van bátorsága kimondani az igazságot. Lehet, hogy ez egyeseknek nem tetszik, ez legyen az ő bajuk.
Cselo 2011.01.23 17:29:31
@puffatag: Ön súlyos tévedésben van. A kereszténység hangsúlyozása igenis éppen most nagyon aktuális, akkor, amikor a multikulturalizmus jegyében, nap, mint nap tanúi lehetünk a keresztények hátrányos megkülönböztetésének,a keresztény múlt eltagadásának, a keresztény értékrend sárba tiprásának. Azt pedig, hogy a ki keresztény lenne, az antiszemita, keresztény emberként kikérem magamnak!
Tegnap valamelyik kertv híradójában láttam nyilatkozni a West Balkán-tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi fideszes polgármestert. Hassay Zsófia elmondta az önkormányzat tudott arról, hogy West Balkán körül problémák vannak. Nincsen neki meg az engedélye, csak 10 óráig…..
(Köz)szempont Valami változott 2011.01.15 11:53:04
Tízezer ember. Hozzávetőlegesen ennyien voltak kint a Kossuth téren péntek este, hogy voksukat letegyék a sajtószabadság mellett, a médiatörvény ellenében. Tízezer ember. Legalább ennyien vannak ma Magyarországon, akik úgy gondolják, a Kormány rossz döntést hozott és egy olyan…..
Cselo 2011.01.15 19:44:36
@antifideszklub: annyi ésszel, amennyi neked van, te is lehetnél legalább olyan tudós, mint antimagyar Agnes Heller.
De nem baj, látod ebben a mocskos nagy sajtódiktatúrában még te is elmondhatod nyilvánosan a hazugságaidat, senki nem tilt le, senki nem löveti ki a szemed, senki nem kardlapoz meg érte! :-)))
Cselo 2011.01.15 19:49:59
@antifideszklub: te, és hány tagú a klubotok? Rajtad és ferkón kívül van még valaki, vagy csak ketten vagytok? Mert ha ketten vagytok, akkor te vagy a kovács laci :-)
A kormány rendre beleüvölti a nagyvilágba, hogy mi igenis magasról teszünk a nyugat-európaiak szempontjaira. Félő, hogy így előbb-utóbb egyszerűen le fogunk kerülni a mentális térképükről. Eredeti terveink szerint a mai napon, a karácsony előtti utolsó megjelenésünkkor a…..
Cselo 2010.12.23 19:56:11
@Devil: ennyi hülyeséget magadtól hoztál össze, önerőből, minden segítség nélkül, vagy előtte bedrogoztál?