Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Funkahoe

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Feketelistát szeretnénk, igen, az afrikai országokban dúló terrorizmus miatt ugyanis nem ártana, ha felmérnénk, mekkora kockázatot jelentenek ránk az eddig sötétben bujkáló suvickosképűek" - mondta el Gyöngyösi Márton, kérdés nélkül. A Jobbik később pontosította…..
Funkahoe 2012.11.30 13:00:48
Subba Síntisztító a Bartókon 2012.11.16 14:34:11
Egy szál atlétában, egy alsógatyában vödörrel négykézláb mossa a villamos sineket a fickó a Bartókon. Leírtam, mret nem hiszem el. EZ VAN!! ..
   Van Budán, a Nyéki-hegy oldalában egy különös erdőfolt, melyről még nyáron volt szó az Urbanistán: állítólag Nagy-Magyarország alakja van. A Diktatúrák árnyékában című könyv szerint szándékosan telepítették ilyenre Trianon után…..
Funkahoe 2012.11.14 00:03:51
@Mélyszegény: le vagy fosva
  Az 56-os emlékmű nem könnyű műfaj, egy az egyben idézhetném rá, amit az utcanevekről írtam, úgyhogy idézem is: a béna Trianon-emlékmű vagy a pocsék holokausztfilm felette áll a kritikának, mert aki rosszat mond rá, az egyből hazaáruló vagy náci lesz. Vagyis…..
Még szeptemberben jelent meg itt Tamás posztja, aki akkoriban kezdte meg Svájcban egyetemi tanulmányait. Most azonban mégis úgy döntött, visszaköltözik Magyarországra. Sok minden más mellett ennek okára is fény derül mostani írásából. „Eltelt nagyjából egy hónap a…..
Funkahoe 2012.11.06 14:23:11
Drága Hölgyeim és Uraim! Önök már biztosan azt hitték, hogy teljesen elfeledkeztem arról, hogy valamikor fél éve beígértem egy városnegyed-bajnokságot. Dehogy is! Annyira nem, hogy íme, itt a hivatalos versenymenetrend, az első mérkőzést augusztus 7-én játsszuk majd,…..
Funkahoe 2012.08.01 14:37:50
Értem én, hogy épül az új kertés, de "legalább néha-néha lazíthatnának egy félórát" (ahogy a költő mondta nagyjából). ..
Funkahoe 2012.06.24 11:52:29
@GiliczeB: :D:D
A Blaha Lujza tér sarkán van egy remek kupola. Ennek már önmagában örülni kell, mert a budapesti kupolák jelentős része sajnos megsemmisült, és sajnos nem épült újra. Még azzal együtt is szeretni való és nagyon jellegzetes, hogy a tetejét díszítő Hermész-szobor mára…..
Funkahoe 2012.06.06 16:30:25
@felka: (gondolom az archív képre gondolsz) én is el tudnám órákig, annyira szép lehetett a város felsővezetékek nélkül...! persze ezen aztán kár nyavajogni, de egészen különleges a hiányuk a régi képeken
Aki kóstolta már, nem nagyon vitázik rajta, hogy szuper-e a vietnami kávé, engem még az sem zavar benne, hogy édes, pedig alapvetően feketén iszom mindenhol a kávémat, kivéve a római Sant'Eustachio kávézót, mert ott már egyből cukorral készítik.Ilyen, amikor nagyon úri helyen…..
Funkahoe 2012.05.29 18:15:49
@Mckinley: ... és azt a konzerves vietnámi kávét?
  A Kiskirálylány Budapest talán legnépszerűbb szobra. S bár felállítása (leültetése) óta ellepték a fővárost a zsáneralkotások, melyekkel remekül lehet fotózkodni a turistáknak, mégis csak ez marad az egyik első és az egyik legklasszabb. Marton László saját kislányát…..
Funkahoe 2012.05.18 11:37:30
Mint tudjuk, a magyar főváros tömegközlekedésének alapos vérfrissítésre van szüksége. Ami van, az elavult, amit helyette próbálnak szer(v)ezni, az nem akar összejönni, sőt a fellelhető hazai alternatívák is előbb jutnak el a norvég utakra, mint a budapestiekre... Így hát…..
Angliába jöttem Az Angol pub. 2012.04.08 03:49:20
Szóval a mai nap, meló után összeszedtük magunkat és elmentünk az egyik helyi pubba (kocsmának fordítják de inkább szórakozóhely). Pár dolog azonnal feltűnt. Pl az Angolok nem fáznak. Szinte csak fiatallal volt tele a hely, és mindenki kabát nélkül. Sokan szó szerint csak gatya…..
Bár szeretem, sok minden elmondható rólam, de az nem, hogy ismerem is a Star Wars univerzumot. Mivel a Classic Space készletek között legalább ugyanennyire nem vagyok magabiztos, bátran belekiáltom a blogba, hogy a ma Tibor által végigjátszott készlet a színeitől eltekintve engem a…..
A héten jött velem szembe a hír, miszerint hivatalos nagyfelbontású fotók jelentek meg a készülő Gyűrűk Ura szettekről. Először örültem, mert a kiszivárgott gyenge minőségű fotók alapján nem tetszettek annyira a készletek, de ezt akkor a pixeles és kicsi felbontású képek…..
  Nem vagyok feltétlen híve a HDR-nek, de vannak témák, amelyeknek kifejezetten jól áll. Ilyen például a mostoha sorsú Óbudai Gázgyár, amelyből valóságos steampunk palotát varázsolt Nagy Dániel. Pár képet ízelítőül elküldött az Urbanistának, a többit a honlapján…..
Funkahoe 2012.03.05 20:03:15
Ezúttal kevésbé rendhagyó módon szeretném bemutatni legújabb alkotásomat. Ennek a lényege az, hogy a köré szőtt történettel fogom nektek bemutatni minden egyes részét, és érdekességét.A Fenrir kastély már vagy 40 éve elhagyatott, ugyanis tulajdonosa - a gazdag földesúr - a…..
Funkahoe 2012.02.11 17:30:18
Dancsó Péter újabb time lapse videóval jelentkezett, melyben (gondolom a szponzornak köszönhetően) a réz kapott főszerepet. Felhasznált néhány képet korábbi, nagy sikerű alkotásából, illetve pár abból kimaradt részt. Összességében klassz lett, jót tett neki a tematizálás…..
Funkahoe 2012.02.11 13:17:49
@ratman_: nagyjából egyetértek, talán csak a nemzeti színház (ami az első szögből egész pofásan néz ki a videóban) és a müpa, valamint a végén az "ok nélkül" bevágott vígszínház részlet jelentett egy kis újítást a dologban, egyébként szép-szép, de hány ilyen készült már.
A hanyatló nyugat a messzi keleten kitartóan próbálkozik a béketábor vívmányainak átvételével! Hát nem szemérmetlen lopás az észak-koreai játékipar vívmányát, a mintacsaládok jutalomfalatját csak úgy lemásolni, és a déli kapitalisták által kizsákmányolt tömegek elé,…..
Funkahoe 2012.02.09 19:26:01
@tutuka: Komolyan nem védett? Legalábbis 61-ben az volt ezek szerint: designyoutrust.com/wp-content/uploads/2012/02/patentbricks.jpg

Amúgy a military szettekben van szépség, pl. a lopakodó elég jó. Az autentikus koreai készletek meg nagyon nincsenek átgondolva szerintem viszont talán ezért is elég sok építőanyagot tartalmaznak ami jó pont
A tegnapi Safer Internet Day-hez tökéletesen kapcsolódik a Beneva kampánya, amit az I Believe in Advertising oldalon találtunk. A kreatívok arra hívják fel a figyelmet, hogy az internet veszélyes terep a gyerekek számára, ezért fontos a szülői felügyelet.  A szlovák Jandl…..
Funkahoe 2012.02.08 13:21:35
Egy aukciós oldalon akadtam rá egy classic tányérsapkás minifigre, melynek az volt az érdekesége, hogy a kezében egy világító (!) elemlámpa volt. Hú de menő, gondoltam, ráadásul még sosem láttam ilyet. Érdeklődő levelemre egy kedves topictárs írta meg (köszönet érte ezúton…..
Régóta szeretnétek, néha már követelitek is, hát most itt van: a KLIKK közösségével összeállva új építőversenyt hirdetünk! A téma: történelem, mert az jó. Ráadásul plasztikusan elmesélve: sokkal klasszabb, mint egy unalmas törióra az iskolában. (Értitek:…..
  Bár igyekszünk nagyjából követni a közélet eseményeit, be kell valljuk, azt hittük, hogy a Szabad Demokraták Szövetsége mint olyan már régen halott, s csak olyan formációkban él és terjed tovább egyfajta mutáns vírusként, mint az EMS, a DK, a 4K!, a HaHa, az LMP stb.…..
Funkahoe 2011.11.05 14:16:02