Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DoctorMorreau

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán nem véletlen, hogy éppen augusztus 20-án töprengett el az elmúlt hetekben oly sokszor feltett kérdésről (mit jelent magyarnak lenni, mit jelent a honvágy és mi történne, ha hazatérne félmillió magyar) Wien74. Posztja szerintem rengeteg érdekességet tartalmaz, például arról, hogy miért nem…..
DoctorMorreau 2019.08.24 12:46:12
@Madag Oszkár:

Egyetértek
Énekelek Neked, Gyurka. Dühödten dalolom bele a képedbe, hogy: „A jövő előttünk romokban hever, és ha nem akarjuk, nem jön el…” De ez így túl egyszerű, túlontúl gyáva megoldás lenne. Nem sétálok bele egy kilátástalan pillanat hatása alatt a jéghideg Dunába, mint tette azt a férfi, aki képtelen volt…..
DoctorMorreau 2019.05.18 11:17:47
@mozzie:
Tegyük hozzá, hogy a "passzolgatnak"-ot nem a Zorbán alakította ki... a gulyáskommunizmus utolsó évtizedére az már javában folyt, a reménykedő 90-es években csak erősödött, a 2000-es évekre pedig a magyar labdarúgás tényleg türhetetlen színvonalra esett vissza.

A nagy nyugati "szabadságharcosok" ugyanúgy hozzátettek ehhez, például a Bajnokok Ligája rendszerének a kelet-közép-európai országokra hátrányosan történő átszervezésével, a pénz "nyugaton" való mesterséges tartásával.

Sajnos, az inkorrektség nem magyar találmány
Az ATV még tavaly nyáron, a Hetek c. lapban jelentette be, hogy új szórakoztató csatornát indítanak. A neve ATV Spirit lett, napi 24 órában sugároz majd gyermek, humor, sorozat, film, dokumentum, reality, kert és barkácsolés témakörökben, az akkori ígéret szerint javarészt vásárolt tartalmakból. A…..
DoctorMorreau 2019.01.07 13:48:54
@Tanatos: Nagyon sok más tévénél is az volt, hogy kb. egy év után kezdtek saját műsorokat gyártani, addig ismétlések, meg a testvércsatornától átlopott anyagok mentek.

Az RTL Klub, amikor először bejött Magyarországra, az első kb. fél évben fekete-fehér régi magyar filmeket vetített naphosszat.

Először jobb, ha megismerik az emberek, hogy van egy olyan tévécsatorna, az elején úgyse kapcsolnának oda át.

Az már más kérdés, hogy egy 10 milliós országban minek kell 100 tévécsatorna.
Bárkivel kész együttműködni az önkormányzati választásokon, de szerinte az Európai Parlamenti választásnak helyosztó szerepe lesz itthon az ellenzéki tárgyalásokon. Puzsér kampánymenedzsere okozott személyi konfliktusokat a választások előtt a pártjában, nem állna be Karácsony Gergely mögé a…..
Egyesek szerint a sportolás nem is igazán fontos a fogyáshoz. Minden a diétán múlik – mondják. Az étrend és a fogyás kapcsolatáról szóló teóriák gyorsan népszerűvé váltak, az ezt alátámasztani vélt cikkek futótűzként terjednek. Ennek ellenére az igazság az, hogy lehet…..
Egy olyan témáról szeretnék írni, amihez – véleményem szerint – nincs megfelelő szavunk. Márpedig a szavak fontosak. Egyetlen szó is fontos lehet. Ha létezik, azt jelenti, hogy tudunk róla, hogy elkülönítettük a világ többi jelenségétől. A nőgyilkosságról van szó, vagyis helyesebben a nőkkel…..
Ha valamelyik politikus odahaza azt hiszi, kemény társaságban van, biztosan téved – legalábbis ahhoz képest, ahova én kerültem. Női vezetőket választottak ki az amerikai külügyminisztériumban, szerte a világból – velük töltök három hetet. Van köztünk védelmi miniszter politikai tanácsadója, háborús…..
szuperapu Arcoskodom 2018.09.26 19:33:10
Nem szokásom magyarázni a képeimet, de most úgy érzem felül kell kerekednem az elveimen, és sutba vágni az alaptézist, hogy csak a tehtségtelenek tesznek így a félresikerült műveikkel. Félreértés ne essék, kedves internetező gyerekek, továbbra is szent meggyőződésem, hogy a műalkotásoknak…..
A Blikk tudta meg, hogy távozik az RTL Klub idén jubiláló sorozatából Józan László és Hajnal János, akik a rezidens melegpárt alakították. A színészek már nem is forgatnak az október 26-án 20. születésnapját ünneplő szappanoperában, amiben - legalábbis a Blikk szerint, mert én nem követem az…..
Ez a kérdés napjaink talán legfontosabb közéleti kérdése, ha ritkán merünk is szembesülni vele, talán mert észleljük a bonyolultságát. De az, hogy jelenleg bűnözők, tahók és nímandok lakhatják be államunknak nem csak a fényben lévő pozícióit, hanem az eresztékeit is, akik példává és normaadóvá…..
„Konzervatív forradalom” van a mi utcánkban, azt mondják (a járda járhatatlan a sártól, az út kátyús és egyirányú, a kukákban bűzölög az itt hagyott szemét, de a házfalakon büszke feliratok hirdetik, hogy „Tiszta udvar, rendes ház”), és bár ez a „konzervatív forradalom” maga a totális…..
DoctorMorreau 2018.08.11 22:09:54
@Konok Péter: :)

Ezután a förmedvény után, amit itt összehordtál, még te szemtelenkedsz.. szép..
DoctorMorreau 2018.08.11 22:11:32
@Androsz:

Csak abban nem értek egyet veled, hogy a gender-tanokat "már" nem tudják a hangoskodók ráerőltetni a társadalomra..

.. nyugaton ugyanolyan elánnal folyik tovább a társadalmak mesterséges megváltoztatása. Sajnos, egyáltalán nem vesztett a lendületéből és a következő generációkon ezt már látni fogjuk 5-10-15 év múlva...
DoctorMorreau 2018.08.11 23:56:18
@Dan da Man:

Mivel a gender-tanokat manapság politikai programok és pártok, valamint világnézetek kritizálására/propagálására használják, ezért ebben az esetben megértem a kormány..

.. milyen alapon támogassa a kvázi saját ellenzékét?
Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary Bocsánatkérő közleményt adott ki a Lost című sorozat alkotógárdája, köztük J.J. Abrams, reagálva Evangeline Lilly, a sorozat egyik főszereplőjének nyilatkozatára, amelyben azt mondta, reszketett megalázottságában a sorozat forgatásakor. Lilly, aki Kate-et…..
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
DoctorMorreau 2018.08.01 14:11:47
  A párkapcsolatok, házasságok kapcsán olyan elképesztően sok tévhit él a köztudatban, hogy vaskos köteteket lehetne megtölteni velük. Az egyik legelterjedtebb hiedelem, hogy létezik valahol a világban egy ember, akit csak azért alkotott meg a Teremtő, hogy a társunk, a kiegészítőnk, a másik felünk…..
DoctorMorreau 2018.07.18 18:50:53
@G. Nagy László:
te jo eg... egyre nagyobb butasagokat irsz..

"ha eleg jok vagyunk egymashoz"

ertem.. tehät, ha ma reggel elcsapott volna egy auto es kerekesszekbe kerülsz, akkor dobjanak le a Taigetoszrol?

Vagy forditva.. ha a pärodat megtämadja egy betegseg, vagy bibircsok nö az arcän, akkor keressünk egy ujat??

Nagyon söteten gondolkodsz, s ijesztö, hogy ilyen emberek mozognak az utcäkon, söt meg blogot is irnak, hogy terjesszek a hülyesegeiket
DoctorMorreau 2018.07.19 12:34:36
@G. Nagy László:

Hogy a fenebe ne?

"a mindenkinek odaadom magam" mentalitäs objektive is erkölcsi problema, gazdasägi, erzelmi, s szexualis területen is.
A Nemzeti Sport koporsójába már régen belevertek vagy hatezer szöget, de a legnagyobbat akkor sikerült elhelyezni rajta, amikor az a Szöllősi György került a főszerkesztői székbe, akit a szakmában csak Pogácsás Gyuriként ismernek, és legendás arról, hogy a takonygerinc kifejezés mellett az ő neve…..
Tegnap este Hajdú Péter a Facebokon jelentette be, hogy kösz, de neki ennyi volt az ATV-nél, pontosabban azt, hogy az Esti Frizbit nem forgatja náluk tovább: A csatorna hivatalos közleményt adott ki, ugyanez szerepel benne, csak hosszabban, illetve az anyagi jellegű pletykálkodást csírájában…..
Ennek a mostani bakinak nyilván semmi köze hozzá, mégis rögtön eszébe jut az embernek az a pár napos tényfeltáró cikk, ami arról szólt, hogy az ATV lassan, de biztosan a Fidesz bulvártévéjévé válik. Akárhogy is, a csatorna mintha direkt házhoz menne a pofonért: amikor mindenki arról beszél, vajon…..
DoctorMorreau 2018.01.12 16:12:08
@totopad:

Egyetértek, borzalmas lett az ATV színvonala.

Tök mindegy, hogy mi van a háttérben, a jelenlegi vezetést azonnal felelősségre kell vonni.

Übergagyi lett a színvonal, már az Egyenes Beszéd-et sem nagyon nézem meg. Ott is egyre sablonosabbak a beszélgetések.
DoctorMorreau 2018.01.12 16:16:03
@Austin:

Az utolsó bekezdéssel egyetértek, szerintem sem kéne a HitGyülinek mindenre megsértődnie, főleg, ha nem titkos politikai háttérbeszélgetéseken vesznek részt a vezetői...

A gender-ideológia viszont egy sz.r és az sem igaz, hogy ma Európa a kereszténység miatt tart rossz irányba.
POnt ellenkezőleg, kb. az az egyetlen esélye a megmenekülése a pusztulástól.
DoctorMorreau 2018.01.12 18:43:02
@Austin:

Nem érted a problémát:
A gender-ideologia arról szól, hogy kétségbevonják a női - férfi princípiumot, mint alapvetést, ezért arra törekszenek, hogy nemcsak a magánszférából (szabad döntés alapján), hanem a közszférából, a közgondolkodásból is tűnjön el ez.

Innentől pedig nem közértekről szól a dolog...
Marsi Anikó szemmel láthatóan nem állt a helyzet magaslatán, amikor egy tinédzser által szexuális zaklatással vádolt mentősökről szóló hírt konferált fel a Tények hétfő esti adásában. A felvételen Marsi többször is belezavarodik a mondandójába, zavarbaejtő teljesítménye pedig könnyedén Demcsák…..
A Tuti gimi című sorozat szereplői, illetve a sorozaton dolgozó nők közös nyilatkozatot adtak ki, amiben azt írják, hogy a sorozat vezetője (showrunner) Mark Schwahn, a forgatás ideje alatt folyamatosan visszaélt a munkatársaival szemben. A 18 nő levelében az olvasható, hogy mindannyiukat…..
DoctorMorreau 2017.11.14 14:13:34
@Indriq:
Egy normális nő otthagyja a munkalehetőséget, ha ilyen "feltételeknek" kell megfelelni...

Ezek a nők karrierista félprostituáltak, akiknek ez a metoo botrányt övező feszkó átprogramozta a lelkiismeretét "áldozattá" hirtelen...

Ezek a nők gusztustalanabbak, mint a férfi, akiről szó van. Ahogy a nő is egyértelművé teszi, az elejétől világos volt, hogy a férfi mit akar... Innentől meg miről beszélünk???
DoctorMorreau 2017.11.14 16:25:09
@ethan blow:

10/10

Minden szavával egyetértek.

Ha pénzt lehet keresni vele, akkor a nőknek nem baj a zaklatás. Legfeljebb utána...
A média meg, főleg az index, ami kimagaslóan az egyik legerkölcstelenebb oldal volt az elmúlt egy évtizedben, undorító....
  Minden alkalommal volt bennem egy belső feszültség, amikor a Mária utcába mentem. Akkor is, amikor csak a vért vették le s különösen akkor, amikor vissza kellett menni az eredményért.  Mindig úgy éltem meg, mint egy kötelező dolgot, amin túl kell esni, mély levegőt venni, és utána kimenni onnan,…..
Ahogyan azt blogunk már korábban írta, javában zajlanak a hiteladósok kilakoltatásai. Különböző rémhíreket is hallani, legutóbb például arról, hogy egy alig kéthetes csecsemővel együtt tettek utcára egy családot Budapesten. Az egyik kereskedelmi televízió közölt riportot arról, hogy simán…..
Nem vagyok kárörvendő, véletlenül se. Nem lesz attól jobb hely ez az ország, hogy Demcsák Zsuzsa végre méreteset perecelt. De a jelenségről érdemes beszélni. Már csak azért is, mert ez az ember még bukni sem tud tisztességgel, eljátszotta, hogy ő mond fel. De ezen az előzmények ismeretében már nem…..