Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Colours of Letti

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van valami, ami kötelező lesz a 2012es tavasz-nyári szezonban, akkor az a nőiesség hangsúlyozása. Gyermeki ártatlanság, egy kis költői játék, vagy nőies elegancia. Most ezek egyesülnek az új divatban, így erősítve az igazi nőiességet. „Ha van most egy igazán intenzív…..
A Blog.hu stabilan tartja első helyét a haza site-ok között. A gemius/Ipsos Audience legfrissebb, májusi adatbázisa szerint a 15 évnél idősebb, belföldi internetezők körében közel 2,3 milliós (51%-os) elérésével továbbra is Blog.hu a legnagyobb hazai oldal. Ahogyan korábban…..
Colours of Letti 2011.11.14 21:54:09
A L’Oreal Paris kifinomult, elegáns, és nem utolsó sorban erősen szájhangsúlyos sminkeket ajánl az ünnepekre. Az ünnepi sminktrendek három arca Milla Jovovich, Gwen Stefani és Doutzen Kroes. A közös pontot a bézs szemfesték és az érzéki, vörös ajkak jelentik. Glamour Milla…..
Bloggerinák sorozatunkban ma Babust, a Babus Beauty blog szerzőjét kérdeztük. Mi ez? A Bloggerinák sorozatban olyan hazai bloggereket mutatunk be, akik szépség témában vezetnek blogot. Az emailes interjúk során 15 körkérdést teszünk fel, így mindenkit azonos szempontok szerint…..