Regisztráció Blogot indítok
Adatok
annakarenna

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A barátnőm máris túl sok bejegyzést írt :) Elég legyen a pálmafákból, és a pofátlanul kék óceán látványából! Váltsuk le a forró homokot, és langyos, balzsamos szellőt! Elég a luxusból ne legyünk puhányok! Irány Koppenhága, télen! Egy barátnőmmel vágtunk neki a…..
annakarenna 2014.02.04 14:09:29
Nesze!szer Demi More illata 2012.11.17 15:54:38
Érrrrdekes - gondoltuk először, amikor meghallottuk, már kapható Demi Moore parfümöcskéje.Merész ötlet volt az Oriflame vállalattól, hogy Demit választotta arcnak. Ugyanis a színésznő mostanában nem éppen pozitív módon tündökölt a közönség előtt, kicsit összeomlott,…..
Csuti János olvasónk küldte el júliusi izlandi útjának beszámolóját, melyet több részben adunk közre. Sokak véleményét idézve, Izland valószerűtlenül más világ, mint amit bármerre járva tapasztalhatunk; lávamezők, gőzölgő talaj, türkizkék vízesések tömkelege,…..
Akik nyomon követik a blog Facebookos oldalát, tudják, hogy majd' minden nap van Napi-makkaság rovat. Egyrészt ez onnan ered, hogy nekem is van egy cicám (vagy én neki, ez máig nem tisztázott), és tudom, látom, tapasztalom, milyen összetett és csodálatos is a macska-személyiség.…..
New Yorkban szinte bárhova el lehet jutni metróval. A sárga taxik mellett ez a fő tömegközlekedési eszköz a városban. Több mint 5 millió ember használja nap, mint nap, a nap 24 órájában. Oldalakat lehetne arról írni, hogyan is jutott el mai állapotáig, most azonban egy másféle…..
OurFashion Kell egy tetkó... 2012.06.04 16:57:00
Ez a téma szinte minden alkalommal előjön a barátokkal, de persze nem egy sárkánymintás ribancrendszámot, a sarki kínai menüjét vagy egy 'szeretlek Joci' feliratot akarunk magunkra varratni. Arról nagyon határozott véleményünk van, hogy mit nem szeretnénk, de az, hogy mit is akarunk…..
HeStyle Mr. Szégyentelen a GQ-ban 2012.05.17 16:30:00
Michael Fassbender szerepel a GQ legújabb, júniusi számának címlapján. A 35 éves színész tavaly, a Szégyentelen című filmmel vált világszerte híressé, a filmben egy szexfüggő férfit alakított, melyért a Velencei Filmfesztiválon a "Legjobb színész" díjjal…..
annakarenna 2012.05.17 18:05:34
A Nivea két új termékkel is készült a napsütötte hónapokra, az egyik a barnaságot támogatja, a másik pedig a kifejezetten érzékeny bőrűek számára nyújt hatékony védelmet. A Nivea Sun Protect & Bronze, mint neve is mutatja, egy kettős hatású termék, amellyel a barnaság…..
  A burgonya olyan, akár a keringő, a bécsi waltzer: soha véget nem érően lehet táncolni/főzni, és soha nem ugyanaz, soha nem megunható. Könyveket lehetne írni a krumplireceptekről, és írtak is. A petrezselymes újburgonya, a krumplipüré vagy a sült krumpli…..
annakarenna 2012.03.25 11:55:28
"Hello, ez itt Sámuel. .Már egyszer szerepelt a cukiságon, de most megint szerepelhetnéke van. Felhívom a figyelmet a karmokra!" - írta nekünk ZsuNagyon jól elkapott fotó, köszönjük szépen!A posztnak Zsu adott címet, fejtsük meg együtt, hogy mit jelent!..
annakarenna 2012.02.14 09:46:23
@Nefernefernefer: ha egy picit figyelmesebben olvastál volna, akkor talán világossá vált volna, hogy nem is a címadásba kötöttem bele. nem, sőt! szerintem is nagyon találó és kedves :) a poszt írójának semmi érdeme ebben, ugyanis a poszt beküldője adta a címet, lásd "A posztnak Zsu adott címet". helyesbítek, mert látom nem voltam elég világos: a poszt utolsó mondatának második fele verte ki a biztosítékot és késztetett az előbbi kommentelésre. Így talán érthetőbb lesz, miért írtam azt, amit.
Amikor azt mondjuk: "krumplileves", minden magyar Cosmo-lány egy tejfölös, habarással készült cuccra gondol, amit a nagyid órákon át készít, pedig te már az illatát is meguntad. Most eljött az ideje, hogy megismerkedj egy egészségesebb, igazi fagyüző téli csemegével,…..
Gyerekmonopoly Csokikolbász 2012.01.09 09:51:00
Az alábbi receptet kedves barátném Szilveszterre küldte, de én annyira belustultam a két ünnep között, hogy az már fájdalmas! :-) De pótolok! Hozzávalók: 1,5 dl tej, ½ kg porcukor, 5 dkg kakaó, 2 evőkanál rum, 1 Liga margarin (ezzel a legfinomabb), mazsola, 40 dkg…..
Nem Art Decor Előhang 2011.02.20 17:32:00
Lassan, nagyon-nagyon-nagyon lassan sikerül eladnunk egy lakást és megvennünk egy másikat. Majd erről is írok szívesen részleteket, meg sem bírnám állni, mert, mit mondjak, eléggé megpróbál ez az adás és vétel. Azonban a blogíráshoz inkább az a csillapíthatatlan vágy adta a lendületet, hogy ezeket…..
S4 / 998 cm3 / 40 PS / 69 Nm @ 2.000 (klikkelj a nagyobb képekért) ..
annakarenna 2011.11.02 13:32:42
    A legutóbbi poszt kommentjeiben érezhető volt némi hitetlenség:  még hogy színes fotók az I. világháborúról... Pedig léteznek. Köszönet Qué tapas hay  és Steve the Great nevű kommentelőinknek, amiért azonnal belinkelték Prokugyin-Gorszkij fotóit.…..
annakarenna 2011.10.24 16:25:12
fuusti.wordpress.com/2009/06/19/szergej-mihajlovics-prokugyin-gorszkij-szinei/

Szergej bácsi nagy orosz alföldi sorozatát is érdemes végignézni.