Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zöldkör

263 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április hónapja egyenes folytatása lesz a március elején indult Újabb és kedvező trendnek. Folytatódik és tovább teljesedik ki az aktív és támogató energiák fennmaradása, és újak megjelenése. Minden, amit és ahogy csináltunk márciusban, és működött, azt itt ugyanúgy csinálhatjuk tovább. Két hatás…..
Március hónapja elhozza az Új-nak azt a trendjét, amire nagyon sokan vártak már. A hónap legelső hatása jelzi ezt rögtön, és az utolsó is szépen keretbe foglalja majd. Egy kivételével az összes hatás gyakorlatilag ezt segíti; régi dolgok begyógyulnak, lehántódnak, és még hangsúlyosabban újabb témák…..
Február hónapja hasonlatos lesz januárhoz. Általánosságban véve továbbra is lassabb, csendesebb, szorgalmas tevékenységeket tudunk csinálni, amik inkább a jelenről és a múltról szólnak, és még nem a jövőről. Ezt a rendszerünk egy ponton elunja majd február során, és elkezd (feleslegesen) terveket…..
Január hónapjában a lassú, megfontolt és rendeződő energiák lesznek a dominánsak. Lehetünk aktívak, amennyiben az belső világunk megértésével és gyógyításával kapcsolatos; valamint a külső világunk tisztázásával, működővé tételével. Gyakorlatilag csak segítő fényszögi lesznek a hónap során. Ám mivel…..
December hónapjában előtérbe kerülnek azok a lelki és emelkedettebb témák és energiák amik az idei évben gyakorlatilag nem voltak jelen. Ez így év végére jót fog tenni, és segít majd, hogy egy emelkedő tendenciában zárhassuk az évet. Párhuzamos vonulatként jelen lesz még a Vénusz vesszőfutása is,…..
November hónapjában folytatódik, kiteljesedik, lecseng, majd egy slussz-‘poénnal’ keretbe foglalódik mindaz, ami szeptember közepén elindult, és a csendes és eseménytelen évet megkavarta. A Skorpiós energiák továbbra is dominánsak lesznek, és annyiban lesz más november októberhez képest, hogy az…..
Október hónapja a 2023-as év energetikai latrinája lesz. Az idei év során minden hónap nagyon normális volt, egyensúlyi, és amikor május környékén polarizálódtak az energiák, az sem billent ki negatívba; inkább csak érdekesebb tapasztalásokba. Október más lesz. Nosztalgiajárat korábbi évekbe, ahol…..
Szeptember hónapja nagyon normális és kiegyensúlyozott hónapnak ígérkezik; hasonlóan a korábbiakhoz. A személytelenebb aktivitások és a szorgalom témája továbbra is uralkodó lesz. Ami újabbnak tekinthető, hogy hónapok óta először ismét a társasabb-párkapcsolatiba témák is megjelennek a lehetőség…..
Augusztus hónapjában tovább fordul az a trend, ami az elmúlt hónapok érzelmi-passzív irányaiból aktívabb irányokba terel bennünket. A nagy semmittevések helyett augusztus nagy részében érdemes rendkívül aktívnak lenni. Diktáljunk egy erőteljes és kitartó tempót, és ennek eredményeképpen nagy belső…..
Július hónapja egyenes folytatása és meghosszabbítása lesz június utolsó hetének. A passzívabb áramlás, a kirívó végletek nélküli szinte sodródás még a további hetekben is itt lesznek jelen. Ez főleg a hónap első felében, kétharmadában kihívások elé állíthatja az lego-nkat, a kontrolláló én-ünket.…..
Június hónapjának első felében visszakapunk nagyon sok mindent a március közepétől április legvégéig tartó hatékony és könnyed aktivitásokból. Ismét izzítsuk fel ambícióinkat, legyünk nagyon tevékenyek, és bátran találjunk ki dolgokat és ötleteljünk. A hónap közepén történik majd egy fékbehúzás, ami…..
Május hónapja ugyanolyan kellemesnek ígérkezik, mint amilyen április volt. Szinte teljesen folytatása lesz, ezért nagy meglepetésekre és újdonságokra nem kell számítanunk; aminek ebben az esetben rendkívül örülünk. A stabil, építkező és kedvező tendencia továbbra is velünk lesz. A hónap első felében…..
Április hónapjában folytatódik a márciusban elindult trend. A hangsúly nagyon erősen a világi és kézzelfogható dolgok irányába fordul, és ez a vonulat nemhogy rövidtávú lesz vagy eltűnik, hanem tovább húzódik májusra is majd. Annyi apró változás lesz márciushoz képest, hogy innentől már maguktól is…..
Március hónapjában rég nem látott mennyiségű és sűrűségű hatás lesz. Egy picit még túl sokféle is egyidejűleg. A hónap első felében lassabb, de kedvezőbb hatások várhatóak. Sok pihenéssel, passzív és aktív regenerálódással érdemes töltenő az időnket, és azok felé fordítani ambícióinkat. A hónap…..
Február hónapja nagyon érdekes időszak lesz. Összességében elmondható, hogy alapvetően semlegesebb energiák az uralkodóak benne, és az átlaghoz képest kevesebb hatás lesz. Mindezek a hatások igazi húzd-meg-ereszd-meg jelleggel bírnak. A hónap első másfél-két hetében pihenni, töltődni és…..
Az év első hónapja meglehetősen passzív energiákkal indul. Az első két-három hét alapvetően rendrakásra, befelé fordulásra alkalmas időszak lesz. Továbbra is elsősorban fejben lehetünk aktívak, de a befelé fordulás a lelkigyakorlatoknak is kedvezni fog majd. A hónap közepén elkezdik beröffenteni a…..
A decemberi hónap nagyon világos időszakokkal fog érkezni. Az első napokban, a hónap első hetében tettvággyal teli, tétre-befutóra eredményt elérni kívánó érzeteink az indokoltak. Egy hét után azt érezhetjük majd, hogy ennek nagyobb volt a füstje, mint a lángja, és a belső erő-tartalékaink és/vagy a…..
November hónapja egy igazi epikus történet lesz. A Gyűrűk Ura, a Minotaurusz, Harry Potter, minden ilyen archetipikus sztori veleje ott lesz benne. A hónap első egy-két hete pokoli lesz. Az október során be-belengő gyulladtabb energiák november első két hetében elszabadulnak. Lemegyünk a…..
Október hónap elején folytatódik a szeptember utolsó hetében indult trend, ahol is az álmos melankolia és nihil után dinamikus energiák áramlottak be, és Emberi és Társas kapcsolataink helyeződtek előtérbe. Ez a hónap során állandó jelleggel fokozódik majd, egy olyan pontig, ahol megfordul mindez,…..
Szeptember hónap első három hetében folytatódik a július közepén indult aktív és ügyintézős trend. Itt szeptemberre már belejövünk ebbe, így a hónap első három hetében maradjon a fókusz a tevékenységeinken, és szorgalmasan haladjunk a dolgainkkal. A hónap utolsó hetétől már gyakrabban tehetjük le a…..
Augusztus hónapjának a kulcsa, hogy névtelen, arctalan, csendes alkatrészként tegyük a dolgunk. Hasonlít ez márciushoz, amikor január és február nihilje után az volt a kulcs, hogy készítsük elő valaminek a felépülését. Az Arany Középút és az Ügyintézés lesznek a hónap kulcsszavai; melyek során…..
Július hónapja nagyon markáns választóvonallal két részre osztható. A hónap első kétharmadában folytatódik és erősödik az a földelt és relatíve passzív jelleg, amit már egy ideje tapasztalunk. A hónap első három hetében nemcsak lehetőségünk van rá, de szinte egyenesen kötelező, hogy pihenjünk,…..
Június hónapban az eddig is eléggé kellemes Tavaszias bolygóhatások még kellemesebbé tudnak válni. A szabadságunk növekedése és a szocializálódás, mely korábban már ismét elindult, itt tovább erősödik; sőt, szinte általánosságban a fő kívánatos dologgá válik a hónap során. A pihenés-kikapcsolódás és…..
Május hónapja nagyon sok bolygó számára új jegybe lépéssel, vagy az új jegy határának megközelítésével jár majd. Az a változás-sorozat, ami márciusban és áprilisban elindult, tovább folytatódik majd. Kettőt előre, egyet hátra, kettőt előre módon még haladni és kifejlődni is fog. A májusi események…..
Április hónapja energiáit tekintve rendkívül üdítő. Pont. Nincsenek apróbetűs részek, „vagy”, „de”, „ha”. Kilenc, azaz kilenc szextil fényszög lesz, amik vénuszian lágyak, kedvesek, kellemesek. Olyan jegyváltások történnek, amik földeltebb és aktívabb irányba visznek bennünket. Éljünk is ezekkel a…..