Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tsabesz

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
A mai poszt alighanem kavar majd némi vihart, de a történet érdekes, és a belőle következő morális kérdéseket majd alighanem alaposan kivesézitek. Noha Angliában és Norvégiában játszódik, szerintem ez a legkevésbé érdekes része. Jöjjön tehát Zoltán története! „Most…..
Elég sok posztban megjelent már az, hogy sokan csalódtak a honfitársaikban külföldön, de konkrét történet viszonylag kevés érkezett. Ezért éreztem érdekesnek megosztani Zoltán Facebookon érkezett írását, akinek egy olyan honfitárssal gyűlt meg a baja, akinek ráadásul ő…..
tsabesz 2013.04.22 15:07:51
@aleb19: "holott egy pesti kozgaz/corvinus/ , a sote orvosikar vagy a villanymernoki kar a bme-n ott van a toppon rendesen"

Milyen tekintetben? Tényleg érdekel.
tsabesz 2013.04.22 15:19:40
@aleb19: tudom, hogy mire gondolsz, a közgázra jártam én is, rengeteg volt osztálytársam pedig a villanykarra meg infóra a BME-n. De mivel nem tanultam külföldi egyetemen, abszolút nincs rálátásom, hogy ezek az egyetemek nemzetközi összehasonlításban mennyire állják meg a helyüket.
Sokan sokszor hajlamosak csak a sikertörténeteket meghallani a külföldi munkavállalás kapcsán, pedig jócskán akadnak árnyoldalak is. A mai posztból kiderül, a londoni munkavállalás is jócskán szolgálhat nehéz pillanatokkal, legyen szó a munkáról, a magánéletről (bérelt…..
tsabesz 2013.04.19 10:30:18
@zopilote: remek :)
tsabesz 2013.04.19 10:53:59
@Babette_: dehogyis :) félre ne értsd. Csak a napokban írtad, hogy veteményeztél. Igaz mostanában nem nagyon kell öntözni, amilyen tél volt.
tsabesz 2013.04.19 11:12:46
@Babette_: Biztos, nem értek hozzá. Itt nálunk nemrég még állt a víz mindenfelé, de lehet, hogy most meg nem fog őszig esni semmi. 2,5 hete még esett itt a hó, tegnap meg 25 fok volt...
Az amerikai egészségügyről sokan gondolják azt, hogy ismerik (leginkább talán a rengeteg kórházsorozat miatt), ám a valóság kissé talán más, mint amilyennek elképzeljük. A rendszer finoman szólva is kissé ellentmondásosnak tűnik, legalábbis innen, a távolból. Hogy milyen…..
A melegtől tartottam leginkább, hát, volt itt orkán erejű szél, hófúvás, de meleg, na az hírből se... Nagyjából 4-5 fok lehetett és erős szél. Ez, meggyőződésem, a helyezés tekintetében kedvező volt rám nézve, hisz a relatíve nagy súlyomat nem fogták meg annyira az erős…..
Egy írás az indexről, érdemes elolvasni, arról szól, hogy a top magyar maratonisták a haldoklónál is sápadtabb eredményeket hoztak a Spar maratonon, meg úgy, egyáltalán:http://sportgeza.hu/sport/2011/10/22/hova_ta/ Itt pedig álljon tanulságként a 2011-es magyar bajnokság…..
tsabesz 2011.10.24 13:51:40