Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bohócnok

0 bejegyzést írt és 185 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy ismét tombol a nyár, az ember szívesen tervezget tengerparti utazást. Izgalmas és gyönyörű helyek itt, az öreg kontinensen is akadnak, ezért nem muszáj távoli országokba repülni. Mutatok Önöknek néhány elérhető közelségben található úticélt Európán belül. 1. Łeba, Lengyelország Bár…..
Csodabogár Az IMOLa Társas- és Szerepjáték Táborban számtalan régi és új társas fordult meg tíz nap alatt, ám ennek legnagyobb sztárja a társasjátékok közül egyértelműen a Scythe volt. Ha nem volt valamilyen fő program, akkor mindig ültek mellette legalább öten, és több órán keresztül, sokszor…..
Bohócnok 2016.09.08 07:37:32
@Nosfi: "de eddig amit láttam, ott másodkézből se cserélt gazdát 20 ezernél olcsóbban" - gondolom mivel külföldi árszokások alapján vesztegetik
Egy hónapja jelent meg az év talán legjobban várt és hype-olt játéka, a No Man’s Sky. A hetekben folyamatosan jöttek ki hírek, cikkek a játékról pro és kontra. Van, aki védi és szerinte ez a világ legjobb játéka és nem érti a felháborodást, na meg vannak azok, akik legszívesebben visszakérnék a…..
Szabó Rolasd Indiára sok rosszat lehet mondani, főleg ha összehasonlítjuk a fejlett kelet-közép-európai posztszovjet államokkal, de ebben a gigantikus megaszuper poszt-brit demokráciában van egy dolog, ami összetettségében és királyságában felülmúl mindent: a vasút...
Tapasztalataim szerint a hadtörténelem és a haditechnika iránt érdeklődők egyik kedvenc szellemi játéka azon filozofálni (esetenként vitatkozni), hogy melyik fegyver, fegyvertípus, fegyverrendszer hagyta ott leginkább a nyomát a hadviselés (és ezzel párhuzamosan az emberi történelem) alakulásán.…..
Bohócnok 2016.09.05 19:53:22
@Tehéntőgy: nem tulzas, Asboth egy fasz volt
A videószolgáltató óriás mostantól nem teszi monetizálhatóvá a megosztó, vitatott témájú videókat. Bár a nagyobb csatornák tulajdonosai közül többen burkolt cenzúrát sejtenek a dolog mögött, a YouTube elvileg csak a korábban is létező szabályozás szigorúbb betartatása felé tett lépéseket. A…..
Schatz Roberta Nem hinném, hogy bárkinek is magyarázni kéne, hogy az olaszok mennyire kényesek, ha tésztáról van szó. Amikor egy eszement pillanatomban azt mertem válaszolni a boltban arra kérdésre, hogy milyen tésztát akarok venni, hogy „mindegy, a tészta az csak tészta”, azt hittem,…..
Észak-Korea nagy hatalmú diktátora, Kim Dzsongun addig próbálkozott, hogy országát bevezesse az atomhatalmak közé, míg végül sikerrel járt. Ő legalábbis biztosan így gondolja, ugyanis legutóbbi rakétakísérletét "a legnagyobb sikerként és győzelemként" értékelte. Észak-Korea szerdán olyan…..
Bohócnok 2016.08.28 09:52:58
"Úgy szeretném, ha végre a fidesz, csupa kisbetűvel, és viktorka, kis vével, végre kiszállna az életünkből, és végre normális, gyűlölködésmentes, fejlődő Magyarországot láthatnánk!" "De jó lenne úgy hanyatlani, mint a Nyugat!" Szeretnétek? Akkor győzzük le az ellenséget a saját fegyverével! Elég…..
Az álláskeresés egyik legkritikusabb része rögtön az első lépés, egy igazán jó és figyelemfelkeltő önéletrajz megírása. Kezdésként tekintsünk vissza az eddigi állásainkra és tapasztalatainkra, majd találjuk ki, hogy ezt hogyan sűrítsük bele egy oldalba. Ezután ügyeljünk arra, hogy minden egyes…..
Bohócnok 2016.08.23 20:50:29
@FikkFakk: +1
Mindenki, aki nézte az Orbán-televízióban futó olimpiai közvetítést az úszók előfutamáról hallhatta, hogy nem hallja! Bizony, ez is megtörténhet! A közpénzből – mindannyiunk adóforintjaiból – fenntartott televíziós csatornahegyek egyikén – az M4-en - a kommentátor kiharcolta, hogy a nevét külön…..
A hong kongi Kowloon Walled City helyén ma már egy park áll, de húsz évvel ezelőtt még 40-50 ezren lakták a nagyjából 0.026 négyzetkilométeres területet. Ezzel a világ legnépesebb területének számított, ráadásul úgy, hogy mindenféle szakember vagy tervezés nélkül duzzadt…..
Bohócnok 2016.07.30 21:32:03
 - SPOILERMENTES - Most, hogy nincsenek itt a férfiak, beszélhetünk végre az ionizációs folyásról. Szerencsére meglehetősen ritka jelenség, előfordulási esélye azonban nagyban megnő, ha leokád egy hármas típusú inhumán entitás ektoplazmával. Nem hangzik túl felemelően. Pontosan annyira, mint…..
Vannak emberek, akik hajlamosak úgy viselkedni egy luxusszállodában, mintha a pénzükért bármit megtehetnének. Na, ők azok, akiket az ott dolgozók általában ki nem állhatnak. Vajon milyenek a vendégek az alkalmazottak szemszögéből, mi az, amit bírnak, és mi az, amit nem a viselkedésükben? Kétrészes…..
Bohócnok 2016.07.03 20:10:05
MagyarTarka Autópálya? Vége! 2016.06.29 21:04:52
150 km 5 óra alatt. Azaz 30 km/h átlagsebesség. Ez volt az eddigi csúcsom Balatonról hazafelé. 30 éve járok autóval a magyar tengerhez, de még mindig képes vagyok agyvérzésig felhúzni magam a kedves tisztelt hazai autóstársak bénasága miatt. A jobbra tarts számukra totál ismeretlen fogalom! Vagy…..
Bohócnok 2016.06.30 07:34:11
@Fazakas László: de elég hangsúlyos, nem tudom honnan szoptad ezt a hülyeséget. Az mar a gyakorlati oktato faszsaga ha nem tolja ezerrel az orakon ennek a szabalynak az alkalmazasat
Bohócnok 2016.06.30 07:39:52
@Irbisz: hallod neked mi a bajod? Full igaza van, te meg egy kreten
  A kulturális  szokások országonként változnak. Valahol nincsen nagy különbség két kultúra találkozásánál, de minél messzebbre kalandozunk annál különlegesebb szokásokkal találkozunk. Előző blogban a gesztusokat jártuk körbe, de a mostani bejegyzést úgymond “protokollárisabbá” tesszük.   Az…..
Túlterheltség, összehúzott nadrágszíj, beszűkült gondolkodás, agresszív kommunikáció, szekértábor-logika, az elismerés hiánya – a lista hosszasan bővíthető, és talán nincs olyan ember itthon, akiben ezek miatt ne merült volna fel, hogy külföldre költözzön, ahol…..
Amikor a Kétfarkú Kutya Párt kitalálta, hogy ingyensört ígér a szavazóinak, még nem sejthettük, hogy lesznek majd, akik komolyan veszik a zseniális demagógia-paródiát. A magukat „újbaloldalinak” becéző kommunisták legújabb kattanása, hogy az állam osztogasson mindenkinek munkamentes alapfizetést,…..
Bohócnok 2016.05.23 07:31:12
1951. május 20-án nyolc férfi egy hosszú ideig érlelt tervet hajtott végre, amikor megszöktek a recski kényszermunkatáborból. A kalandos körülmények között kivitelezett akcióhoz a hidegvér mellett rendkívüli elszántság is kellett. Csak egyiküknek sikerült, de neki köszönhetően a külföldi sajtó is…..
Bohócnok 2016.05.23 07:28:58
@apro_marosan_petergabor: "Pedig ma már ott tartunk, hogy a német koncentrációs táborok szakácsait, adminisztrátorait vonják felelősségre 90 évesen Németországban." - Ez így kontextus nélkül: és szerinted ennek van racionalitása is?
Monty blogja SOROZAT: 11.22.63 2016.05.18 23:02:00
Hol leszel, mikor megölik Kennedyt? Épp a metróra várva merengtem, mikor egy plakátról rám szegeződő, komor tekintet hozott vissza a valóságba. James Franco volt az, majd megpillantottam alatta egy elsőre értelmetlen számsort. Aztán rájöttem, hogy csúnyán elbambultam, mert arra se figyeltem fel,…..
Nekem kellemetlen, hogy a magyar kapitalizmus története legújabb fejezetének huszonhatodik évében fel kell hívnom a figyelmet valami egészen alapvetőre. A dolog azért nem teljesen meglepő, hiszen a magyar kapitalizmus a feudalizmus dögszagát árasztja. Ezrek leírták már, hogy mi a baj a taxisokkal…..
Tátva marad a szád, ha meglátod a nőt! Igazi szépség! Mi tagadás, a betyárnak van ízlése a nők terén. Állakat felcsatolni! Forró képek a tovább mögött!..
Bohócnok 2016.05.16 22:09:20
@Hülye aki elolvassa!: mármint posztert a falról?
Nincs annál nagyobb büszkeség, mint hülyének lenni a matematikához. Nem kell szégyellni, nem kell magyarázni a bizonyítványt, elvégre rengetegen utálják és ugyanúgy rossz eredményeket értek el benne. Nem is gondolnánk, de ezzel generációknak ágyazunk meg ahhoz, hogy a problémamegoldás ősi…..
Bohócnok 2016.05.16 12:50:46
@bunkó: kurvára nem, az ilyen tudatlan gecik nem veszik csak észre hogy mennyi haszna van. Amelyiknek leg nincs az segit atlatni jobban kesobb mas vagy hasonlo problemakat.
Az ontarioi Queen’s Egyetem kutatói különleges okostelefonon dolgoznak. Ha a kicsit Star Trekes, viszont az 1920x1080-as képernyő ellenére 3D képfelbontásban egyelőre távolról sem tökéletes – de a lehetőséget felcsillantó – HoloFlex beválik, megváltoztathatja a…..
Majd tíz éve kezdtek feltűnni az igénylistákon az olyan utazások, ahol garantáltan nem lesz jelen gyerek - már hogy másé. Első körben az önző szinglitársadalom bunkó elvárásainak tűnhet, hogy se a szállodában, se a repülőn ne kelljen síró, kiabáló, dobálózó gyerekeket kerülgetni. Ám az a pár, aki…..