Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vinnie Jones

4 bejegyzést írt és 415 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár tudom, hogy jobbára elég apró átfedés van egy háború kitörésének valódi oka, és a "casus belli" közt, mégis furcsa érzés egy világégés kirobbanásának okaként elhíresült helyszínt élőben látni. Eddig csak egy ilyen helyen jártam: Szarajevóban, tavaly viszont…..
„Ein Kerl wie Samt und Seide,Nur schade, daß er suff!” („Egy srác, mint a bársony és a selyem,/csak kár, hogy részeges!”) Albert Graf von Schlippenbach: Ein Heller und ein Batzen (Egy fillér és egy garas) – 1830 (http://www.youtube.com/watch?v=SblRmirRTwk)   Ma…..
Vinnie Jones 2013.03.09 14:13:02
@Leonard Zelig: 100 millió áldozata volt a kommunizmusnak világszerte BÉKEIDŐBEN! 35 millióan haltak éhen Ukrajnában a harmincas években, Pol Pot Kambodzsa harmadát kivégezte hónapok alatt etc etc. Hamar összejön az meglátod! A fasizmus békeidőben alig ölt meg valakit! Akkor lendűltek bele amikor már évek óta ment a háború... van ilyen! Az utóbbi 250-300 évben pontosan hány áldozata is volt a katolicizmusnak? Iszonyatosan buta vagy, de emelett még rosszándékú is!...
Vinnie Jones 2013.03.09 14:35:29
@camilló: Atya-Gatya! Te jóóó Istteeen! Ezért, az ilyen tudatlanság miatt írtam fentebb, hogy ide külföldről kell pásztorokat hozni a birkák tereléséhez! A működő kapitalizmusban senki nem azt nézi, honnan jöttél, hanem azt nézik, ki merre tart!!! Ezért működik, ezért vannak olyan multikulti fellegvárak, ahol több a külföldi, mint a helyi mint pl London, NY etc. A mutyi olyan helyen megy ahol az állami pénzt megszerzése a lényeg, ahhoz kell az uram-bátyám, a kapitalizmusban a profit számít, oda az kell, aki képes profitot termelni, és ott leszarják ki kinek a fia, bátyja!... hihetetlen mennyi buta ember van a neten!!!...
Vinnie Jones 2013.03.09 15:15:02
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Finnek a II. v.h. alatt a németekkel és kétszer(!) a szovjetekkel is háborúztak. De ne hagyd abba, ez ne akadályozzon, hogy tovább szórakoztass! Most látom az utolsó hozzászólásod szerint, most már 2007-től kell számítani a jólétet náluk...:D:D:D OFF Biztos van valami értelme, hogy magadból hülyét csinálsz, de még nem jöttem rá, abban mi a jó, esetleg erről írnál pár sort? ON
Tüntetni jó. Emeli az adrenalin szintet, letöri a fásultságot, összetartást erősít, erőt demonstrál, hitet ad, megmutatja és versenyezteti az ellenzéki arcokat a saját szűk pártköreiken kívül -- és mellesleg hírértéke van. Más eszközökkel az ellenzéknek esélye sincs úgy…..
Valóságos showműsort csináltak Kínában négy külföldi állampolgár kivégzéséből. A valód valóságshow nem mindenkinek tetszett. Családjáról beszél egy mianmari fiatalember egy kínai tévé kamerái előtt. Naw Kham nem szeretné, ha gyermeke is hasonló sorsa jutna, mint ő. Őt…..
Válasz a Kapitalizmus blogon megjelent Szabadság-skizo c. írásra. Gyászol a liberális oldal, szörnyű vereséget szenvedtek, újabb csapás a Nemzeti Elnyomás Rendszerében. Az Alkotmánybíróság elkaszálta a köztudottan liberális, az önkényuralmi jelképeket tiltó törvényt. Nem…..
Volt idő, amikor szinte kizárólag budapesti csapatokból lehetett válogatott valaki. A kilencvenes évektől kezdve aztán eljött a vidékiek ideje és egyre kevesebb jelentősége volt annak, hogy ki melyik együttesben játszik – a válogatottság inkább függött a szövetségi kapitány-játékos viszonytól.…..
A TASZ négyrészes cikksorozatban mutatja be, hogy az új Polgári törvénykönyvben milyen emberi jogi problémák vannak. Korábbi írásainkban a családi jog alapjog-sértő vonatkozásait, a gondnoksági rendszer elmaradt reformját, és a közpénzek ellenőrizhetőségét taglaltuk. Ebben a…..
Vinnie Jones 2013.02.16 18:10:43
@Káposztakukac: A HÍRGYÁRTÁS és a valóság manipulálása a diktatúrák kivételével MINDENHÓL büntetendő, pl a királyi család korházában telefonon vicceskedő riporterek és a csatorna is elég szarúl járt ausztráliában... a többit mindenki megtalálja a neten. Az indexnek és a TASZ-nak ezért érdeke ezt a zavaros állapotot fenntartani, mert ahogy rend lesz az országban, úgy jünnek nekik a milliós büntetések és a szabadságvesztéssel végződő bírósági itéletek...
A Klubrádió kiderítette, hogy Fidesz-képviselőjelölt volt a hallgatókat fenyegető debreceni focidrukker-vezér. A vagy.hu tudósítása alapján nagyjából ez történt: Szepesi Miklós Zsolt az előadók helyére ülve magához ragadta a mikrofont és kb. tíz percig minősíthetetlenül…..
Vinnie Jones 2013.02.14 16:42:52
@Silent Bob: Nyugalom zsebtigris! Ne beszelj csunyan, es okolbeszoritott kezzel se frocsogj! Ha ennyitol felbaszod magad, mit varsz egy kisgyermekes apatol (debrecebi foci szurkolo)??? hmmm?!?
Vinnie Jones 2013.02.14 17:09:31
@Silent Bob: Olvasd vissza legyszives az irasodat hamyszor keveredtel magaddal ossze... csak emlekeztetlek, ez is egy nyilvanos forum!!!...
Vinnie Jones 2013.02.14 18:38:59
@Silent Bob: a maganszferaban (hisz a foci szurkolok magukat kepviseltek es nem afideszt vagy barmi mast) meg inkabb elfogadott ez a stilus. Az, hogy a blogerek kozott miert? Szamomra erthetetlen, hisz azert itt sulyos penzek mozognak es sulyos erdekek csapnak ossze. Ergo a blogok vilaga inkabb kozszfera mint magan, ugyhogy a piramist felesleges csurni-csavarni, tudjuk mar minek hol a helye...
Alternatíva Az én hazámban 2013.02.13 12:47:44
Elképesztő gyűlölethullámot indított be a Hallgatói Hálózat hétfői egyetemfoglalása: gúnyolódás, gyűlölködés és lenézés uralja a jobboldali médiumok hasábjait a témával kapcsolatban. Miközben én sem vagyok hatalmas Hallgatói Hálózat-rajongó, egy dolog biztos: ilyen…..
Vinnie Jones 2013.02.13 19:30:59
   Ki tartja blokád alatt az egyetemeket? Az a pár száz diák, akik tegnap bementek az egyetemi előadásokra tüntetni, vagy azok, akik miatt nem lehet kifizetni az előadó tanárokat?     Az ELTE kétségbeejtő helyzetbe került. Borzalmas pénzügyi gondjaik vannak,…..
Vinnie Jones 2013.02.13 13:52:26
Szamárpad Egyre cikibb a HaHa 2013.02.12 15:08:42
Zsákutcába tévedt, majd ott eltévedt a HaHa, avagy városi ide-oda rohangálás tüntetés címén. Vicces véget ért a Hallgatói Hálózat Deák térről induló hétfői tüntetése. Az előre beharangozott, kijelölt útvonalra tervezett demonstráció az első állomásnál elakadt, a szervezők hivatalosan véget vetettek…..
Vinnie Jones 2013.02.13 13:43:19
„Őrültek ezek? Töprengő agyam / zúgott, bűvölten, gyáván, lázasan. / Együtt... És össze? ...Miért? Miért teszi, / mért tenné bárki, ami rossz neki? Vagy a rossz nem rossz?...” (Szabó Lőrinc: Hősök, őrültek?)   Nincs kétség: ezek össze fognak állni. Még akkor…..
Vinnie Jones 2013.02.13 04:39:14
@milyen szép a Vértes, ó: 1. oszintEBB! 2. Nem a kormanynak, hanem az indexnek van szuksege ilyen, es ehhez hasonlo blogokra. 3. Mert a te alacsony ertelmi szinteden allo szelsobalos megelhetesi blogok sokasaga elvitte a portal olvasoinak nagyreszet 4. Ha bevagy drogozva, legkozelebb ne irj a forumra, mert csak magadat egeted.
Érdekes helyzet áll elő XVI. Benedek pápa lemondásával, ugyanis nincs szóba jöhető precedens pápai lemondásra – a középkor már odébb van. Nézzük, mi következik február 28. után, s vegyük sorra, milyen liberális álmok megvalósulása marad majd el szokás szerint, akárki…..
Vinnie Jones 2013.02.13 02:48:17
@takács bálint: hazassag szentsegerol hallottal valaha?
Vinnie Jones 2013.02.13 02:50:12
Történt egy szép, havas februári délelőttön, hogy a Hallgatói Hálózat orcáján csúnyán elkenődött a „független egyetemista érdekképviselet" amúgy is elég gyatrán felmázolt sminkje. A Jobbegyenesen ugyan mi már egy ideje tépjük a szánkat, hogy itt bizony csúnya átverés…..
Úgy vélem, konzervatívként a legkisebb politikai rosszat keresve nehéz mást választani, mint Bajnait. Szemet dörzsölve, tépelődve, fogat szíva, kezet tördelve, de mégis. Nem tűnik ugyan túl megalapozottnak ez a választás, különösen a programja híján, és egyelőre nem is…..
Vinnie Jones 2013.02.11 12:54:04
Vinnie Jones 2013.02.11 14:35:41
Kíváncsian várjuk, mikor "oltják le a villanyt" Bencsik András Facebook-oldalán. A rendületlenül, és rendszereken átívelően kormánypárti újságíró ugyanis közösséget épít mostan, ami nem lenne baj, ha mindezt nem oly módon tenné, hogy közben magasról tojik a…..
Vinnie Jones 2013.02.09 14:48:30
@vallatas: nálad biztos okosabb vagyok, de ez nem nagy dícsőség, hisz az emberek nagy része okosabb, mint te... na bumm! Mit szeretnél? Hova szarjak?!?
Vinnie Jones 2013.02.09 14:49:47
@Oberszar Barna Péter (fidesz tv)és a lotyók: Na ja, kismoszkvába meg az Új Színház volt igazgatója millárdok felett játszadozik.. mennyire sajnálom
„A statisztikák szerint e nemzedék negyedének meg kellett volna halnia” – mondja Szergej Mirosnyicsenko orosz rendező a Kossuth Rádiónak adott rövid interjújában az utolsó szovjet nemzedékről, amelyről dokumentumfilmet forgatott. A felmérések szerint a drog- és az…..
Vinnie Jones 2013.02.07 15:42:41
@Bicepsz Elek77: te most a mutyizásról beszéltél, semmi másról... igen, mindíg is voltak, mindig is lesznek pitiáner bűnözők! De az, hogy pitiáner "rafkós" kisköcsögnek lenni, ne legyen már alternatíva egy nemzetnek...pffff
Vinnie Jones 2013.02.07 16:01:46
@ZF2: A '90 évek elején a régi rend értékei eltüntek secc perc alatt, az új rend értékei még azóta sem erősödtek meg. Tömeges elbocsájtásokkor az ember nem karriert épített, hanem elgondolkodott a társadalmi igazságtalanságokon. Akkor jelent meg a "papa-mama" elintézi fogalma, hisz akinek a papa-mama az elöző rendszernek volt a haszonélvezője, az a mostanié is lett. Ekkor nyílt szét a társadalom és betonozódott be a régi rend, akik az addigi politikai hatalmukat kiegészítették, gazdasági és média hatalommal is a )szovjet fegyvereket felválltva). A munkásosztály gyermekeinek, mint kitörés maradt a mutyi, kényszervállalkozás, ami ösztönös volt, nem tudatos és tervszerű választás. A '90 évek legjobb dolga egy fiatalnak az elektrónikus zene és az ahhoz köthető (szub)kultúrák voltak. A kacsameséket azért nézték sokan az "idősebb" tinédzserek közül is, mert akkor hetente jó ha három órányi rajzfilm volt összesen, egy hét alatt a tv-ben. A '80 évek végén meg kiürült a grund ha elkezdődött a Tom és Jerry... még 98-ban is semmit nem érő 30,000 ft volt a havi középfizetés. És ekkor 98/99 fordulóján emelkedett az ingatlanok ára ötszörösére pár hónap alatt, evvel az addig úgy, ahogy megedződött huszasok alól kihúzva a biztos(nak vélt) talajt...
Vinnie Jones 2013.02.07 16:31:51
@ZF2: A 72/73-as születésűek, de inkább a Ratkkó bébik 75/76/77 születésű tömegek a kilencvenes évek közepéig még gyerekek voltak! Addigra meg már minden le lett osztva! A fiatal huszasok , meg igen is megsinylették, az ingatlan ár bumm-ot, mert ha hiszed, ha nem ezeknek az embereknek a nagyrésze nem önkormányzati lakásban nőtt fel... ezért is mondtam, hogy ha 10 évvel korábban születik ez a generáció, mondjuk úgy, hogy mindenki huszonévesen köszönti a 1990-et, akkor igen, igazad van. De akikről én beszélek azok mindd gyerekként élték meg ezt az időszakot, a 81/82-es születésűek 2000-ben szavazhattak előszőr... mi maradt ő nekik?
Undorító. Ez a szó jut eszembe arról, ahogy egyes személyek viselkednek, pláne, amit művel a sajtó. Nem újdonság, hogy az igazság senkit sem érdekel. Halott ember ügyeit feszegetni már felesleges, csakhogy van itt egy bibi: igencsak érintettek itt olyanok is, akik még…..
A felsőoktatási reform kiszámíthatatlan, megalkuvó és kegyetlen mindenkivel szemben. A kormány nem tiszteli a fiatalokat, az ő szüleiket, az őket oktató tanárokat, a híres egyetemeinket és nem ismer határokat a kiszolgáltatott csoportok sanyargatásában. Ki védi meg az…..
Amikor utazási irodában kezdtem dolgozni, hamar megtanultam, hogy az emberek utazási szokásai, és ezért aztán választási szempontjaik is különbözőek. Egy idő után már rutinos kérdező lettem, így amikor az igen bőséges hajóút-kínálatból kellett válogatni, hamar ki tudtam…..
Az osztrákok büszke népek. 1955-ös függetlenségüket máig nem hajlandók magukkal szemben feladni. Nyugati szomszédaink népszavazást tartottak a sorkatonaság kérdéséről, a szociáldemokraták észérvei azonban kevésbé hatották meg a lakosság nemzettudatos kicsi szívét, mint a…..
Vinnie Jones 2013.01.22 10:30:34
@think-tank: koszi Barom, hogy bemutatkoztal szep neved van. Remelem az ugyeszek elott is ekkora lesz a szad... ami kesik, nem mulik...
Varánusz Matolcsykám, pofa be! 2013.01.11 09:17:52
Te, Gyuri, édesmamára szoktál gondolni néha? És nem sajnálod? Eszedbe jut időnként, hogy a rendszeres heveny csuklás rohamoktól bizonnyal neki van a legfejlettebb rekeszizma ma az országban, de azért nem ez a létezés legkellemesebb formája?  „Világunk nem ésszerű, nem…..
Vinnie Jones 2013.01.11 17:36:19
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: elve temettetek el!?! Hat igen, hagynia kellett volna amikor anyadat szexualisan zaklattad... gondolom e jo hir es nemes datum vegett kurvaanyazol meg meg az atlagnal is nagyobb alpari taho vagy ma...
Vinnie Jones 2013.01.11 17:37:46
@rodeo36: nyugi... elve temettek el... :)
Vinnie Jones 2013.01.11 17:39:28
@rodeo36: magyarul is leirnad legyszives