Regisztráció Blogot indítok
Adatok
közÉpEmber

29 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Türhők a busz előtt 2013.02.17 14:05:42
A könyökén jönnek ki az orosz, meg kínai belsőkamerás videók? Azt hiszi, hogy mi már bunkókból sem tudjuk a nemzetközi átlagot hozni? Egy budapesti buszsofőr helyrebillenti a nemzeti büszkeségünket: mi is tudunk legalább olyan ökröket mutatni, mint a keleti…..
közÉpEmber 2013.02.17 14:39:33
közÉPember Édes 2012.10.29 11:03:47
Beleringatom magam a gondolatba, hogy mindig is voltál nekem. Megremegem minden percét és féltékenyen érzem hiányod a múltban. Mennyi gyönyörű perc és pillanat száll tova, észre sem vesszük, talán csak a lelkünk. Megérett a pillanat gondolhatnánk, érezzük a vágyat, a békét…..
közÉPember Csalárd erőszak 2012.09.24 12:26:55
Kissé kábult tekintettel néztem anyám szemét miközben a fejem a fal felé repült. Egy jól sikerült atyai nevelő szándékú pofon ultra rövidtávú következményeként kerestem benne a szeretet vagy talán a megvédelek ettől villanását. De hiába. Kábaságom egybefolyt az ő…..
közÉPember Naiv életművész 2012.08.31 20:10:15
A minap középkori válságom egyik meglehetősen zajos zúgában egy megható és egyben elgondolkodtató fejezetére került sor. Csavarhúzóval a kezemben bűvöltem a nem is olyan régen beszerzett övemet, hogy egy lyukat le tudjak róla vágni más szóval megrövidítsem. Igen, rövidebb…..
Nem lehet csak úgy elmenni az olimpia mellett. Sport, verseny és kiábrándulás. Ezen vacak szavak árnyékában jöttem rá, hogy továbbra sem értem a nőket. Most egyet, de úgy igazából idáig sem az épp mellettem lévőt. Most nézem a sportot és jövök rá appró dolgokra. De…..
közÉPember iGazság 2012.04.06 18:22:00
Nem, ez nem káposzta! Agy. Megannyi gondolatnak, megoldásnak, félelemnek és problémának a forrása. Valamint a jövő generáció jelene és a jelen generáció jövője. Miért is? Nehezen képzelhető el az utánunk következő generáció jóléte a nélkül, hogy egy jól működő és…..
közÉPember Esti. Mese? 2012.03.31 21:01:00
Magam sem tudom miként és hogyan kezdődött el, de benne élve érzem és újra meg újra átélem miként látta meg a tigris a féltve őrzött virágot, mely megváltoztatta lényét és elfeledtette vele karmai durva létét és rút magánya bizonytalanságait. Megbabonázva és talán…..
közÉPember Schmitt Pálos blog 2012.03.29 19:45:00
ennyi.....
közÉPember Gányország 2012.03.24 19:53:00
Remek. Szigorú, dohányzást tiltó törvény lépett életbe az idén. Valljuk be őszintén, nem vagyunk vele egyedül. Személy szerint én örültem neki. Végre már nem a vendégek jóindulatán múlik, hogy mennyire bűzlik az én pólóm a lumpolás utáni reggel, ezzel is enyhítve a…..
Továbbra is a tervek szerint haladtunk, és a mai napot 24 óra alatt tudnám elmesélni, hogy ne maradjon ki semmi, de a fizikai erővel takarékoskodni kell, mert holnap is rengeteg kaland vár, ezért most egy képes beszámolóban osztom meg az élményeket, és a recepteket majd amikor…..
közÉpEmber 2012.03.21 10:24:32
Megszereztük a folyamatábrát, amely segít nekik eldönteni, hogy bírságoljanak-e, vagy engedjék útjára a külföldi rendszámú autót. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
közÉPember Dzsentriológia 2012.03.13 19:52:00
Elöljáróban csak annyit: a kép csak illusztráció. A könnyen felismerhető arcok talán nem, de a mögöttük álló rendszer bizonyosan a témája ezen blognak... Tehát. Sokan lehetnek, kiket szüleik hosszú évekkel ezelőtti nyaralásaik alkalmával az autóban eltöltött unalmas órák…..
Gréczyblog Zelmúlt húsz év 2012.03.11 09:21:00
Lassan olyan lesz a fejünk, pontosabban Orbán feje a sok kokitól és sallertől, mint egy cipó. Persze, a mi fejünk az nem más, mint Orbán feje. Ő Magyarország, ezt többször is kinyilvánította, teljesen elborult hívei pedig el is hiszik neki.Pedig hiába jönnek a lengyel és az…..
Gyáva ki elillan mikor az embernek ki kell állnia a saját szabadságáért. Mondom én, még tojáshéjjal a fenekemen kit nem érintett meg a múlt évszázad egyetlen vihara sem. Botorságom tetézve legfőbb napi gondom a régi negyven évi norma helyett kortársaink négy év alatt megfelelő…..
közÉPember A zene másik oldala 2012.02.25 09:03:00
Libbent finom selyem a reggeli fényben Átkaroltam és néztem, izzadt reményem Belevész már homályba kínzó vágyam Elgyötörten hever ő, alattunk az ágyam Ki- kinevet, mosolya egy életet elárul Most szeret, épp csak el nem ájul... Itt most álljon meg, ne is menjen az…..
Megjegyzem, én több ok miatt is elfogult vagyok. Egyrészt ott van az a szerelem. Nem az izzadó tenyerű, köpős, hanem a nyugis fürkészős, megélős. A nagy. Valamikor rég mikor még szerelmem nem is tudta miként hántom a borsót és én sem voltam tisztában kedvenc alsója vonalaival…..
Gondolkoztam egy frappáns bekezdésen. A megfelelő verzió hiányában "a f.szm is kivan" és a "hát, virítanak szépen" között őrlődtem és már éppen beugrottam volna a forró fürdőbe feledve nemzetünk testét ért marást, de nem hagyott nyugodni a gondolat. Veszélyben a haza! El van…..
közÉPember Legyen hát Neelie... 2012.02.17 21:12:00
Előző blogomban megemlékeztem Neelie Kroes egyik kedvelőjéről és akkor említettem, hogy bizonyos dolgok miatt én sem vagyok ezen hölgy munkásságának feltétlen híve. Megvallom nem csak az övének, hanem sokaknak akik mind a mobil barangolás (és a továbbiakban hagyjuk ezt a hülye…..
közÉPember Pszt! Ájer... 2012.02.13 11:02:00
Egy Fideszes politikustól meg nem szokott módon meglehetősen jól sikerült levélke íródott melyben Szájer József sokak szerint nekimegy Neelie Kroes-nak. Magam részéről nem vagyok egyik említett ember munkásságának sem nagy híve, de érintettségem folytán volna azért egy kicsit…..
közÉPember ACTA vallomás 2012.02.11 00:24:00
Éretlen koromban, ráncaimhoz nem mérhető fizetésemmel egyetemben gondolkodás nélkül gyarapítottam a tartalom szolgáltató ipar bevételeit. DVD-k százai és CD-k költözéskor már dobozolhatatlan mennyisége jelzi korai elkötelezettségemet az irányban, hogy minden jó hangú idióta…..
Felszabadultunk közölte velünk az sikeres vállalkozó. Az egykori jobbágyrendszer már nem lehet hatással életünkre. Mindez nagyon szép dolog. Jó dolog szabadnak lenni. Jobbágynak bizonyosan nem volt jó lenni sem régen sem most. De azért járjuk csak szépen körbe mit is hallottunk az…..
közÉPember Csillogjatok szemek! 2012.01.28 09:45:00
Nemrég egy beszélgetés tanúja voltam. Szavak és érdekes gondolatok közül az alábbi ami megragadt bennem. "Mindenkinek van ára!". Kicsit talán meg is ijedtem tőle? Lehet, hogy ez így van, így működik és felnőtt világunk minden képzeletet felülmúló vágyai elsöpörnek egyszer…..
közÉPember Apropó, Birkin... 2012.01.22 22:11:00
Magával ragadó. Aki volt már szerelmes és számítógéppel a kezében ezt olvasva ki nem volt, tudja, hogy minden mozdulat, minden érzés számít. Pont úgy játszik érzékek fanfárjain egy érintés ahogyan a "Je T' Aime" dönti meg immár négy évtizede korosztályok párjait. Mert mi…..
közÉPember Agrár szédelgésem 2012.01.18 00:03:00
Hölgyeim és Uraim! Honfitársak! Magyarok! Parasztok! Őstermelők! Már nem csak a polgár kenhet vajat a hajára. Ezentúl kenhetik önök is! Mert született egy terv. Eddig nem volt. És azt hiszem, hogy pont ez a piciny "eddig" szavacska az ami habár ki nem lett ejtve de nálam…..
közÉPember Gumicsizmás balerina 2012.01.06 06:09:00
Viktátor, monjonle, gyereki és egyéb hangzatos szavak hangzottak ezen a héten nem is oly rég még hőn szeretett Viktorunkat körül vevő és egyben védő operaház falai felé. Megérdemli. Választók szívét már rég melengető vágyból, hogy végre egy politikus a két-harmad…..