Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garam_mazsola

34 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Kép forrása: http://thefilmlog.blogspot.hu) A Babák - Az első év tulajdonképpen egy természetfilm. Engem legalábbis a Barakára és a Sivatagi show-ra emlékeztetett, csak itt embereket figyel meg a kamera. Szöveg nincs, illetve csak nagyon kevés, inkább gügyögés szintű, és…..
Antibaby naplója Long Way Down 2013.09.23 20:21:19
Ez az, aminek nem vagyok hajlandó leírni a magyar címét, mert annyira béna. (Forrás: Long Way Round) Ez az a bizonyos dokumentumfilm, vagyis egy 10 részes sorozat, amelyben Ewan McGregor motorozik. Illetve annak a másodikja, az első sorozat Long Way Round címen futott, de azt nem tudtam…..
Csak engem lep meg, hogy az alkoholmentes sörben van alkohol? Persze, hogy akkor vettem észre, amikor már egy fél doboznyit megittam. Fura volt, hogy kezdtem érezni a hatását. Utána elolvastam a dobozt, és tényleg: az alkoholmentes azt jelenti, hogy 0,5% alkoholt tartalmaz. 3 félét…..
Amikor RT született, a kórházban nagyon koncentráltam, hogy semmi olyat ne írjak alá, amivel hozzájárulok az adataink reklámcélú felhasználásához. Pont azt szerettem volna elkerülni vele, ami azóta mégis van, azaz hogy mindenféle biztosítók és befektetési tanácsadók…..
Antibaby naplója Megérkezett 2013.07.12 06:46:39
Hétfőn megszületett a kisfiam, ahogy várható volt, császárral. Csodálatos élmény, fantasztikus a kicsi. Mint kiderült, kétszeresen a nyaka köré tekeredett a köldökzsinór, ezért nem tudott befordulni és a medencébe ereszkedni. Így utólag nagyon örülök, hogy a doki nem…..
garam_mazsola 2013.07.12 16:30:37
A Cserpes Tejivót ajánlgatja most mindenki, jártam is már mindkét üzletükben (Corvin sétány, Sütő u.), kóstoltam a kóstolnivalót, és lett véleményem. Nem is annyira magáról a tejivóról, mert annak abszolút örülök, hogy sikerült egy olyan hellyel bővíteni a budapesti…..
garam_mazsola 2013.05.08 16:45:51
A vásárcsarnokoknak pont az a nagy baja, hogy baromi nehéz megkülönböztetni a valódi termelőt a fejkendős nénitől, aki reggel bevásárolt a nagybanin. Még nekem sem megy mindig. :) Bio nem tudom, mennyire van, az nekem nem volt szempont sosem: baromi hosszadalmas eljárás megszerezni azt a pecsétet, ezért nagyon sokaknak nincs, holott a kistermelők általában teljesítik a feltételeket, nem is éri meg nekik vegyszert használni. Nálunk a piacon a 40-ből csak 2 minősített biotermelő van, de maximálisan megbízom a maradék 38-ból legalább 35-ben is. :)
Fehérvári úti piacra visszatérve, csak az emeleten érdemes nézelődni, ott is leginkább az L alak rövidebbik szárán (tehát a Fehérvári úttal párhuzamos részen), nagyon jó a tejes és majdnem elkezdtem ajánlgatni pár húsost is, aztán eszembe jutott, hogy az téged hidegen hagy. :) A hosszanti rész elején van egy lány, aki magokat, zöldségeket, fejtett babot árul ő is jó, kicsit beljebb pedig Hankóék, akik vagy 20 féle különleges burgonyát és egyéb ritkább zöldségeket. A hátsó folyosón lévő két ázsiai boltban is lehet kincsekre lelni.
Azért bevallom, nekem sem a szívem csücske a Fehérvári, ha van időm, inkább eltekerek a Nagycsarnokba, mert olcsóbb és a választék is bővebb, de ott is az áll, hogy tudni kell, kihez mész.
Van felétek a Tamás bátya kunyhója piac, elvileg termelői, én még nem voltam ott sosem, te jártál már arra?
Hatósági eljárás indul a Szimpla kert ellen "tiltott, közösség ellenes magatartás elkövetése miatt". A szórakozóhely azzal vétett a közösség ellen, hogy " a nevezett a szórakozóhely előtt engedély nélkül kihelyezett kerékpártároló létesítettek, parkolóhely…..
garam_mazsola 2012.11.14 10:06:33
@Solya.: Nagyon szűk az az utca ahhoz, hogy csak úgy keresztülautózgasson rajta, akinek nincs ott dolga. Ráadásul a polgármester úr közlése szerint az autóforgalom az úttesten is alárendelt a gyalogosforgalomnak, úgyhogy bizony benne van a pakliban, hogy várnod kell. Az nincs, hogy felhajtasz a járdára.
Fotó: Vargosz/ÉLETképek Annyira ismerős. Mintha tegnap láttam volna valahol. De aztán lehet, hogy tényleg csak gyerekkoromból emlékszem a sárga keramitkockákra? Ha tudjátok merre találni ilyet Budapesten, osszátok meg velünk! Szia!Egy szomorú hírrel kereslek: úgy tűnik el…..
garam_mazsola 2012.09.03 12:56:48
A múlt havi házzöldítés után most kapufigyelő rendszer kiépítésére pályázhatnak a kerületi lakóközösségek. A pályázatot ezúttal is az önkormányzat ügyfélszolgálati irodáin kell benyújtani zárt borítékban, június 30-ig. Bővebb…..
Az önkormányzat kerületi lakóközösségek és önkormányzati intézmények jelentkezését várja. A bruttó 5 millió forintnyi pályázati keretet balkonládák kihelyezésére, fásításra, talajjavításra, udvari parkok kialakítására szánják. Pályázni június 15-ig lehet, a…..
Szimpla Foto Sunbath 2012.05.16 17:00:18
Az egyszeri ember azt hinné, hogy egy önkormányzat számára nincs is jobb hír, mint hogy lakói és dolgozói együtt, maguktól azon fáradoznak, hogy élhetőbbé, színesebbé, mozgalmasabbá tegyék a környéket, hogy turistákat csalogassanak a kerületbe és programot kínáljanak az itt…..
Szimpla Foto Bike flea market 2012.05.14 10:16:43
 ..
 ..
Szimpla Foto Puppet 2012.05.11 07:00:00
 ..
Szimpla Foto Under the swing 2012.05.10 07:00:00
 ..
Szimpla Foto Keys 2012.05.09 07:00:00
 ..
Eddig a Bazilikánál működött Magyarország egyetlen (valamire való) horrorszínháza, a Nightmare in Budapest. A hely profizmusa lenyűgözte a vendégeket és az újságírókat is. Nos, a Nightmare bezárt, hogy átvegye a helyét egy logikai játékokra alapuló kijutós móka. Szép,…..
Szimpla Foto Morning 2012.05.08 07:00:00
 ..
Szimpla Foto Green heart 2012.05.07 07:00:00
 ..
 ..
 ..
 ..
Szimpla Foto Pletyi / Gossip 2012.04.14 11:36:00
 ..